Wkano

Hvordan komme seg bort fra en angriper


Denne artikkelen presenterer noen tips som vil hjelpe til å forsvare fra en angriper og / eller komme unna. Mens innholdet er rettet hovedsakelig mot kvinner, kan det hjelpe alle som føler seg sårbare og usikre når de går i en prekær situasjon.

Trinn

Hvordan komme seg bort fra en angriper. Alltid være klar over dine omgivelser.
Hvordan komme seg bort fra en angriper. Alltid være klar over dine omgivelser.
 1. 1
  Alltid være klar over dine omgivelser. Hold ørene og øynene skrelles. Med jevne mellomrom ser bak deg. Hvis noen synes truende, finne trygghet umiddelbart! Husk å være "klar" betyr ikke skotter bak deg mens du går til din bil. Det betyr å legge merke til alle, alt de kunne gjøre for deg, og alt du kan bruke til å forsvare deg selv.
 2. 2
  Alltid vises trygg. Angripere som regel velge sine mål nøye. Aldri fremstå som svak eller truet. Hold hodet oppreist, og skuldrene tilbake. Dette kan bidra til å forhindre et angrep i første omgang.
 3. 3
  Alltid tenke "hva om". Aldri føler det er umulig at du noen gang vil bli angrepet. Med andre ord, bli forberedt. I under utarbeidelse, vil det å holde deg trygg.
 4. 4
  Hold bilnøklene i hånden. Finne nøkkelen som du trenger før du nærmer deg bilen din - helst før selv forlater et trygt sted. Plus, se deg rundt, og pass på at ingenting virker mistenkelig, som om noen ser på deg.
 5. 5
  Gå fort over parkeringsplasser. Men, se etter biler som kan være bestått, og slå til å sørge for at ingen er bak deg. Før du setter deg i bilen, raskt sjekke baksetet ut, selv om døren var låst.
 6. 6
  Være forberedt på å forsvare deg selv. La oss si at noen kommer opp bak deg og tar tak i deg. Hva skal du gjøre?
  • Mye vil avhenge av hvor tett et grep som personen har på deg. Imidlertid ville det første trekket være å litt bøy armene, ta med begge armene tilbake, la albuene smelle inn til angriperens brystkassen så hardt du kan - ikke nøl!
  • Løft det ene benet, og bringer hælen på skoen nedover haken av angriperens bein, mens på samme tid stampe på personens foten. Hvis du er iført hæler, vil det virkelig være smertefullt. Det bør helt gjøre angriperen slå deg løs, eller i det minste løsne sitt grep.
  • Hvis personen ikke slå deg løs, men løsnet sitt grep akkurat nok til at du kunne løfte armene i oppadgående posisjon (som peker mot himmelen), så bør du slippe, noe, til knærne, og når du ' re ut av grepet, få balanse og "løpe som helvete."
 7. 7
  Kjør. Hvis du er svakere enn den personen angriper deg, ikke prøv å stå og kjempe, og tanken er å komme ut av situasjonen som du er i. Ikke tregere. Når du er fri, løp.
 8. 8
  Ikke gjør det lett for en angriper. Hvis noen prøver å trekke deg inne i en bil, ikke begynne å tenke, eller føler at hvis du går fredelig, at den som det ikke vil skade deg. Det er bedre å sette opp en kamp før hånd, i stedet for å vente til du blir tatt til noen isolert område, slik som ute i skogen. Der kan du bli torturert, samt drept, og det vil være ingen rundt for å hjelpe. Gjøre det vanskelig for angriperen, som det kan redde livet ditt. Aldri samarbeide.
 9. 9
  Ikke vær redd for å være høyt eller uhøflig. Oppførsel ikke saken når livet står på spill.

Tips

 • Prøv å dra store hindringer i angripere bane som binger (osv.) Dette bør bremse angriper ned.
 • Hvis du går alene om natten, og plutselig en mann nærmer deg, og du ser flimring av et blad i måneskinn... Han gjør et forslag om at du skal komme med ham. Hva gjør du? Vel, en ting du kan gjøre handle alt opphisset. Fortell mannen at du og din mann bare hadde en kamp og at han var rett bak deg med en pistol, siden mannen bare som en kniv, bør pistolen del skremme ham. Et alternativ er å forfalske voldelige anfall eller kramper, krydres av dødvekt, som bør være nok til å overraske din angriper, og gjøre det vanskelig for ham å gripe eller bære deg. Han vil se at han ikke kan true eller tvinge noen som har et medisinsk problem.
 • Bilen kan være et godt forsvar mot en person som ønsker deg vondt. Hvis noen kommer for din dørhåndtaket, prøver å få inni bilen, ikke nøl om å starte bilen og trekke av. Ikke engang bryr seg om du ender opp med å dra dem mens du kjører off.
 • La oss si at noen klarer å komme deg inni bilen sin og kjører du ut i skogen, eller en helt isolert område. Hva gjør du? Vel, ikke le av følgende uttalelse, er det ikke ment å være morsom. De fleste mennesker er redd for en gal person, selv en angriper. Derfor, opptre som at du er "nøtter", selv om det tar å komme ned på (alle fire) og begynne å bjeffe som en hund, og opptre som at du skum rundt munnen. Angriperen vil tro at du er farlig, så vel som gale og la deg der. Deretter vil din eneste bekymring jobbe din vei hjem, eller finne et telefonnummer. Imidlertid er effekten av denne strategien tvilsom fordi da angriperen kan se deg som en irriterende irritasjon og en utrolig erstatningsansvar, og dermed rettferdiggjøre sin beslutning om å ødelegge (eller "drepe", som er konvensjonelt gjort) du på stedet. Forutsatt at du ikke ønsker å bli drept på stedet, bør du ikke handle på denne måten. I stedet, forberede deg på forhånd. Med mindre du er barn, bære en kniv. Ødelegge din angriper hvis aktuelt. Forhåpentligvis trenger du ikke føler sympati for angriperen. Hvis du gjør det, så jeg er lei meg: din altruisme er din undergang.
 • Gjør det til en regel å ta hensyn til din bakspeilet. Du kunne ha noen som følger etter det du må være klar over. Hvis du tror at du blir fulgt, slå ned flere sidegater, se å se hvor lenge at bilen bak deg gjør nøyaktig mengde svinger. Hvis det fremdeles ser ut til at personen følger deg, for all del, bo der det er masse folk og lys. Bedre ennå, kjøre mot en politistasjon.
 • Hvis måte du ender opp med en angriper i bilen din, forteller deg hvor du skal kjøre og truer deg med et våpen, før du kommer til et isolert område (som sannsynligvis er der han vil at du skal gå), later til å frike ut og krasje bilen. Fake å treffe hodet på rattet og passerer ut. Dette bør være nok til å gjøre din angriper panikk og flykte, samt å få oppmerksomheten til folk i området.
 • Husk at tastene kan brukes som et våpen. En nøkkel kan brukes til å stikke på en angriper øyne, ved å holde en tast fast mellom første to fingre, bruke tommelen på undersiden for å stabilisere den, slå ut på angriperen med din nøkkel, holder nøklene i hvilken måte som føles behagelig å deg. Ikke nøl.
 • Det er lett for noen å pop en dørlås, eller lås, på en lastebil eller bil hvis de vet hva de gjør. I dag, hvis en alarm skal utløses av, og ble hørt, kan noen over ignorere det, ikke ønsker å bli involvert, selv om de ser en forbrytelse i ferd med å skje.
 • Legge på å finne noen i bilen din: Hvis du er i et godt befolket område (i hvert fall ikke isolert), prøv å bryte loven. Fartsovertredelse, forlate nødblinkelyset på, kjører røde lys, alt for å få deg dratt over av en politimann. Men likevel være forsiktig. Du ønsker ikke å kjøre på rødt lys og krasjet, døende anyways.
 • Hold en liten, pin-lignende lommelykt på nøkkelringen for å finne nøkkelen på kvelden. Hvis mulig, prøv å bo i et godt opplyst område samtidig finne den riktige nøkkelen. Hvis ikke, vil lommelykten hjelpe. Det er godt å ha i alle fall.
 • La mobiltelefonen tett mens du kjører, på et sted lett å komme til, bare i tilfelle du blir forfulgt eller fulgt. Vær forberedt på å ringe politiet.
 • Lær karate, som vil hjelpe deg å kjempe mot angriper hvis du er i et isolert område, og det er ingen til å hjelpe you.Don 't fortsette å kjempe til angriperen har besvimt med mindre du er veldig sterk og kan lett slå up.Run hvis angriperen er veldig sterk, og du har fått ham down.You kunne også ta bilen der han førte deg inn (bare hvis du vet hvordan du skal kjøre). Det er OK hvis du er mindreårig til å kjøre (bare for å komme seg ut av dette området).
 • Du bør aldri nøle om å kjøre opp og banket på noens dør, hvis du blir jaget. Gjøre så mye bråk som mulig. Hvis det er om natten, bang så hardt at du vil vekke folk opp, få dem til å slå på deres veranda lyser. Det vil hjelpe skremme av den personen som er jage deg, eller burde.
 • Ikke glem å skrike ordet "hjelp" hvis du er i et område som det ville tjene en hensikt, noe som betyr at du kan bli hørt. Hvis ikke, spare energi, for du mest sannsynlig kan trenge det. Du kan også prøve roping "Fire!" som kan mobilisere folk som ellers er for feig til å gripe inn. Faktisk er dette en bedre strategi.
 • Lær kunsten parkour. Dette kan være en uvurderlig måte å unngå konfrontasjoner eller andre dårlige situasjoner og hjelpe deg å unnslippe dem.

Advarsler

 • Vær på vakt hvis noen skal slutte å spørre om veien, spesielt hvis det er en lyssky leter tegn. Stå bort fra bilen sin og ikke gjør det, for all del, få nær kjøretøyet.
 • Hold deg unna parkering av en van som har skyvedører. Noen kunne lett, ta deg bakfra og trekke deg inne i varebilen. Når et potensielt offer laster dagligvarer, vil de ha sine hender og armer fulle, forlater dem til et lett mål. Vær derfor ekstra forsiktig.
 • Se opp for "ulver i fåreklær", spesielt mens On-Line. Ikke snakk med noen som virker mistenkelig eller bare ikke fortelle dem om din plassering, eller noen personlige opplysninger, for den saks skyld. Folk kan late til å være én ting, og synes hyggelig nok, men de kan faktisk være pedofile eller predatorer.