Wkano

Hvordan huden polsk

Skin Polering er en mekanisk teknikk for peeling brukes til å lage ultra-glatt hud på samme måte som en snekker ferdig et stykke fine møbler.

Trinn

Hvordan huden polsk. Hydrat og næring til huden fra innsiden siden selv den største artisten trenger en kvalitet lerret.
Hvordan huden polsk. Hydrat og næring til huden fra innsiden siden selv den største artisten trenger en kvalitet lerret.
 1. 1
  Hydrat og næring til huden fra innsiden siden selv den største artisten trenger en kvalitet lerret. Drikk 8-10 glass vann per dag og spise mat rik på vitamin A og E som nøtter, mørk grønn og gul / oransje grønnsaker, hele egg, soyaprodukter og hvetekim. Det er alltid bedre å oppnå næringsstoffer fra mat kilder enn kosttilskudd, men hvis du velger å supplere, kan du snakke med lege eller apotek FØRST!
 2. 2
  Handleliste: En pimpstein, En kroppsskrubb klut (The Body Shop gjør en god holdbar eksfolierende vaske tøy), Ett stort løkker vaske tøy, En fin løkker vaske tøy, Ett stykke myk flanell (bleier fungerer godt), Ett par bomullshansker (prøve stoffet butikken), ett par silkehansker (kamera butikker selger disse for håndtering av negativer). Hvis du vil gjøre dette på den tradisjonelle måten, vil du trenge en sable mitt. Du kan være i stand til å finne en del av sable på en buntmaker eller på kragen av en gammel frakk på et sparsommelighet butikken for å lage din egen.
 3. 3
  Pre-myke opp huden. Påfør en god kvalitet olivenolje til behandlingsstedet. Pakke opp i et par gamle svette og holder seg varme i 20-40 minutter før du fortsetter.
 4. 4
  Komme i dusjen og skumme opp det groveste klut med en mild såpe. Bruk milde jevnt trykk i en sirkelbevegelse. Arbeide raskt, men grundig. Mer er ikke bedre her.
 5. 5
  Bruk en pimpstein på usedvanlig grove områder som albuer, knær og hæler. Fjerne dype hard hud tar tid. Ikke over arbeide hæler eller de vil sprekke smertelig.
 6. 6
  Gjenta trinn 4 med første store løkker klut og deretter den fine løkker en. Igjen, jobber ganske raskt, slik som å ikke over exfoliate og skade huden.
 7. 7
  Klapp tørr med et håndkle. Med flanell stoff, ved hjelp av lite eller ikke noe trykk mot huden, 'buff' i raske kretser. Som du øver, vil du være i stand til å føle kluten 'fange' på grove områder og 'gliding' over områder som er tilstrekkelig glattet.
 8. 8
  Iført bomullshansker, forsiktig buff alle områder i en sirkulær bevegelse. Du kan bruke ekstra tid på områder som fortsatt føles ru og husk å jobbe disse stedene litt mer i et tidligere steg neste gang.
 9. 9
  Bruk silkehansker for den endelige polering som i forrige trinn. Avslutt med en endelig rasping med en sable mitt hvis ønskelig.
 10. 10
  Bruk en meget lett fuktighetskrem i små mengder som det vil gå langt på polert hud.

Tips

 • Arbeide raskt første gang du prøver denne teknikken. Bedre å feile på siden av forsiktighet enn å gi deg selv hva ville effektivt være en "hele kroppen rug brenne".
 • Du kan bruke et organ eller ansiktsskrubb i stedet for grov klut.

Advarsler

 • IKKE bruk denne teknikken på usunn eller skadet hud!
 • IKKE bruk denne teknikken hvis du bruker kortikosteroid kremer eller tar noen steroid medikament.
 • Se legen din om eventuell uvanlig utslett eller lyte som ikke gror raskt!