Wkano

Hvordan kjøpe jente bukser hvis du er en fyr

Hvis du er en som har tallet bare passer inn i jentas bukser, eller du leter etter en bestemt stil som bare kvinnelige bukser ser ut til å bære, kan det være vanskelig å prøve å kjøpe. Mange mennesker vil misforstå og klasse du som kryp, mens andre kan le. Hvilken størrelse er du i jenter klær? Hva som fungerer og hva som ikke gjør det? Denne artikkelen vil hjelpe deg å kjøpe jentas bukser som en fyr.

Trinn

Hvordan kjøpe jente bukser hvis du er en fyr. Bestem deg for hvor du vil.
Hvordan kjøpe jente bukser hvis du er en fyr. Bestem deg for hvor du vil.
 1. 1
  Bestem deg for hvor du vil. For billige bukser (i tilfelle du dem), gå til Goodwill, Frelsesarmeen, og så videre. Hvis du ikke vet, så se etter en butikk med en. Hvis du har nok, kan du gå til PacSun, Hot Topic, high-end varehus, og slikt.
  • Noen varehus bære gode slitesterke jeans som ikke koster mye. Eksempler er: Sears, Meijers, JC Penney (. Den jeans på JC Penney er noe jentete), osv. Hvis du ikke er redd for å rippe buksene, da disse butikkene er stedet å gå, pluss de vanligvis selger jeans som strekker.
 2. 2
  Bla delene. Når du kommer til butikken, gå til kvinnenes del. Avhengig av hva du ønsker, kan du prøve og plukke ut et par størrelser og prøve dem på. Se etter, men hvis du er redd for å gjøre det, prøv å holde buksene opp til midjen for å se om de ser omtrent riktig. Husk at mange jente bukser vil, så sørg for å kompensere for det.
  • Hvis du ønsker å være spesielt diskret om å kjøpe bukser, kjøpe noen sett med bukser og bringe dem til å prøve dem på. Sørg for at du kan returnere dem senere, siden de fleste sparsommelighet butikken salg er endelige. Dette er spesielt nyttig hvis du har en eller debetkort, siden det kan være vanskelig å få en full eller delvis kontantstøtte for store mengder.
 3. 3
  Sjekk om buksene passer deg. Det er noen ting som du vil ønske å se etter når du prøver på buksene:
  • Pass på at du kjøper en god størrelse og en anstendig par.
  • Sørg for at de er komfortable, sørg for at de ikke er for deg, og at buksene ikke avsløre din pakke. Det kan være lurt å prøve mer enn én størrelse for å se hvilke som er best på deg, og for å se om de strekke eller ikke.
  • Husk hvor høy veksten er design på baklommene, og kuttet av jeans. Odds er, vil du bli sagging jeans minst en liten bit når du bærer dem, derfor er det anbefalt at du prøver dem på å se hvordan de passer. Selv for det meste, vil patcher og bli mislikt eller latterliggjort, kan du være i stand til å komme unna med mer subtile detaljer som rosa sømmer.
 4. 4
  Ikke bli flau om å kjøpe bukser, bare handle rolig og. Hvis du ikke har prøvd på buksene ennå, kan du fortsatt spille den av som om du kjøper dem for din eller din som en. Tilsvarende, du er ikke den første som noen gang kjøpe jente jeans eller bukser.

Tips

 • Hvis du ikke er erfaren i å kjøpe jentenes bukser, spør din venn som er jente / kjæreste / søster å shoppe med deg. De vet hva merkevaren av jentenes jeans er bedre enn andre.
 • Finn en støttende venn som er jente og spør henne om hun ønsker å handle med deg for den "perfekte par jeans".
 • Hvis noen sier det er det du gjør? Du kan gjøre opp en unnskyldning som "jeg handler for kjæresten min."
 • Etter lengre tids slitasje, kan noen jente bukser rive i skrittet. Hvis du kjøper strekk bukser, kjører du en mindre sjanse for å rippe dem.
 • Ikke nøl med å be om hjelp fra butikken leverandøren. De hjelper mennesker på daglig basis, så de har erfaring med en rekke kunder.
 • Folk kan bety og ringe deg gay hvis de finner ut.