Wkano

Hvordan være en veldig kul fyr

Vil du deg selv å være en kul fyr? Veldig populært, og hot og sexy? Vil du være den enkelte kul fyr eller Mr. Glatt eller Mr. Maths? Her er noen nyttige råd.

Trinn

Hvordan være en veldig kul fyr. Vær vennlig og autentisk.
Hvordan være en veldig kul fyr. Vær vennlig og autentisk.

Din personlighet

 1. 1
  Vær vennlig og autentisk. Utseende er viktig, men ikke på langt nær så viktig som å være hvem du er. Lære å være mindre opptatt av hvordan du kommer ut til andre mennesker og mer opptatt av å ha det gøy, fleiper rundt, være sosial, og gjør hva du vil gjøre. Hvis du kan gjøre hvem som helst å le, det er en god start.
 2. 2
  Være sosial. Ikke la deg lure av filmene. Kule gutta ikke posere på parkeringsplassen på motorsykkelen sin til de er omgitt av kvinner. Ring opp folk, legge planer, ta risiko, og få nye venner som du kan stole på og respektere.
 3. 3
  Ta opp plass og tid. Ikke vær redd for å ta opp plass når du sitter eller når du beveger deg rundt. Ikke vær redd for å være høyere, selv om det vil skape litt sosialt press. Når du snakker, tregere dine ord for å vise at du setter pris på hva du sier og du er ikke redd for at du vil bli avskåret. Gjør god (og uredd) øyekontakt. Samtidig, vite når du skal la andre mennesker står i sentrum.
 4. 4
  Vær trygg. Du kan være utrolig god jakt, men jenter vil ikke merke deg hvis du snakker fryktsomt eller har lutede holdning. Hold hodet opp og brystet ut, og se alle i øynene. Arbeid på selvtilliten å bli kvitt eventuelle problemer du måtte ha med usikkerhet. Dette er ikke en overnatting, men du vil ikke få respekt fra andre før du respekterer deg selv.
 5. 5
  Vis interesse for andre. Hvem ønsker å høre noen snakke om seg selv hele tiden? Finn ut hva dine venner er interessert i eller jobber med og spør dem om det. Dette vil gi deg et rykte som en som er omsorgsfull og hensynsfull.

Dine interesser

 1. 1
  Les en bok. Les flere bøker. Ha alltid en god bok hjemme som du leser. Bøker kan være en stor ice breaker og kan stimulere samtale på fester. Plus, er noen som er belest alltid attraktive.
 2. 2
  Hold deg oppdatert på aktuelle hendelser. Du trenger ikke å rive gjennom flere aviser per dag, men å ha en grunnleggende forståelse av hva som skjer i verden vil gi deg et rykte for å være smart og kunnskapsrik, som begge er attraktive kvaliteter. Denne prosessen kan være så enkelt som å gå på Google News og lese to eller tre av de største historier hver dag.
 3. 3
  Vær aktiv. Du vil umiddelbart bli varmere hvis du er sporty. Bli med ett eller to idrettslag og tilegne deg til bedre og være den beste du kan være. Sport er en fin måte å få nye venner og obligasjonsfond med andre mennesker. Fysisk aktivitet frigjør også endorfiner som gjør at du føler deg bedre, forbedre din generelle humøret og gjør deg mer attraktivt å henge med.
 4. 4
  Ta opp en ny hobby. Interessegrupper er en flott måte å møte nye mennesker mens du lærer noe du liker. Kunst klasser, frivillige programmer og treningstimer på ditt lokale treningsstudio eller YMCA er en flott måte å oppnå dette.

Ditt bilde

 1. 1
  Sørg for at du alltid er ren. Har du noen gang møtt en kul fyr som oser av svette og aldri pusser tennene? Trodde ikke det. Dusj hver dag, bruke deodorant for å dekke opp kroppslukt, børste og floss tennene to ganger om dagen og vaske håret regelmessig. Bære noen mints eller tannkjøtt rundt med deg for å bli kvitt dårlig ånde. Pass på å også vaske klærne dine regelmessig.
 2. 2
  Passe på huden din. Vask ansiktet med varmt vann og gni på litt fuktighetskrem etterpå. Hvis du har tørr hud, fukte med et produkt ment for tørr hud. Unngå produkter med dufter hvis huden er følsom. For fet og kombinert hud, bruk en fuktighetskrem uten alkohol og som er ment for fet / kombinert hud. For akne problemer, tilbyr Clearasil en rekke produkter som spenner fra ansiktet vasker til kvise kremer.
  • Pass på hva du spiser og drikker. Et sunt kosthold og drikker mye vann er også bra for huden din.
 3. 3
  Har en kul stil. Sørg for at klærne passer ordentlig og faktisk ser bra ut på deg. Prøv å finne farger eller mønstre som spesielt ser bra ut med din hudtone, og bære dem mest. Selv en enkel garderobe som en t-skjorte og jeans er greit så lenge det passer og passer DEG. En sølv kjede legger til en fin touch til en vest eller T-skjorte.
  • Hvis du trenger å gå shopping for klær, investere i bare noen få klesplagg av dyrere, høyere kvalitet klær i stedet for å kjøpe massevis av middelmådige og billig klær.
  • Rote rundt med forskjellige stiler, og prøv å finne en som spiller av dine styrker og identitet (rocker, preppy, opprører, etc.)
 4. 4
  Få kult hår. Bare fordi du har fine klær betyr ikke at du kan glemme håret. Sørg for at det er i en stil som passer deg og som er behagelig og lett å vedlikeholde. Vask håret ditt regelmessig, og om det er kort, prøve forskjellige frisyrer.
  • Hvis du trenger å få en hårklipp eller ønsker en ny stil, er den beste metoden for å splurge på en ekspert hair stylist en gang, ta et bilde av at frisyren og få det gjort på billigere steder senere. Hvis de style håret på en bestemt måte som du liker, vis dem har deg hvordan å gjenskape det blikket på egen hånd.

Tips

 • Å gjøre noen smil er ikke bare kult, men også en sterk tiltrekning til kvinner. En fyr med god sans for humor er veldig kul.
 • Gjør noe med stilen din som gjør at du skiller deg ut, uten å gå over toppen.
 • Ikke røyk. Jenter hater røyk blåser i ansiktet. Det fører til dårlig ånde, gjør klærne lukter røyk og er usunn generelt.
 • Jenter elsker å henge med kule gutta fordi de gjør dem godt, latter og smil.
 • Nummer én regel for å være kul er å ren og enkel vet du er den beste. du trenger ikke å si de eksakte ord, men vise alle at du tenker høyt om deg selv, og de vil følge.
 • Ikke vær redd for noe. Vær spontan!

Advarsler

 • Ikke treffer på hver kvinne du møter. Dette vil forlate deg med et negativt omdømme.
 • Kule gutta ikke sette andre mennesker ned for å føle seg bedre om seg selv. Selv om disse typer mennesker er populære på ett punkt, vil de til slutt miste venner og respekt.
 • Ikke bli fanget opp i smålighet eller rivalisering. Den beste løsningen er å ignorere denne type drama og flytte til noe mer verdt tiden din.
 • Kopiering andres stil er greit, men bare på vei til å utvikle din egen personlige stil. Alle personlige stil eller atferd som du har opprinnelig kom fra dine observere andre mennesker, men til slutt bør du velge hva du ønsker å adoptere som din egen.