Wkano

Hvordan håndtere røykere når du er en ikke-røyker


De av oss fra stort sett røykfrie stater som California kan ha en vanskelig tid når du besøker andre stater eller andre land der er mer utbredt. Skulle du hacke før de setter den ut eller glise og bærer det? Noen tips...

Trinn

Hvordan håndtere røykere når du er en ikke-røyker. La folk få vite hvordan du føler deg.
Hvordan håndtere røykere når du er en ikke-røyker. La folk få vite hvordan du føler deg.
 1. 1
  La folk få vite hvordan du føler deg. Tro det eller ei, har venner og bekjente noe ønske om å gjøre deg ulykkelig. De fleste er veldig villig til å forlate rommet eller gni ut sin sigarett om det virkelig gjør deg ukomfortabel.
 2. 2
  Sitte i motvind. Hvis du ikke føler deg komfortabel ber folk om ikke å røyke, i det minste be dem om å holde røyken fra vifter din retning. Vær høflig eller om dette, spesielt hvis du ikke kjenner dem så godt.
 3. 3
  Kompromiss. Lover du vil ikke klage om røyk på barer, bare så lenge ingen røyker under måltidene.
 4. 4
  Få nok vitamin C og bo godt hydrert. Andre hånden røyk kan redusere immunforsvaret. Vitamin C kan bidra til å motvirke effektene, og vann kan lindre tørr hals.
 5. 5
  Hold mints på hånden til enhver tid. Det eneste som er verre enn røyk er røyker pust. Mange røykere er veldig klar over dette, og er fylt opp med eclipse mints, men ikke alle er dette selvbevisst. Kjøp den lille, potent, sukker-fri snill og passere disse valpene rundt.
 6. 6
  Noen sigarillos har ganske hyggelige dufter som vanilje eller kanel og kan kjøpes på dagligvarebutikker. Hvis du desperat trenger en frikveld fra stanken, kjøpe et par av disse for dine venner og skyld dem til å bruke dem. De kan også se på dette som en godbit.
 7. 7
  Være klart om filosofien din. Hvis du kommer til å be de rundt deg til å gå ut av deres måte for din komfort, være veldig tydelig om grunnene deres røyking bugs deg og ikke gjør noe inkonsekvent med den logikken. Det vil bare gi dem flere unnskyldninger for å røyke. (Hvis dette er tilfellet for deg, ikke kjøpe dem sigarillos eller andre tobakksprodukt!)

Tips

 • Ikke forvent en røyker å sparke en vane helt på stedet. Det vil ikke skje.
 • Husk at røyking er en avhengighet, og mange røykere er ikke helt stolt eller glad for at de er lenket til de små pinner. Vær følsom, og husk at du sannsynligvis har gjort ting du ikke var stolt av i det siste.
 • Hvis du har planer om å hjelpe dem til å slutte, husk at du kjemper sin avhengighet, ikke dem.

Advarsler

 • Begrense "disse tingene kan drepe deg" mothaker som folk har en tendens til å stille ut forelesninger. Hvis du er genuint opptatt av sin helse, ikke din komfort, velge riktig øyeblikk, og la dem vite at du er seriøst bekymret for hvor mye de er røyking. Forsøke å forstå deres point-of-view og avhengighet, prøve å plukke opp en kopi av en Allen Carr boken for å bedre forstå psykologien bak avhengighet for å hjelpe dem bedre, og deretter gi dem din kopi så du kan både virke på sin avhengighet.
 • Ikke plukk på usikkerhet eller bruke skremselspropaganda som de ikke fungerer - husk røykere er narkomane ikke idioter, de vet fint godt det kan drepe dem, skade andre, få dem til å lukte dårlig og kaster sine penger - hvis du respekterer dem deretter respektere det de er logisk nok til å innse dette, men er dessverre fanget i en avhengighet som overstyrer den logikken.
 • Eksperter si at det ikke er trygt nivå av eksponering for passiv røyking. Dette er det 21. århundre, og sigarettrøyk er ikke den eneste typen forurensning i luften vi puster inn, men så lite som 20 minutter av andre hånden røyk kan gjøre alvorlige vaskulære skader.
 • Hvis du klage altfor ofte til røykere, kan de be deg om å gjøre et valg mellom sitt ønske eller behov for å røyke, og verdien av vennskap og du griner av dem til å slutte. Ingen liker en konstant klager, som det viser respektløst etter en stund. Dette gjelder spesielt hvis de røyker har gått ut av bygningen og er i et røykeområde, og du velger å følge dem til den utpekte røykeområde.
 • Flavored sigarillos fortsatt inneholde alle de skadelige ting, men de stopper deg fra å bli irritert på kort sikt.
 • Innebærer ikke dine venner eller andre som er idioter for røyking. De var uvitende til å bli hekta, men hvis ønsker å slutte de er sikkert ikke idioter for å bli fanget i avhengighet, de er ofre.