Wkano

Hvordan å si farvel til din beste venn som er i bevegelse

Sier farvel til en venn er ikke en enkel ting å gjøre. Denne artikkelen vil hjelpe deg å si det og si det rett.

Trinn

Hvordan å si farvel til din beste venn som er i bevegelse. Først, så snart du finner ut at han eller hun beveger seg, la det synke inn.
Hvordan å si farvel til din beste venn som er i bevegelse. Først, så snart du finner ut at han eller hun beveger seg, la det synke inn.
 1. 1
  Først, så snart du finner ut at han eller hun beveger seg, la det synke inn Tenk på det;. De kommer til å være borte. Borte. Fra da av, tilbringe hvert øyeblikk du kan med dem, ting som din venn liker å gjøre selv om du ikke gjør det.
 2. 2
  Ikke skyld på hans eller hennes foreldre. Kanskje det venns far fikk en bedre jobb, eller kanskje de bare trenger å gå.
 3. 3
  Gråte så ofte du vil, holde den i er ikke til å hjelpe.
 4. 4
  Lag en farvel-kort for din venn. Inkluderer at han eller hun var, og fortsatt er din beste venn Forever (BFF).
 5. 5
  Lag en spesiell gave for henne / ham til å huske deg. Det kan være et fotoalbum med bilder av dere to, et dikt du har skrevet for ham / henne, eller hva synes du om det ville bety mye for BFF din.
 6. 6
  Skrive til dem, kalle dem, sende dem, IM dem, alle som en gang din venn beveger seg... du ikke ønsker å miste kontakten med den vennen! hvis de ikke har noen måte for deg å kontakte dem be om deres foreldre nummer.
 7. 7
  Få nye venner, men beholde den gamle. En er sølv det andre er gull.
 8. 8
  Sørg for å fortelle vennen din at du vil elske dem for alltid. Hvis dere to var virkelig festet, så kan det være best at du forteller ham / henne at du skal ringe dem hver dag (avhengig av ditt nivå av vedlegg) eller annenhver dag, hver helg, og så videre.
 9. 9
  På dagen før han / hun beveger seg, ha dem over for en siste sleepover sammen slik at de kan tilbringe sine siste timer med deg.
 10. 10
  Gi henne en bestevenn armbånd eller halsbånd. Det vil hjelpe hvis du et spesielt symbol på hva vennskap betyr.
 11. 11
  De vil også ha andre venner så la dem være sammen med dem hvis de trenger å være så godt.
 12. 12
  Selv om de forlater, prøve å huske det er ikke som de har mye av et valg. Hvis de forlater, har du andre venner til å slå til. Bare sørg for å holde kontakten!
 13. 13
  Ikke være trist hele tiden, når du finner ut. Tilbring tid sammen mens du fortsatt har det! Hvis du kommer til ungdomsskolen eller ny klasse nivå, bør du få venner i den nye skolen. Prøv å bli en aktivitet, som speideren for å få nye venner.
 14. 14
  Ha en avskjedsfest for å vise at du bryr deg.
 15. 15
  Kontakt alltid din venn etter at de flytter. Hvis du er heldig, kan de bare flytte til et nærliggende nabolag.
 16. 16
  Hvis det er mulig, være sammen med vennen din opp til flyplassen / busstopp så du han eller hun føler at du virkelig bryr deg, og du ikke ønsker separate.

Tips

 • Ikke slutte å være bestevenner, og ikke miste kontakten.
 • Fortell dem at du vil huske ham / henne for alltid.
 • Husk at uansett den fysiske avstanden, kan du fortsatt beholde et sunt forhold i live med din venn.
 • Avhengig av graden av tilknytning og andre venner, ikke bytte til en ny bestevenn.
 • Ikke sitte rundt hele trist og dystert, Stå opp og late som sin en dag nærmere til å se dem.

Når kaste partty og ikke vet så mye om dem spør hva deres favoritt ting er som sangere, farger og steder å besøke ect. Når de spør deg hvorfor du spør disse spørsmålene forteller dem du er planing en fest for en annen venn når egentlig er det ikke.

 • Gjør dem spesielle og elsket med tegn eller en overraskelsesfest.
 • Gjøre hverandre bokstaver og si hvor mye du savner dem. Fortelle ham eller henne hva du liker med dem eller nevne noen bestemt øyeblikk du delte.
 • Skype hverandre hvis du kan.
 • Har en stor søvn over på dagen før du flytter og deretter si farvel.
 • Ikke føle seg dårlig om dem flytte. Støtte dem.
 • Sørg for at du bruker så mye tid med dem som mulig. Ikke sitte og være trist fordi når de forlater du vil angre ikke henge ut med dem, men når du ser ham / henne permisjon gjøre det raskt, vil det redusere tristhet for en bit.

Advarsler

 • Ikke bli "for" sentimental om dem forlate-det er ikke som de døde. Prøv og ta det forsiktig og være takknemlig for den tiden du har sammen.
 • La din venn også henge med andre venner før han eller hun beveger seg bort. Husk at de også er venner med dine venner, slik at de ønsker å si farvel før hun eller han går og henge ut med henne eller ham slukker også.
 • Hvis dere to ikke var virkelig festet, prøver ikke å være klengete. De kommer til en ny verden.