Wkano

Hvordan lage din egen acne behandling

Med acne påvirker så mange mennesker, alle har en metode som fungerer best for dem, og noen ganger som innebærer å lage din egen behandling. Hvis du leter etter noe som vil fungere for deg, prøv disse oppskriftene som har fungert for andre. Bare husk at disse hjem rettsmidler ikke er medisinsk godkjent, og kan eller ikke kan jobbe for deg!

Trinn

Hvordan lage din egen acne behandling. Bruk tannkrem for spot behandlinger.
Hvordan lage din egen acne behandling. Bruk tannkrem for spot behandlinger.

Del én: hjem rettsmidler

 1. 1
  Bruk tannkrem for spot behandlinger. Hvis du har en enkel, mektig kvise du vil ødelagt over natten, bør du vurdere å bruke tannkrem for å dekke kvise med. Tannkrem inneholder silika, som er det stoffet du finner i beef jerky poser, som brukes til å holde fuktighet ute av stoffer. Silika vil tørke ut og redusere størrelsen på kvise over natten hvis igjen på.
  • Prøv å bruke en naturlig tannkrem - med silika men uten natriumlaurylsulfat. Natrium sulfate er en hard kjemikalie som er også et irritasjonsmoment for noen mennesker. Det er best å unngå det, og noen av de store, kjente merker tannkrem, av den grunn.
 2. 2
  Bruk kaldt vann. Fylle en tom en gallon krukke med vann og legg den i fryseren i to timer. Hell vannet i en bolle, deretter dyppe ansiktet i vannet i 25 sekunder (5 dips i 5 sekunder hver). Gjenta et par ganger hver dag.
 3. 3
  Lag en såpe blanding. Sett et såpestykke i en liten beholder. Kok en kopp vann og hell den over såpe i beholderen. Lukk beholderen og holde det stengt i minst 2-3 timer eller til såpe oppløst. Vask ansiktet normalt og sørg for at det er tørt og ikke fet. Få blandingen som er i beholderen din og spre den rundt ansiktet ditt, være sjenerøse mens søknad. La det tørke. Deretter vaske ansiktet ut veldig forsiktig med et ansikt svamp. Gjør dette 1-2 ganger om dagen, men ikke mer enn to fordi da huden din kanskje over-tørr og flasser av.
 4. 4
  Lag en ansiktsmaske ved hjelp av en løsning av en fint knust aspirin tablett per spiseskje med kald fløte. Spredt over ansiktet ditt, vent 3-5 minutter, og skyll grundig.
 5. 5
  Lag en natron lim maske. Bland bakepulver og vann til du får en tykk, kremet substans. Gni på ansiktet, halsen, og tilbake i full bevegelse sirkler som vil tillate kremen å komme inn i porene. La dette sitte på ansiktet i rundt 10 minutter. Vask av med en vaskeklut gjennomvåt i iskaldt vann.
  • Gjenta 1-2 ganger om dagen, til dine kviser er borte!
  • Dette vil ikke fungere for alle akne. Huden kan bli fet og akne kan forverres. Hvis du velger å bruke denne metoden, kan du prøve den på et lite område av huden din først.
 6. 6
  Lag en sterk acne løsning ved å fortynne 50% eple cider eddik med 50% rent rent vann. Når akne har blitt bedre, holde det i sjakk med en mildere løsning av 20% eple cider eddik og 80% vann. Ikke bruk billig eddik. Eple cider eddik er ca 5€ -4 for en stor flaske på ethvert supermarked (mer på helsekostbutikker). Det vil vare måneder.
 7. 7
  Påfør alun til kviser. Kalium alun kan vanligvis finnes i krydder midtgangen i enkelte dagligvarebutikker. Selv om mye brukt som en naturlig deodorant og styptic (minsker blødning etter et kutt), er alun en naturlig antiseptisk og snerpende, noe som betyr at det krymper huden vev.
  • Prøv å få en stor blokk i stedet for i pulverform. Pulverisert alun kan være litt for slipemiddel. Tørk forsiktig av alun over de berørte områdene, være forsiktig for ikke å irritere eller provosere noen kviser.
 8. 8
  Bruke tea tree olje. Tea tree olje er en kjent anti-sopp og antibakterielle urtemedisin, noe som gjør det flott for mild til moderat akne. I en studie som sammenlignet effekten av tea tree olje og benzoyl peroxide, viste tea tree olje like effektivt i bekjempelse av acne og redusere lesjoner. Mens benzoyl peroxide fungerer raskere enn tea tree olje, produserer tea tree olje mindre bivirkninger hos pasienter.
 9. 9
  Prøv chili peppers. Dette høres kanskje rart, men chili peppers bidra til å redusere hevelse av en kvise på grunn av sin høye konsentrasjoner av vitamin C og antioksidanter.
  • Vask ansiktet grundig med et såpestykke (til kvisene dine knapt starte stikkende).
  • Knuse en chili pepper i en bolle eller lignende container. Legg en liten mengde varmt vann.
  • Påfør middelet din kvise (s). Du kan bruke den med en q-tip, men gjør dette minst to ganger om dagen. Unngå å få væske i øynene eller i nærheten sår og sår som det vil mest sannsynlig føre til irritasjon.
 10. 10
  Prøv svømming! Det klor i vannet kan hjelpe tørke opp akne. Vær forsiktig, skjønt. For mye bassengvann kan skade håret ditt og tørke ut huden for mye. En gang i uken er som regel nok.
 11. 11
  Prøv å bruke sitronsaft som en acne rette. Skjær en sitron i to og gni forsiktig den åpne siden av sitron på akne. Den stikkende følelsen betyr det fungerer.
  • Sørg for å tørke / vaske sitronsaft av, og bruke solkrem etterpå. Sitronsyre kan bleke huden og setter den til betydelig høyere sannsynlighet for solskader.
 12. 12
  Skjære en rå potet og gjelder for huden. Skjære en rå potet i to og søke på acne. Rå potet kan helbrede samt handle en anti-inflammatorisk. Igjen, vaske resten av huden din forsiktig med vann etter bruk.

Del to: generelle tips for behandling av akne

 1. 1
  Prøv å ikke plukke på eller pop dine kviser. Du bruker naturlig rettsmidler for acne behandling - det er flott. Ikke tørk bort alle dine gevinster ved dukker kvisene dine. Den kortsiktige tilfredstillelse kan være overveldende, men det er egentlig ikke bra i det lange løp.
  • Akne er en bakterie som lever i porene. Popping kvise gir acne en sjanse til å spre over huden til andre porer, infiserer dem.
  • Popping kviser forårsaker betennelse og kan føre til arrdannelse. Så hvis du vil at acne å være mindre synlig, motstå trangen til pop. Stopp før du kommer innom.
 2. 2
  Vask ansiktet to ganger om dagen - ikke mer, ikke mindre. Vaske ansiktet ditt er godt: prøv å vaske en gang om morgenen og en gang om natten. Men over-vaske ansiktet kan føre til ytterligere irritasjon og unødvendig tørke ut huden. Vaske ansiktet igjen og igjen vil ikke gi deg en bedre sjanse til å behandle din akne.
 3. 3
  Fukte. Huden er et organ i kroppen din, akkurat som nyrene. Som nyrene, må det bli matet med vann og fuktighet for å fungere skikkelig. Det er der fuktighetsgivende kommer i. Etter hver gang du vasker ansiktet ditt, fukte.
  • Ulike hudtyper krever ulike kremer. Krem-baserte kremer er sannsynligvis mer effektive for tørr hud, siden de har en tendens til å være oljeaktige. Gel-basert kremer er bedre for fet hud, som de disperse mer jevnt på huden.
 4. 4
  Bruk solkrem. Helst den typen som ikke irritere huden din, men beskytter deg fremdeles mot solskader. Akne kan forverres ved overeksponering for solen og ved solskader, noe som gjør dette til en enkel affære. For penere hud, bruke solkrem.
 5. 5
  Få nok hvile, mosjon og redusere stress i livet ditt. Disse tingene kan synes å ha noe å gjøre med kvaliteten på huden din, men de faktisk har et veldig meningsfylt forhold til kvaliteten på huden.
  • Legene vet ikke nøyaktig hvorfor, men stresset forverres acne. Når stress er produsert hos mennesker, de hormoner som regulerer sebum, et overskudd som produserer acne, slutte å fungere også. Så finne sunne måter å redusere stress i livet ditt, og se huden din bli bedre!
  • Jo mer du sover, jo mindre stress du sette kroppen gjennom. Du har ca 15% mer stress for hver time søvn du mister per natt. Og vi har akkurat lært at stress fører til acne. Så får de ZZZs og se din akne bedre.
  • Trening er en sunn måte å gi stresset en stikkontakt. Ren og enkel, er det vanskeligere å bli stresset når vi alle tuckered ut. Så bli med et treningsstudio, spille en egenutført sport, eller begynne å kjøre på egen hånd.

Tips

 • Ikke berør flekker eller hvis huden din er fet ikke gni det med fingrene fordi det bare sprer olje og fett og bakterier. Vask ansiktet og drikk rikelig med vann.
 • Aldri skrape på en kvise skorpe eller en kvise, det vil etterlate et merke.
 • Bruk aloe vera juice på huden din. Det er veldig bra for akne når den kjøles huden ned og reduserer oiliness og rødhet!
 • Ikke mist motet hvis en metode ikke fungerer! Alle er forskjellige og vi har alle forskjellige måter å hjelpe oss!
 • Bruk solkrem lotion (solkrem) med minimum SPF 15 for å beskytte huden din.
 • Bruk vev å bruke blandingen.

Advarsler

 • Drikk mye vann for å holde kroppen hydrert.
 • Pass på at du ikke skraper eller pop dine kviser! Du vil bare ende opp med arr som ikke vil gjøre deg se ditt aller beste!
 • Også, hvis du fortsetter å trykke på og dyttet borti huden kan dette gjøre området sår eller flassende og tørr, så hvis noe, prøve og ta det så lite som mulig!