Wkano

Hvordan kjøpe briller

Folk flest ikke forstår konseptet med briller. Problemet med dette er at hvis du trenger dem, vil du være iført dem hele tiden, noe som betyr at du kan ende opp som ser ut som en idiot... hele tiden. Denne artikkelen vil hjelpe deg å unngå det.

Trinn

Hvordan kjøpe briller. Finne ut hva slags utseende du ønsker, hvis du vil ha noe som du kan sette på og slitasje med noe, hvis du vil ha noe funky at man ikke går til, hvis du vil ha noe ekstremt diskret, etc.
Hvordan kjøpe briller. Finne ut hva slags utseende du ønsker, hvis du vil ha noe som du kan sette på og slitasje med noe, hvis du vil ha noe funky at man ikke går til, hvis du vil ha noe ekstremt diskret, etc.
 1. 1
  Finne ut hva slags utseende du ønsker, hvis du vil ha noe som du kan sette på og slitasje med noe, hvis du vil ha noe funky at man ikke går til, hvis du vil ha noe ekstremt diskret, etc.
 2. 2
  Se på ulike butikker hvis mulig. Finne ut hvilke som følge budsjettet, og hvis de tar forsikring, hvis du har det. Legg merke til at briller kan være ganske dyrt når betalt for ut-av-lomme. Det kan være verdt sammenligning shopping hvis du ser på butikker, som priser på linser (ikke frames) ofte variere mye.
 3. 3
  Lytt til den som jobber der, den optiske Assistant. De ser alle typer ansiktsformer prøver alle typer rammer, og de vet hva som fungerer på hvem. Bare få inn betydelige andre hvis du virkelig ikke bryr seg om hvordan du ser ut, fordi de kommer til å foreslå hva de ønsker å se deg i. Du må heller ikke ta med venner, fordi du vil få noe dyktig og den optiske profesjonell hjelper deg vil ønske å drepe dere alle. Det er grenser her, men, min manager på den optiske Jeg pleide å jobbe på var en gigantisk hipster, og mens han vanligvis ville forme hans valg til hva pasienten ville ha, noen ganger hans plukker ble... der ute. Bruk sunn fornuft.

Tips

 • Kvalitet merkevarer, i 150€ -300€ utvalg: Oliver Peoples, Paul Smith (begge eid av samme selskap), Beausoleil, Sama, Booth & Bruce, TAG Heuer.
 • Mens vi er i gang, vil kvalitet solbriller merkevarer inkluderer merkene jeg nevnt ovenfor samt Maui Jim og Oakley. Noen optikere / selgere kan prøve å fraråde deg fra å gjøre Oakley jobber særlig om oftalmologiske eller solbriller, fordi selskapet kan være en komplett smerte i ræva til å håndtere på sin ende, men kvaliteten på arbeidet er generelt fantastisk. Maui Jim reseptbelagte jobber jevnt fenomenal.
 • Få en anti-reflekterende behandling. Gjør det. Ikke spørsmålet det. Du vil sette pris på om du jobber på et kontor med fluorescerende lys eller hvis du noen gang på maskinen over lengre tid. Også, det ser massevis bedre som det eliminerer blending av linsene, slik at folk kan faktisk se øynene dine. Ja, det er ekstra penger. Nei, det har du ikke "trenger" å få det, men optikere gjøre narr av folk de ser på gata som ikke har det på sine briller. Seriøst. Vi vil kalle ut våre beste venner og nærmeste kjære hvis vi ser at de ikke har det. Pass på at du bare kjøpe de nyere generasjon anti-refleksjon belegg. Den eldre generasjonen belegg tiltrekke hudfett og støv som krever at du hele tiden tørke dem av (denne riper dem raskere). Ser også for antireflection belegg som påføres UNDER ripe belegg. Briller i en hr steder sette dem på utsiden.... de er de mykeste belegg.
 • En kommentar om Transitions: teknologien brukes til å suge. Det ville ikke gå helt klare innendørs, noe som betyr at du ville være vandre rundt på kontoret med tonet glass, og det ville ikke gå helt mørkt når du gikk utenfor (som betyr at de var verdiløse uansett.) Teknologien er omtrent tusen ganger bedre nå, og fungerer som det skulle i første omgang. Hvis du liker tanken på dem, nå er du greit på å kjøpe dem.
 • Silhouette og t2, (tidligere kalt 2.5), både i 265€ serien er både lett og uten innfatning, hvis det er det du leter etter. Du kan tilpasse alt om sistnevnte, med bokstavelig talt hundrevis av alternativer for ramme farger og en rekke linse alternativer og behandlinger som går langt utover hva den gjennomsnittlige lab ville tilby. Du kan også få linsene laser-dukket med ulike design, hvis du vil at de ansatte ved den optiske å gjøre narr av deg når du forlater.
 • I 300€ -490€ utvalg: Lafont, Alain Mikli, Philipe Starck, ic Berlin, Mykita!. De tre sistnevnte er spesielt kjent for sin kvalitet, ic Berlin! og Mykita er både stemplet ut av ett stykke rustfritt stål, er ultra-lett, og kan ta en pounding; Starck har en patentert kabel-suspensjon tempel hengsel som gjør det mulig å rotere 360 ​​grader (selv om ikke overdriv.)
 • Unngå polykarbonat. Dette objektivet materialet er ofte presset av bedriftens butikkjeder som et førsteklasses produkt. Selv om sin lettere og mer støtsikkert enn plast og glass, dens en optisk dårligere objektiv materiale. Selskaper som produserer hundrevis av briller raskt elsker dette materialet fordi dens myke og sliper lett (ikke slites ut lab utstyr). Fordi dens myke det riper lettere (slik at du kommer tilbake for å se dem raskere) Se etter optiske butikker som bruker nyere generasjon linse materialer som Trivex. Brillene dine vil vare lenger og du vil se bedre ut av dem.

Advarsler

 • Progressive linsebrukere: Den ene gangen når selgerne kan prøve å betydelig mersalg du er på nye progressive linser teknologier, som for eksempel Varilux Physio 360. Disse teknologiene er godsends for mange mennesker, men enkelte opplever betydelige problemer. Hvis du ikke kan justeres til den nye linsen etter ca to uker, be om en retur til den gamle linse merkevare (for 90% av dere, det er Varilux Comfort) og være steinhard om det.
 • Pass deg for designer-brand racket. Nesten alle de store motedesignere (Prada, Armani, Gucci, og så videre) har lisensiert sitt navn ut til en av to selskaper (Safilo, som eier Solstice linje av butikker, og den onde imperium Luxottica, som eier solbriller Hut og LensCrafters.) Kvaliteten på disse produktene, mens ikke forferdelig, har en tendens til å ikke være det man kanskje forbinder med disse navnene. Bedre kvalitet kan være hadde på tilsvarende priser.