Wkano

Hvordan kle street chic stil

Dressing street chic er ikke så vanskelig som det virker. selv om noen mennesker ser uanstrengt chic hver eneste dag, når du kjenner de grunnleggende retningslinjene for dressing, kan være street chic bli en realitet.

Trinn

Hvordan kle street chic stil. Dyrke din egen følelse av estetiske.
Hvordan kle street chic stil. Dyrke din egen følelse av estetiske.
 1. 1
  Dyrke din egen følelse av estetiske. Alle er unike, og derfor har alle ulike smaker. Vet hva du liker i musikk, litteratur, film og kunst. Innlemme disse tingene inn i stilen din. Å dyrke dette, fordype deg i ulike sjangere og være åpne sinnet til forskjellige personer.
 2. 2
  Vet hva fargene ser bra ut på deg. De fleste er lett klassifisert i årstider (vår, sommer, høst, vinter) avhengig av deres hudfarge, med variasjoner avhengig av ens hår og øyenfarge. For å finne ut hvilken farge type du er og hvilke farger ser bra ut på deg gå til http://www.askandyaboutclothes.com/Tutorials/CindyBuschColorAnalysis.htm. Når du har fått det funnet ut, bære disse fargene hele tiden.
 3. 3
  Lær om proporsjoner. Nøkkelen til å være street chic er balanse. Hvis du er kledd i en løs topp, koble den med en stram bunn. Hvis du er iført noe baggy på bunnen, gå med en tynn skjorte. Det samme gjelder for sko. Chunky hæler ser ut av proporsjoner på petite jenter, mens stiletthæler ser rart på jenter med chunky kalver. Dette gjelder også for å vise hud. Bare flaunt en del av deg kroppen. du ønsker å se chic, ikke trashy (med mindre det er ser du går for).
 4. 4
  Dra på shopping. Hvis du ikke ønsker å se ut som alle andre på skolen din, unngå ditt lokale kjøpesenter. ikke handle på Abercrombie, AE, Hollister, osv. i stedet, gå til små sparsommelighet butikker rundt området for å lete etter billig, one-of-a-kind klær. Alltid kjøpe din størrelse. Det spiller ingen rolle om du er en størrelse 0 eller 10, vil ingen kjenner din virkelige størrelse med mindre du forteller dem, så bedre kjøpe din størrelse.
 5. 5
  Få det grunnleggende. Og ved grunnleggende-jeg mener oversized v-hals tees i grunnleggende farger, store cardigans, en god passform og smigrende par jeans i en mørk vask, svart tights, skjørt i en silhuett som smigrer din figur, strikk tank topper i grunnfarge du kan lag, og et flott par av lær eller semsket skinn støvler og en god jakke for vinter og søte leiligheter for sommeren. Når du får disse grunnleggende, du kan mikse, matche og lag dem til å lage mange forskjellige utseender.
 6. 6
  Ikke glem hva som er under. Alltid kjøpe kvalitet undertøy i din størrelse og basisfarger som sort og nude. Du bør ha sømløse nikkers også i disse fargene. Bruk den svarte en under mørke klær, naken ett under lyse seg.
 7. 7
  Accessorize! Halskjeder, armbånd, ringer, belter, vesker, skjerf og hodeplagg. Velge hva du vil. Det er mange butikker med forskjellige stiler som passer din smak. Disse tingene gjør en grunnleggende antrekket ser fantastisk. Når det gjøres riktig, kan accessorizing være din beste teknikken i jakt street chic. Lag dem hvis du vil.
 8. 8
  Velg et poeng av moten. Som i: "I dag er jeg en 80-raver" eller "Alice in Wonderland" eller hva. Vær kreativ, være lunefull og ha det gøy!

Tips

 • Hold sminken naturlig. pulver, mascara og lys lipgloss er nok for nybegynnere.
 • Kjenn deg selv, deretter pryde deg selv deretter "-Epiktet gjør dette til din personlige stil mantra, eller lage dine egne!
 • Les moteblogger på nettet for å få ekstra styling tips.
 • En flott frisyre er en jentes beste tilbehøret.
 • Når du er i tvil, bruk svart.
 • En god grunnleggende antrekket ville være en overdimensjonert hvit v-hals tee, en sort over sized cardigan, accessorized mørk vask skinny jeans og svarte bekjempe støvler, med en svart skinnveske og en grå strikke skjerf.