Wkano

Hvordan å kaste en søt seksten fest

Sweet Sixteen! Det skjer bare en gang, så du bør bedre uttelling for det. Her er noen tips for å få deg på vei til den beste bursdagsselskap noensinne.

Trinn

Hvordan å kaste en søt seksten fest. Snakk med foreldrene dine om budsjettet.
Hvordan å kaste en søt seksten fest. Snakk med foreldrene dine om budsjettet.
 1. 1
  Snakk med foreldrene dine om budsjettet. Husker mer penger ikke nødvendigvis gjør det mer moro - det handler om å gjøre det avslappet og minneverdig.
 2. 2
  Spør rundt skolen din om de vet om noen andre er å ha en fest den kvelden, slik at partene ikke vil komme i konflikt, og folk trenger ikke å velge mellom de to.
 3. 3
  Finn et populært sted å ha det. Lei et sted der du vet at alle er kjent med og elsker. Du kan også ha det i ditt eget hjem for å spare på penger for å dekorere den ut eller å bruke på fester for gjester.
 4. 4
  Velg et tema. Noe sånt som "Summer Fun", med elementer som strandstoler og sand.
 5. 5
  Lights, bad, hot musikk alle bidra til festen være på kroken. Få noen som tilbyr spill lys og kan få alle til å gå. Dette kan gjøre eller ødelegge din bursdag!
 6. 6
  Har kule invitasjoner til å støtte ditt tema, men beholde invitasjoner til folk du faktisk kjenner og bryr seg om. Hold det eksklusive, ca 100 hvis du har en virkelig stor fest. Gjøre folk ønsker å komme til festen. Send ut invitasjoner minst en måned før festen.
 7. 7
  Kontroller at du har noe å holde gjestene underholdt - en dans av, djs, et show, gaver, masse god musikk som folk vil like.
 8. 8
  Spis godt. Mat er et must. Sørg for å ha alle dine favoritt mat der, og matvarer som passer ditt tema - igjen hvis det er en svært populær restaurant som alle går til, få mat catered der. Mat er en god måte å holde festen i gang hvis ting begynner å roe ned eller få slags tørr. Kontroller at du har en masse sunn mat som gulrøtter, tonnevis av epler og salater, og ikke glem drikker som vann. Du ønsker å gjøre dine gjester lykkelig og sunt hele tiden.
 9. 9
  Sørg for at dine foreldre er en del av festen. Følge dem har du rundt, er dette ditt parti, så nyt den med dine foreldre, og hvis de bryr seg så mye om å se over deg og partiet, fortell dem om å leie en livvakt (pent selvfølgelig!)

Tips

 • Kontroller at du har en veldig kul antrekk. Det er din fest, og du ønsker å være i sentrum for oppmerksomheten. Få noe som vil få deg til å skille seg ut. La oss si at partiet var klubb antrekk - kanskje du ønsker å få en fancy kjole så du ville stikke ut mest.
 • Få en virkelig god DJ. Lysene kan gjøre en stor forskjell. Pass på at DJ du får er ikke gamle og fett. Få noen som kan gi deg en Sweet Sixteen MTV stil party.
 • Det trenger ikke å være en stor fest! Bare ha de menneskene du bryr deg om!
 • Hvis det er et problem med å få dine gjester til festen (ex. det er langt unna), leie en buss, buss eller limo for gjestene å reise i. Fortell bussen til å være på et bestemt sted (ex. den lokale parken ) på et bestemt tidspunkt og fortelle alle gjestene som trenger skyss til å dukke opp. Indikere dette på invitasjonen.
 • Få et fantastisk band å komme å spille som på min super søte seksten på mtv. Disse koster mye skjønt.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke søler noe på klærne. Hvis du er bekymret, kan du alltid ta en ekstra topp med deg.
 • Du vil ha folk ser på hver bevegelse, som ønsker du å rote opp, dette er hva vi kaller haters, bare ikke betale dem noen sinn (de er bare sjalu), la haters være din motivatorer!, Smile, se søt, og omfavne kaste den hotteste b-day ever!
 • Bruke pengene klokt, eller annet du vil bli blakk etter festen. I stedet for å kjøpe en kake, få et familiemedlem til å bake en. I stedet for å kjøpe all maten har noen få mennesker bringe maten du har tenkt å ha. Lag dine invitasjoner stedet for å kjøpe dem. Ved å spare så mye penger som mulig kan du ha en helt fantastisk Sweet 16 og også gjøre foreldrene dine glade.

Ting du trenger

 • kake
 • mat
 • dekorasjoner
 • fester (cds, behandler, bilder, osv...)
 • folk
 • dj eller musikk