Wkano

Hvordan handle rundt kjæresten din

Er du slags ny på kjærlighet spillet? Eller er du bare så sjenert at du aldri vet hva du skal gjøre eller si når det kommer til kjæresten din, slik at han alltid ender opp forlater deg fordi du ikke vet hvordan du skal uttrykke deg? Vel det er på tide å sette hjertesorg til side fordi etter tjue minutter vil du vet nøyaktig hva du skal gjøre og si til kjæresten din.

Trinn

Hvordan handle rundt kjæresten din. Være helt åpen med kjæresten din.
Hvordan handle rundt kjæresten din. Være helt åpen med kjæresten din.
 1. 1
  Være helt åpen med kjæresten din. Du trenger ikke å være redd for å snakke med ham. Snakk med ham som om du snakker med en av dine beste venner fordi det er det han skal være! Kjæresten din kan være din venn enda en love interest.
 2. 2
  Fortell ham alt! Om dine venner, skole, hva du ønsker å kjøpe på kjøpesenteret på fredag. De ønsker å høre det fordi de liker å vite hva som er på deres kjærester sinn. Bare ikke sladrer om det!
 3. 3
  Ta vare på det han sier også. Hør på ham når han snakker, og svare. Ellers kan han tro at du ignorerer ham.
 4. 4
  Vær ærlig med kjæresten din. Hvis du ikke liker noe, fortell ham! Ikke lyve bare for å være enig med ham. Gutter liker jenter som har sine egne meninger.
 5. 5
  Bruke så mye tid med ham som du gjør uten ham. Gutta liker ikke når jenter er over dem. At de ønsker at deres kjæreste å være gal om dem, men det betyr ikke at du må være klengete. Gi ham litt plass. Hva er sexy med en fyr er når en jente er uavhengig. Hun har et liv utenfor sitt. Men det er greit å tekst eller IM ham når du ikke er sammen med ham!
 6. 6
  Holde ting interessante! Ikke bare gjøre og si de samme tingene hver dag. Han vil til slutt gå lei. Han burde lære noe nytt om deg hver gang du snakker.
 7. 7
  Være morsomt! Latter og spøk. litt. Gutta elsker når en jente kan ha en sans for humor.
 8. 8
  Gjør føler ham godt. Gutter liker å være rundt jenter som gjør dem godt om seg selv. Kompliment ham. I utgangspunktet bare stryke hans ego og har ham tro at han er den beste kjæresten du noensinne har hatt å vinne hans tillit.
 9. 9
  Klem, kjærlighet, kyss, kos. Gjør hva du må for å la ham vite at du bryr deg!
 10. 10
  Pass på at du snakker til ham, og ikke ignorere ham på skolen, føler seg helt komfortabel med ham uansett hvor mange som er rundt, handle på samme måte som du ville gjort hvis du var alene med ham når du er sammen med andre mennesker.

Tips

 • Sørg for at du er å være tro mot deg selv! Ikke endre hvem du er. Selvfølgelig hvis denne fyren kommer ut med deg han så noe i deg som gav ham lyst til å bli kjent med deg.
 • Vær trygg. En av de mest attraktive ting en jente kan være. Du trenger ikke å være usikker. Du har en cutie som en kjæreste, selvsagt han elsker ditt utseende og personlighet.

Advarsler

 • Aldri lyve til kjæresten din!
 • Aldri jukse!
 • Aldri gå bak ryggen hans!