Wkano

Hvordan kle emo, scene, eller punk når du er overvektig

Det virker som disse dager, for å se bra ut, må du være stokk tynn. Ser bra kan være spesielt utfordrende når du prøver å trekke av noe litt annerledes, for eksempel en grungy stil.

Trinn

Hvordan kle emo, scene, eller punk når du er overvektig. Forstå at det å være full skjønte ikke betyr at du ikke kan være søt eller sexy, eller at du må dekke hele kroppen.
Hvordan kle emo, scene, eller punk når du er overvektig. Forstå at det å være full skjønte ikke betyr at du ikke kan være søt eller sexy, eller at du må dekke hele kroppen.
 1. 1
  Forstå at det å være full skjønte ikke betyr at du ikke kan være søt eller sexy, eller at du må dekke hele kroppen. Gutter vil aldri bli tiltrukket av en jente som stadig gjemmer seg i stedet for å omfavne hennes størrelse. Og jenter er mer tilbøyelig til å ignorere en fyr som er skammer seg over hans.
 2. 2
  Bestemme din egen kroppsfasong. De to viktigste figurer i overvektige mennesker er den klassiske eple form (hvor du er mest stor rundt magen) eller pære form (hvor dine hofter, lår og rumpe er større).
 3. 3
  Husk at den viktigste delen av dressing godt når du er full skjønte er formen ikke størrelsen! Ved å skape en god form, vil størrelsen bli sekundært.
 4. 4
  Svart er din beste venn, er dette fordi det vil se bra ut på enhver hudfarge. Invester i svarte bukser, skjorte, skjørt, etc.
 5. 5
  Unngå iført klær som ikke passer deg. Ja, det er kult å presse inn i en størrelse XXXXs bandet t-skjorte, eller kanskje du vil skjule magen, men du vil bare ende opp som ser ut som en prøver hardt blob, og folk mindre og større enn du vant ' t finne noen klær i sin størrelse siden du har kjøpt dem alle! Iført sirkulasjon kutte klærne vil gjøre noe fett du har mer tydelige, og iført noe enormt vil gjøre at du ser ut som du har ingen skikkelse og kan legge til 20 pounds. Stopp det nå.
 6. 6
  Hvis du har en stor mage, vil lange skjorter ser flott ut på deg. Dette er fordi bredden av overkroppen din blir mer balansert med lengden på overkroppen din, slik at du ser slankere. Vester er også stor! Maxi topper som flyter gjennom midten din gjør vises deg slankere.
 7. 7
  Et annet godt tips er å bruke de samme, eller lignende farger på toppen som på bunnen. Hva dette vil gjøre er å ha ikke en stor kontrast mellom hva som er din mage og hva er din rumpe eller hofter, eller noe.
 8. 8
  For større hofter eller rumpe, en ballett skjørt eller som skjørt med volanger er ikke bare svært scene, men også veldig flatterende.
 9. 9
  Bridget Jones stil undertøy-det kan skjule eventuelle klumper og humper for strammere stiler.
 10. 10
  Skinny jeans er ikke bare for tynne mennesker! De er veldig populære og kan passe deg spesielt hvis høy. Hvis du har ikke chunky lårene ikke redd, ta på deg en tunika og der du går.
 11. 11
  På temaet jeans, se etter de som er falmet nedover midten av bena. Dette vil trekke øyet ned, snarere enn på tvers, slik at beina ser slankere. Ser også for lommer som sitter ordentlig på baken, de vil gjøre din booty misunnelse over alle dine flate venner!
 12. 12
  Hvis du har fett armene ikke viker unna tank topper. Hvis du føler du må dekke opp åpne jakker i vinter kan se flott ut. Husk at iført en mørkere skjorte under vil også ha en slankende effekt. Hvis du er mann, montert hoodies er en stilig valg, og prøv å se etter lengre. Hvis du er kvinne, zip opp hoodies er vanligvis mer flatterende. Ikke kjøp de med lommer på forsiden! De vil legge et ekstra lag til magen! Hvis du får en med lommer, prøv å få en hvor lommene er lave ned på kroppen din.
 13. 13
  For jenter, kan du se flott ut i et beskåret jakke. Ikke bare vil dette dekke opp eventuelle arm handling, men det vil gi volum til den øvre halvdelen av overkroppen din, noe som gjør puppene dine synes mindre. Prøv å ha en som klemmer din svingete kropp. Får ikke en størrelse større. Det legger ekstra pounds og er ikke sexy.
 14. 14
  Belter belter belter! Pyramiden belte er et absolutt must for en aspirerende emo eller punk. Men bare fordi dine jeans har den plass til et belte rundt toppen betyr ikke at du bør bruke det! Hvis du har en stor mage, slitasje beltet lavere. Sørg for at din skjorte går over toppen av buksa og bære beltet bare under skjorten din. Aldri bære beltet høyere enn bunnen av skjorten din, fordi det vil legge ekstra bulk og ingen vil engang se det. Du kan få disse belter i ulike farger. Prøv svart hvis du har på deg noe mørkt. Scene barna vanligvis slitasje hvite, skjønt.
 15. 15
  Bruke et belte under bysten hvis du har en stor mage, eller et belte rundt midjen din hvis du har store hofter kan gjøre underverker. Se etter en stor svart en.
 16. 16
  Visste du at håret ditt kan gjøre at du ser slankere? Det kan! Med mindre det er din drøm til idretten en Mohawk, prøv vokser håret litt lenger. For menn er emo hår vanligvis ganske rufsete uansett, hvis du har et rundt ansikt, legge masse volum på toppen og pigg det, og ikke glem å holde pannelugg lenge rundt på sidene av ansiktet ditt. Dette vil se veldig stilig. For jenter, utvidelser er veldig nå, og langt hår kan legge litt ekstra stil.
 17. 17
  Perler er ekstremt scene. Sats på lyse farger som de vil trekke oppmerksomheten bort fra overflødig fett. Long perler vil igjen, tegne en vertikal linje ned figuren din. Hvis du har et kort kjede som du egentlig ikke kan en del med, så enten bruke den så godt som lange perler eller få det endret.
 18. 18
  Sko er veldig viktig for denne type mennesker. Sko kan gjøre eller ødelegge deg, så hør opp. Converse sko er allment forventet, samt varebiler, Rabens, DC, osv. For jenter, ikke bære noen av disse skoene hvis du planlegger på seg et skjørt! Alltid gå for ballett leiligheter eller hæler. Bena vil se lenger i sammenligning, og du kan få dem i leopard print og andre design som også er trendy. En annen ting å merke seg er at hvite sko vil gjøre bena ser slankere (med mindre du er afrikansk). De vil gjøre beinet farge synes mørkere, og dermed tynnere.
 19. 19
  Sorte strømper kan gjøre underverker. De vil gjøre bena ser slankere ut.
 20. 20
  Legg lange øredobber. For jentene disse kan slanke seg ansiktet ditt. Laste opp på de med lyn og stjerner.
 21. 21
  Sminke kan slanke seg ansiktet ditt! Prøv YouTube for noen tips.

Tips

 • Prøv å lage din egen stil. Hvis alles seg noe som du bare ser ni måneder gravid på, ikke bære det.
 • Ikke forandre deg selv umiddelbart. Gjøre det over tid slik at du ikke vil bli kalt en poser. Sørg for at det er deg og sørge for at skjegg. Og folk vil si ting, men husk at du ikke kle deg for å imponere dem du kledd deg selv på den måten fordi det var deg.
 • Tynn eller stramme klær kan noen ganger gjøre at du ser større som det kan enten klamre seg, eller ikke klamre seg i det hele tatt.
 • Du trenger ikke å bruke en formue å se bra ut. Prøv noen op butikker, de har mange ting du kan endre og tilpasse deg selv til å gjøre dem unike.
 • Bare fordi du kler deg på en bestemt måte betyr ikke at du trenger å bli deprimert eller opprørsk! Hvis det er det du ønsker så er det helt greit, men ikke prøv å forandre hvem du er.
 • Hvis det ikke er behagelig, ikke bære det!
 • Husk også at du bør prøve å være så sunn som mulig. Du kan se litt slankere, men det betyr ikke at du bør gå og spise 10 esker med sjokolade! Din helse bør være din primære bekymring.

Advarsler

 • Selvfølgelig kan mange mennesker prøver å fornærme deg for endring din. Hvis du gjør det gradvis og ikke gå over, bør du være i orden.
 • Hvis folk prøver å såre følelsene dine så bare overse dem, de er mer sannsynlig å stoppe.