Wkano

Hvordan holde utkikk ren hele dagen lang

Du vet hvordan det føles å ha det dvelende kroppslukt hele dagen. Du dusjer, men om noen timer skal du se ut som om du ikke har dusjet i dag. Du vil se rotete, rotete, og kanskje til og med ekkelt. Så spørsmålet ditt er "Hvordan kan jeg ren ser hele dagen?" Vel, i løpet av bare noen få skritt, vil du se ut som om du er glødende og så ren!

Trinn

Hvordan holde utkikk ren hele dagen lang. Hold følgende med deg hele tiden.
Hvordan holde utkikk ren hele dagen lang. Hold følgende med deg hele tiden.
 1. 1
  Dusj. Dette er ekstremt viktig. Hvis du starter ved å rense all smuss og skitt av, vil du se og lukte rent. Mens du er i dusjen, sørg for å rydde følgende: hår, ansikt, "Privates" (dette vil også bidra til å eliminere kroppen lukt). Hvis du er en jente, barbere leggene, armer, underarmer, menige (valgfritt). Vask under armene, bak ørene, kroppen. Også, hvis du går på do i løpet av dagen (helst nummer to) ta med en liten beholder med en våtserviett (baby tørk). Spyl ikke baby kluter ned i toalettet med mindre de spesifikt si du kan på pakken, ettersom de vil tette avløp.
 2. 2
  Rene tenner. Hvis du har dårlig ånde og mat i tennene, er det ingen måte at du kommer til å se rene. Hvis du ikke har tannregulering, bruk en whitening tannkrem. Pass på å pusse etter frokost, etter lunsj, før du går i dvale. (Hvis du er på skolen, spise lunsj og gå på do og pusse tennene med en reise-sized tannbørste og mini tannkrem tube) Sørg også for å bruke tanntråd hver dag og bruke en bakterie dreper munnvann, men vær forsiktig, gjør du ikke vil at munnvann å bringe fysisk smerte på tannkjøttet.
 3. 3
  Deodorant. Dette er i sin egen kategori. Enten du er en gutt eller en jente, bør antiperspirant deodorant bli anvendt under armene og noen andre (foruten ansikt og hals) som du opplever overdreven svetting.
 4. 4
  Hold håret rent. Dette betyr vaske det ofte. Du trenger ikke å vaske det hver dag, men du bør vaske den minst hver andre to dager. Hvis håret ditt er fet, vil du se brutto. Hvis håret ditt blir fettete, holde en hestehale holder og en kam med deg til enhver tid, slik at du kan trekke den tilbake. Prøv å ikke glatt det ned selv. En annen ting er å holde håret ryddig. Alle frisyrer du gjøre bør se pent og ryddig. Hvis du går for en rotete utseende så er det fortsatt skal se bra ut... liker deg ikke bare rullet ut av sengen fra 43 netters søvn.
 5. 5
  Makeup. Holde dette til et minimum. Ikke ringe øynene med svart eyeliner og mascara. Dette flekker og gjør at du ser veldig skittent. Dette handler om å se rent og ryddig hele dagen lang, så hvis du har lange dager, trenger du ikke vil sminke lekker. Prøv litt cover up, lys foundation, litt støvtørking av blush, nøytral eyeliner hvis du absolutt trenger eyeliner (kontroller at den samsvarer med din farge pall), og en peachy eller nøytral lipgloss. Kanskje til og med bare noen kar-feste. Dette vil gjøre at du ser så frisk og ren hvis brukt riktig. Også hvis du ønsket å bruke en liten bit av solpudder for å gi en sol-kysset utseende, er dette helt greit. Bare sørg for å alltid vaske makeup før du legger deg til å sove.
 6. 6
  Hold et rent ansikt. Hvis du har mat rundt munnen, skitt, eller noe annet som ikke hører hjemme på ansiktet ditt, vil det gjøre at du ser skitten. Hvis dere kvinner har en hårete overleppe som gjør mange kvinner gjør, få det vokset. Ikke barbere det selv. Pass også på øyenbrynene er preparert og ryddig. Dette kan kaste hele rent utseende av.
 7. 7
  Hold følgende med deg hele tiden. Pust mints / tannkjøtt, hår børste eller kam, retusjere sminke (concealer, blush, pulver), fuktighetskrem (en duft og en nøytral), matchende spray som er den samme duft som lotion (blande lukter kan skape en overveldende lukt), deodorant, spiker Filer / clippers, sanitære servietter, hestehale holdere / bobby pins / hårspenner / hårspray, vannflaske, og chapstick. Du trenger ikke å holde alt med deg, men for eksempel: Hvis du aldri har tørre hender, trenger du ikke å bære lotion. Men hvis problemet ditt er dårlig ånde, og bustete hår, vil du ønsker å bære mints, spray / deodorant, og Bobby pins.
 8. 8
  Bruk rene klær. Ikke bruk klær med hull, flekker osv. Ikke bruk klær som ikke passer deg godt... dette betyr ikke at huden stramme klær enten Kvinner:. Kontroller at du har en støttende BH og rent undertøy.
 9. 9
  Smile. Med pen smil, vil du se glade, rene, friske og våken.
 10. 10
  Holdning du trenger for å vinne. Hvis du lute og vandre bøyd over, du kommer til å se skitne og som om du ikke har noen tillit i det hele tatt.

Tips

 • Alltid holde pusten mints eller en tyggegummi med deg.
 • Har en venn du stoler på som du vet vil være ærlig fortelle deg hva du trenger å jobbe med. Spør dem om de tror du ser skitten, lukt, etc.
 • Hvis du har gym klasse, så bør du gå på toalettet og sette noen deodorant på slik at du ikke er så svett.
 • Hvis du ikke bære en veske, så du kan ikke sette alle disse elementene med deg. Bære dem i bilen, skap, etc. Hvis du ikke har noen av disse, sørg for å ha minst pust mints, deodorant og sanitær kluter med deg uansett hvor du ønsker å (lommer, permer, uansett hvor)
 • Du trenger tillit. Hvis du lute, du ser merkelig.

Advarsler

 • Ikke ha for mye deodorant! Du vil få hvite striper på klærne. Les instruksjonene på baksiden av deodorant.
 • Ikke overdriv med spray! Du vil lukte for sterk

Ting du trenger

 • Dusj
 • Deodorant
 • Makeup (valgfritt)
 • hårnåler, klipp, etc.
 • spisepinner
 • tannkrem
 • floss
 • tillit