Wkano

Hvordan å kaste en fest og skjule det for foreldrene dine

Hvis foreldrene dine skal bort, og du ønsker å kaste en fest, må du være smart å ikke bli fanget. Her er noen ting å huske på.

Trinn

Hvordan å kaste en fest og skjule det for foreldrene dine. Finn ut når foreldrene dine drar, og hvor lenge de vil være borte, men ikke opptre mistenkelig når finne ut denne informasjonen fordi foreldrene kan bare vibe at ting.
Hvordan å kaste en fest og skjule det for foreldrene dine. Finn ut når foreldrene dine drar, og hvor lenge de vil være borte, men ikke opptre mistenkelig når finne ut denne informasjonen fordi foreldrene kan bare vibe at ting.
 1. 1
  Finn ut når foreldrene dine drar, og hvor lenge de vil være borte, men ikke opptre mistenkelig når finne ut denne informasjonen fordi foreldrene kan bare vibe at ting.
 2. 2
  Samle en gruppe av venner til å hjelpe deg å fjerne verdisaker som kan bli ødelagt eller stjålet under arrangementet. Oppbevar dem på et trygt sted, og huske eller skrive hvor alle av dem gå. Mange vil merke hvis noe de ser hver dag er enda litt malplassert. Et godt tips er å ta et bilde av hvert rom, slik at du har noe å se på når du prøver å sette rommet sammen igjen.
 3. 3
  Prøv å huske hvor alt går så foreldrene dine kjenner deg ikke måtte flytte elementer. Ta bilder med mobiltelefonen din kan være nyttig å huske hvordan senger med dekorative puter er laget og hvordan huset så ut før. Bare husk å slette når du er ferdig!
 4. 4
  For å hindre partiet fra å bli tatt av politiet, la utvendige lysene, trekke alle persiennene i huset og instruere deltakerne til å parkere biler langt unna, for eksempel på en nærliggende parkeringsplass eller på en tilstøtende gate.
 5. 5
  Være relativt rolig, og ikke skru opp musikken så høyt at det vil vekke hele nabolaget.
 6. 6
  For å minimere forekomsten av biler ytterligere, Carpool. Det sparer miljøet, også!
 7. 7
  Bruk en egen søppelsekk for alkoholrelaterte søppel og kaste den ut i en nærliggende virksomhet dumpster.
 8. 8
  Hvis du bruker internett til å kommunisere partiets planer, slette de relaterte logger fra din klient for direktemeldinger hvis foreldrene dine bruker datamaskinen.
 9. 9
  Gjøre skade kontroll. Ødelagte elementene må byttes ut før foreldrene kommer hjem!
 10. 10
  Være ansvarlig. Det verste som kan skje er å ha en beruset venn kjøre hjem. Dette vil sikre at ikke bare får han fengsel, men at du vil bli fanget for partiet og andre blir skadet. Dine foreldre er sannsynlig å være ansvarlig.
 11. 11
  Lås alle dører (hvis du har nøkler) for rom du ikke ønsker noen å gå inn.
 12. 12
  Etter festen, rydde opp alt og satt tilbake alle verdisaker før foreldrene får tilbake hjem.
 13. 13
  Slapp av før foreldrene kommer hjem.

Tips

 • Aldri kaste partiet dagen før de kommer hjem. Hvis det ikke fungerer i filmene, er det definitivt ikke kommer til å fungere for deg.
 • Hvis foreldrene ringe for å varsle om tidlig ankomst, få alle ut av huset, og spør et par kompiser for å bli og hjelpe overflate rengjøring.
 • Hvis du har alkohol på festen., Tilby de som er tydelig beruset til å sove for natten, vil dette redusere fyllekjøring / gå / etc. og derfor minimere oppmerksomhet fra naboer.
 • Kontroller at du har god tid for opprydding. Hvis foreldrene dine kommer til å være hjemme på seks am, kanskje dette er ikke tiden for å kaste en fest. Du tror kanskje dine venner vil være respekt for din eiendom, men når de får noen øl i dem, kan helvete bryte løs. Kontroller at du har minst tre timer for å gjøre huset ser ut som det gjorde før festen.
 • Utpeke ett bad for partiet, slik at alle badene i huset ditt ikke blir kastet.
 • Sjekk taket for mat blir kastet oppover.
 • Hvis mulig, prøv å kaste partiet når foreldrene dine vil være ute av byen for to netter på rad, eller når de er i det minste kommer hjem sent neste dag.
 • Ikke rydde opp for mye. Bruke skjønn på dette, men det skal se ut som du har minst bodd der mens de er borte, hvis du er normalt litt rotete, lage en typisk rot for deg selv.
 • Sørg for at foreldre vil ikke komme hjem tidlig. Muligens ringe dem på sine mobiltelefoner til å finne ut denne informasjonen. Gjør det virke som du er bare interessert hvis de har en god tid.
 • Be folk om å ta med egen alkohol, slik at nivåene i foreldrene dine tilbudet ikke blir for lav, men hvis de gjør fylle dem med vann. Ber folk om å ta med egen alkohol vil redusere kostnadene.
 • Ikke invitere som 500 mennesker gjennom MySpace eller Facebook. Helst ikke bruk sosiale nettverk i det hele tatt, det er for enkelt for folk å invitere venner av venner, så folk du ikke kjenner vil slå opp og de vil ikke bry seg om deg eller huset ditt og du vil raskt miste kontrollen over situasjonen og noe kan gå galt!
 • Kast partiet. Få en stor svart søppelsekk og sette alle de tomme beholdere for alkohol og andre rare ting som kan ha blitt kastet ut i løpet av festen. Få i bilen og ta dette stor pose med søppel til en søppelcontainer bak en fast food joint eller et annet offentlig. På denne måten foreldrene dine ikke vil si "Hvorfor er dette søppelbøtta fullt?"
 • Kontroller at du har nok øl. Fortell til BYOB hvis du ikke har minst hundre dollar for sprit. Likevel, kjøpe et par tilfeller av Icehause og noen flasker med vodka. Du kan ikke ha for mye øl. Du vil ikke ha noen venstre over, så ikke bekymre deg for det.
 • Telefoner med en GPS-funksjonen kan ofte bli overvåket eksternt, enten via Internett eller en annen telefon av samme merke. Dette krever at telefonen blir overvåket for å ha et privatliv innstillingen endret til automatisk godta dette fra et bestemt telefonnummer (kontakt bruksanvisningen!)

Advarsler

 • Noen foreldre lar instruksjoner med en slektning, venn, eller enda verre, en nabo. Vær oppmerksom på at noen kan komme med huset, eller bli å se huset. Det er tryggest å ha fest gjestene inn en side eller bakdør.
 • Løgn vil noen ganger gjøre problemet verre. Hvis foreldrene dine spørsmål for mye, og vil du kjenne de vet hva som skjer, fortelle sannheten (med mindre du er en spektakulær løgner).