Wkano

Hvordan å ha en fest uten foreldre å vite

Noen gang lurt på hvordan du skal ha en stor fest mens foreldrene dine er borte uten dem å finne ut? Les denne how-to for å finne ut hvordan!

Trinn

Hvordan å ha en fest uten foreldre å vite. Planlegging hvem du vil invitere er nøkkelen.
Hvordan å ha en fest uten foreldre å vite. Planlegging hvem du vil invitere er nøkkelen.
 1. 1
  Forskning! Finn en tid da foreldrene dine vil bli borte, og alle dine søsken og andre familiemedlemmer (hvis du har noen) er også borte. De fleste familier har en kalender hvor de skriver ned Prøv hendelser, avtaler, etc. for å finne en dag og tid der huset vil være tom. Unngå å spørre foreldrene direkte, fordi dette kan høres mistenkelig. Spille syk kan også hjelpe deg å få huset til deg selv hvis hele familien er å gå et sted sammen, men dette kan slå tilbake! Hele familien kan ha å bo for å "ta vare" på deg.
 2. 2
  Planlegging hvem du vil invitere er nøkkelen. Hvis du vil ha en stor fest, fortelle folk du inviterer til "bringe sine venner". Hvis du ønsker å holde det mindre, fortell dem det.
 3. 3
  Vurdere hvilke deler av huset ditt folk vil være i det meste av tiden. Fjern eventuelle gjenstander som kan brytes og sette dem i forskjellige rom. Hvis verdisaker av noe slag er legging rundt, må du skjule dem også.
 4. 4
  Lås dører til rom der du ikke vil at folk, som din datarom, eller foreldrenes rom for eksempel.
 5. 5
  Sette ut mat som ikke er for rotete. Hvis folk drikker, vil dette hjelpe dem ikke blir for klønete. Men holde gjestene unna alkohol.
 6. 6
  Når du svarer døren for hver person, låse den etter avdelinger.
 7. 7
  Rydd opp mens partiet som skjer. Ta ut søppelsekker og begynne dumping ut ølbokser og annet søppel litt etter litt.
 8. 8
  Når du begynner å bli for sliten, da er det tid for gjestene å forlate.
 9. 9
  Be gjestene til å hjelpe deg å rydde opp før de forlater. (Helst spør dem før festen, som en heads up og noe å holde dem til)
 10. 10
  Tiden bør du få deg opp til å gjøre en opprydding vil avhenge av tidspunktet foreldrene dine kommer hjem. Uansett hva, alltid gjør det på riktig etter festen eller neste dag. Aldri utsette på denne delen.
 11. 11
  Begynn med alle bokser og flasker, dump og kaste i søppelsekker som skal resirkuleres senere. For mye søppel kan signalisere til hva du gjorde, enten det eller hvis kjøleskapet er også tom.
 12. 12
  Gå videre til generell opprydning som søppel og retter. Feie og mopp gulvet i huset.
 13. 13
  Sjekk bordplater og vegger for eventuelle flekker eller merker, og rengjør dem om nødvendig.
 14. 14
  Etterpå flytte bord og møbler tilbake i sin opprinnelige plass.
 15. 15
  Du er ferdig! Undersøke området for noe som du kanskje har savnet. Ta et bilde på et kamera / telefon vil hjelpe deg å fikse ting du kanskje har gått glipp av, men foreldrene dine vil merke, sjekk bildene ofte gjennom rydde opp.

Tips

 • Ved rengjøring flasker og bokser, se under tellere, inne badekar og bak gjenstander som TV.
 • Hvis venner bodde over, gjøre dem hjelpe deg å rydde. Det er det minste de kan gjøre.
 • Rengjør til det punktet hvor huset ser normal, ikke så det er super clean. Hvis foreldrene dine kommer hjem etter å ha blitt borte for natten og huset er skinnende rent som er mistenkelig.
 • Ingenting er verre enn at lukten av foreldede øl i et hus, og det blir enda vanskeligere å bli kvitt etter som tiden går.
 • Finn en måte å kaste søppel der foreldrene dine ikke kan finne den. Hvis du kjører, ta det med til en søppelcontainer.
 • Hold et øye med hvor alle i huset ditt er, dette gjør det mye enklere for opprydding prosessen.
 • Prøve og finne ut en omtrentlig antall personer som vil være til stede.
 • Når foreldrene kommer hjem opptre som din TV-titting
 • Sørg for at du behandler dine gjester pent.
 • Du kan gjøre livet mye enklere for deg selv ved å få tillatelse fra foreldrene for partiet. Hvis du er tålmodig og spiller kortene dine riktig, kan du vanligvis få dem til å godta hvis du lover å holde det små.
 • For musikk, forut for sin tid, forteller deltakerne som har iPhone å laste ned Apples "Remote" app, som gjestene kunne stemme på musikken

Advarsler

 • Ikke invitere folk du ikke kjenner, og ikke la dine venner få fremmede mennesker til festen. Jo større fest, jo større er risikoen.
 • Hvis en nabo kommer til å spørre hva som skjer, er din beste sjanse til å åpne døren, og fortelle ham sannheten. Hvis du ikke kjenner naboen, ikke åpne døren.
 • Det er en sjanse for at fremmede skal komme over, så holde døren låst og åpne den til bare folk du kjenner.
 • Når du rydde opp i rotet, VÆR FORSIKTIG! Ikke gjør huset ser altfor ryddig eller foreldre vil bli mistenksom. Prøv å si at du tror rydde opp rundt huset er god nok for å være gode foreldre. Hvis du er en person som alltid er rotete, prøv å huske hvordan huset var før festen.
 • Sjekk ditt kjøleskap og sørg for å ta all alkohol ut og gjemme den på et sikkert sted, slik at foreldrene dine ikke er mistenkelig når deres alkohol er borte.
 • Hvis du spiller høy musikk, vil dine naboer høre det og kan klage, noe som øker sjansen foreldrene dine finner ut.
 • Har du ikke tente lys rundt, og ikke spille spill med lighter eller fyrstikker. (Hvis du har å leke med ilden, gjør det utendørs og holde en bøtte med vann eller brannslukningsapparat i nærheten.)
 • Hvis du insisterer på å ta sjansen, begrense antall drinker per person og ta bilnøklene fra noen som har drukket. Ikke la noen kjøre hjem i minst to timer etter at de har hatt sin siste drink.
 • Det er best ikke å servere alkohol i det hele tatt, siden dette er ulovlig i mange steder, og i det minste vil det tredoble risikoen for å bli tatt / komme i trøbbel. I verste fall kan du få noen kastet i fengsel, hardt skadet, eller drept i en bilulykke.

Advarsler

 • IKKE invitere folk med mindre du er 100% sikker på at dine foreldre (og søsken) vil bli borte.