Wkano

Slik fastslår kjærlighet fra forfalskninger av hjertet

En kraftig følelse, transcenderer kjærlighet tid og rom, flytter fjell og ofte trosser resonnement. Kjærlighet er hva lar oss akseptere andre for den de er, på tross av feil og mangler. Når du finner kjærligheten i livet ditt, vil du arbeide for å beholde den, men det er bare naturlig at du også ønsker å vite opplevelsen er både reell og varig. "Falske" refererer til erfaringer som kan virke ekte, men i realiteten er uekte eller hyklerske uttrykk for kjærlighet, illusjoner som kan avskrekke deg fra å finne og dele ekte kjærlighet. For å unngå fallgruvene av forfalsket kjærlighet i dine relasjoner, vil denne artikkelen hjelpe deg utforske ins og outs av ekte kjærlighet, i alle dens herlige former.

Trinn

Slik fastslår kjærlighet fra forfalskninger av hjertet. Læring utholdenhet som kjærlighetens kraft.
Slik fastslår kjærlighet fra forfalskninger av hjertet. Læring utholdenhet som kjærlighetens kraft.
 1. 1
  Se etter tillit. Tillit er den mest grunnleggende fundament av kjærlighet, slik at et forhold står sterkt. Tillit må være opptjent å etablere pågående tillit - det er ikke en gitt bare på grunn av hvem du er eller hva du har hevdet. Det er ved å åpne deg opp til å elske, ved å la deg selv bli sårbar og stole på at den andre personen ikke vil skade deg at du virkelig oppdage kjærligheten i å la en annen person inn i din indre verden. Det er en følelse som lar deg lukke øynene og stole på at personen til å tro på deg, og vil fange deg bør du faller.
  • På den annen side, er kjærlighet aldri om mistillit. Henry Stimson sa en gang at "Den eneste måten å gjøre en mann troverdig er å stole på ham" - husk at mistillit kan ikke holde et kjærlighetsforhold sammen for lenge, vil heller ikke la din kjærlighet stå testen av tid. Hvis du finner mistillit ligger i hjertet av forholdet med en person, er det forfalsket kjærlighet.
 2. 2
  Læring utholdenhet som kjærlighetens kraft. Dette er den dyd av å stå og trykke på tross alle odds. Når du elsker noen virkelig går du inn i et dypt engasjement og et veldig nært vennskap. Ekte kjærlighet betyr at uansett hva som skjer, forblir du det for den du elsker. Til gjengjeld vil den personen du elsker også stå av deg når det kommer til stykket. På slutten av en slik rettssak i deres liv, dere begge finner ut at din kjærlighet vokser seg sterkere for hverandre, så dere forstår hverandre enda dypere. Paradoksalt nok, i utholdende, du også lære kunsten å la gå. Du slipper smålig bekymringer og dum liten bekymringer for å være støttende for den personen du elsker og stå opp for hans eller hennes behov. Til syvende og sist gjør at utholdenhet du fullt omfavne den personen for hvem han eller hun virkelig er, en kvalitet mer verdifullt enn noe annet.
  • På den annen side, mangel på utholdenhet når ting blir tøffe mellom to personer eller en vanskelig situasjon oppstår, så dette kan være et tegn på falsk kjærlighet snarere enn sterke, ekte kjærlighet. En person som vender seg bort fra deg når ting er vanskelig, og nekter å være støttende er enten en fair-været venn eller har vært å lage et påskudd for å elske dere alle sammen.
 3. 3
  Vær oppmerksom på at kjærlighet er aldri egoistisk. I stedet er kjærlighet handler om å vite hvordan man skal gi og å motta tilbake i retur. Når du elsker, du gir av deg selv, betingelsesløst. Du gir din tid, omtanke og støtte ut av kjærlighet. I sin tur, finner du glede i å nå ut og bare være der for den personen, forventer ingenting i retur. Din uttrykk for kjærlighet varierer i henhold til din individualitet, hvert uttrykk vil være unikt og verdig i sin egen rett. Det er ikke mengden eller verdien av kjærlighet som virkelig betyr noe, men at den motiverer alt det du gjør og hvordan du kaster ditt hjerte til omsorg for andre.
  • På den annen side, i ethvert forhold hvor du finner deg selv gjør alle gi og den andre personen gjør alle å ta, er dette falsk kjærlighet. Det er egoistisk når en annen person alltid insisterer på at du støtter ham eller henne eller er overbevist om at du kan håndtere uten hans eller hennes støtte, og egoisme er ikke ekte kjærlighet.
 4. 4
  Vet at kjærligheten er velvillig. Vennlighet gjør at du kan se utover det de biologiske øyne ta i. Du ser på hendelsene i livet med sympati og empatisk forståelse når du øver godhet. Kjærlighet er snill og oppfordrer deg til å svare på livet med godhet og omtanke. Lett og trøstende, ta en kjærlig, snill tilnærming i dine relasjoner bidrar til å etablere gjensidig respekt og en realisering på begge sider at hver person blir lyttet til og tatt hensyn til fullt.
  • På den annen side, har en tendens forfalsket kjærlighet til å være utålmodig og uhøflig, alltid krevende og ofte brå. Hvis det er lite godhet i ditt forhold med en annen person, er det ingen kjærlighet heller.
 5. 5
  Vite forskjellen mellom sjalusi og misunnelse som en av kjærlighetens uttrykk. Kjærlighet kan være sjalu til tider, men det er absolutt ikke misunnelig. Sjalusi og misunnelse er nært beslektet i betydning, men de er definitivt annerledes i utfallet. Sjalusi er en tidvis legitime følelser som svar på frykten for å miste noen du elsker. Imidlertid bør det være under din kontroll fordi, som ild når det blir ukontrollerbare, kan det føre til masse ødeleggelser og tap. Bruk kun sjalusi som pådriver for å utfordre deg selv til å bli mye bedre i å holde din elsker dem ved din side og aldri tas for gitt. Envy betegner en lengsel etter å ha noe tildelt eller oppnådd av en annen. Det er når du blir bitter og ergerlig over andres suksess og prestasjon, noe som gjør at du føler deg urolig ved synet av en annen persons dyktighet eller hell. Det er ledsaget med en viss grad av hat og et ønske om å eie like fordeler. Kjærlighet er aldri misunnelig, men kan noen ganger vise litt kontrollert sjalusi når truet.
  • På den annen side, er forfalsket kjærlighet fullt av misunnelse. Hvis du er i et forhold hvor konkurranseevne og en-upmanship synes å styre hønsehus, så du ikke deler et kjærlig forhold, heller, du er begge ganske ødeleggende. Stopp søker å eie hva andre folk har og begynner å stole på det du allerede har og gjøre det meste ut av det i stedet.
 6. 6
  Se etter utholdenhet. Kjærlighet er ikke lett sint, men det gjør overholde, selv gjennom tider med lidelse. Hvis du virkelig elsker en annen person, vil du lære å tåle vanskelige situasjoner og kriser, inkludert tider da det virker som ting mellom dere trenger å fikse dårlig. Endurance kan du la det være de utfordringene som andre kan heve når de handler tankeløst eller uvennlig. Endurance lar deg se utover out-of-karakter atferd, vanskelige holdninger og utfordrende overgangsperioder å fortsatt står ved mennesker du bryr deg om. Lidelse i kjærlighet lærer deg visdom og utvider din forståelse av hvordan folk kan forandre seg over tid og likevel være den samme personen du alltid har elsket. Kjærlighet hjelper deg til å oppdage og realisere over tid at folk ta med sin egen tenkemåte, kulturelle oppdragelse, verdier og prinsipper å bære på deres atferd og holdninger, og at gjennom en slik anerkjennelse, lærer du å lytte uten å dømme eller ta parti. Gjennom elsker lære deg å la folk være som de er i stedet for å søke å endre dem til dine egne foretrukne måter og gjøre deg justeringer uten nødvendigvis å bli enige eller i henhold til deres foretrukne måten. I stedet er et kjærlig forhold basert på aksept.
  • På den annen side søker forfalsket kjærlighet å kontrollere, manipulere og forandre mennesker. Den prøver å tvinge en foretrukket synspunkt på andre, å tone ned betydningen av mangfold og forskjeller. Videre betyr forfalsket kjærlighet ikke tåle - når ting går galt, og den eneste synspunkt ikke kan håndheves, har en tendens forholdet å gå i oppløsning.
 7. 7
  Oppdage at kjærligheten holder ingen registreringer av feil, selv om den har sunne grenser. Sunn kjærlighet handler om å sette grenser for å beskytte dine relasjoner og deg selv - hvis ikke du ser ut for deg selv først, så hvem? Det er litt av en klisjé at omsorg for deg selv først betyr at du kan ta vare på andre også, men det er nevnt så ofte nettopp fordi det er sant. Sunn kjærlighet begynner med selvtillit kjærlighet (ikke selv absorpsjon) og stråler ut fra tro på deg selv ut til å tro på andre. Sunn kjærlighet lærer også å tilgi og gå videre, i erkjennelsen av at husing harme er som å holde en varm kull av sinne - bare du blir brent. Tilgivelse er en stor del av å elske andre, samt gjøre det klart for folk hvor dine grenser lå når det gjelder å sette opp med respektløs oppførsel rettet mot deg - du bare vil ikke. Det er ikke galt eller ukjærlig å stå opp til respektløshet, det er et sunnhetstegn for selvrespekt og grensesetting for andre å lære av.
  • På den annen side, gjør forfalsket kjærlighet beholde poengene med en slik person ofte tilbake til anledninger når han eller hun følte deg såret eller lei seg hans eller hennes følelser. Dette scorekeeping kan nå tilbake år i forhold til noen mennesker, med bitterhet og nag den eneste holde folk tett. Slik usunn kjærlighet lærer aldri tilgivelse og utøvere av forfalsket kjærlighet har ofte lav eller ingen selvtillit.
 8. 8
  Bruk elsker å omgå perfeksjonisme. Kjærlighet blir ofte referert til som å være "blind". Dette ordtaket eksisterer fordi det assosiasjoner aksept av en person på tross av feil. Kjærlighet er en erkjennelse av at ingen er perfekte, selv ikke de perfeksjonister, og når du elsker noen virkelig, aksepterer du at personen helt, inkludert hans eller hennes feil og mangler. Kjærlighet motiverer deg til å se etter det gode i en person, og for å bruke mer av din energi på å oppmuntre frem det beste fra dem. Ved å akseptere utilstrekkelighet og erkjenner begrensninger som en del av hele pakken, slutter du å bedømme en person for disse tingene og arbeid på å hjelpe personens bedre kvaliteter i stedet. Når du forventer for mye, og dine forventninger ikke er oppfylt, føler deg skuffet, unngår du slike skuffelser ved å være spenstig og fleksibel nok med dine kjære rett og slett fordi de er så menneskelig som deg.
  • På den annen side, konsentrerer forfalsket kjærlighet for mye på feil og feil, noe som gjør dem inn i en grunn til å kontrollere, kjefte eller være uvennlig mot en annen person. Falske kjærlighet er ofte betinget av en person oppfører seg på en bestemt måte, og når dette ikke oppnås, er kjærligheten trukket tilbake. Søker perfeksjonisme i enten deg selv eller dine relasjoner med andre er som å jage potten av gull ved enden av regnbuen - det er aldri oppnåelige og mye ønsketenkning erstatter takknemlighet og aksept for hva du faktisk har god går for deg og din relasjoner.
 9. 9
  Gi kjærlighet kreditt for å være smart. Kjærlighet kan være blind, men det er ikke skadet eller dum. Å kunne skjelne hva som er rett og hva er galt er medfødt, din samvittighet forteller deg når du har og ikke har gjort noe riktig, eller for de riktige grunnene. Kjærlighet hjelper deg å realisere den gylne regel som går gjennom mange religioner og sekulære tradisjoner, nemlig "Gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg". Det er et grunnleggende faktum at du modellen bedre atferd ved å være bedre oppførte seg, du modell kjærlig atferd ved å være kjærlig. Satt ut for å spre kjærlig atferd ved å vise det i alt det du gjør og gi kjærlighet æren for å være en smart måte å leve livet ditt. For noen mennesker dette inkluderer en trosbasert tilnærming til livet, mens for andre er det om å være et godt menneske basert på god moral, uansett, er kjærlighet dypt sammenvevd med å gjøre det rette ved andre, om den andre personen er en elsker, en kollega, en fremmed eller en nabo.
  • På den annen side, er forfalsket kjærlighet ikke smart. Den søker å innsnevre verden til et enkelt synspunkt, ikke akseptere ideer og oppfatninger av andre samt gi unnskyldninger for dårlig oppførsel mens du venter eksemplarisk oppførsel fra andre.
 10. 10
  Innse at kjærlighet alltid beskytter. Når du elsker noen, du åpner ditt hjerte og begynne å bry seg og ønsker å forbli tilkoblet. Noe som angår den andre personen vil angå deg også, selv om det er bare om å være en skulder å gråte på eller en samtalepartner å sprette ideer av. Den minste smerte og kamp plager deg fordi du har elsket, men like du vet at kjærligheten er sterk nok til å hjelpe og beskytte den andre personen gjennom bare å være der for ham eller henne. Kjærlighet gjør deg beskyttende uten å være invasiv eller kontrollerende - du vil hjelpe når du kan, nå ut når det trengs, og hjelpe til å hindre uønskede utfall for de som fortsatt læring på noe stadium i livet. Kjærlighet fører deg til å stå opp kl 3 om morgenen for å samle dine utslitte fester tenåringer i stedet for å la dem reise hjem alene; kjærlighet fører deg til å forlate arbeidet tidligere fordi din ektefelle hørtes ned over telefonen at ettermiddagen, selv om arbeidet ditt haugen er enorm; kjærlighet fører deg til å fortelle den lokale skolen som du har sett biler gjør farlige svingmanøvrer hvor barn skal krysse veien, fordi du ikke ønsker å se barn vondt, kjærlighet fører deg til å sende brev til den lokale representanten klager om skade lokalmiljøet fordi du ikke vil at fellesskapet til å bli såret. Love bringer ut det beskyttende selvtillit i deg.
  • På den annen side kan forfalsket kjærlighet når en person bekjenner å elske en annen, men kunne ikke bry seg mindre om den andre personen er trygg, sunn eller lykkelig. Falske kjærlighet vises når en person rett og slett ignorerer urovekkende tegn og nekter å diskutere nyttige løsninger fordi han eller hun ikke klarer å se det som noen av hans eller hennes virksomhet. Det er en måte å skyve til side engasjement i både relasjoner og samfunnet og gjenværende helt pakket inn i seg selv i stedet. Falske kjærlighet tilskriver ofte til skylden kultur, der det er alle andres skyld og ansvar, ikke at den personen det gjelder.
 11. 11
  Kjærlighet, selv om du kan miste. Kjærligheten faller aldri, selv når det kan føles som det har. Break ups kan virkelig skade oss, enten det er en romantisk, arbeidsplass, forretninger, vennskap eller annet samlivsbrudd, er stikket alltid tøffe. Likevel er kjærligheten verdt innsatsen, selv i disse tider når tapet sårer deg. For, som Alfred Lord Tennyson si det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt. Aldri vite kjærlighet ville være en forferdelig skjebne faktisk. Kjærlighet er derfor også om erfaring og ikke stenge deg selv fra verden av frykt for tap. Ved å åpne deg opp til de fantastiske mulighetene for kjærlighet, åpner du deg opp til all skjønnheten og lurer av verden også. Noen ganger er det ikke vil fungere, men på loven i gjennomsnitt, vil du oppleve mer kjærlighet enn mindre, spesielt hvis du ikke tie ned din oppfatning av kjærlighet til enkle romantisk kjærlighet, men omfavne kjærlighet som en måte å være og tenke på alt samfunnslag ditt. Så la kjærlighet i, og være nådeløs i å gjenopprette kjærlighet til livet på de få gangene det ikke blir gjengjeldt fordi slutt, vil det være for dem som holder på å prøve.