Wkano

Hvordan bli kvitt akne uten hjelp av medisiner

Jeg tilbrakte mesteparten av livet mitt låst på soverommet mitt, elendig om min rasende akne. ~ ~ Moon Unit Zappa
Acne vulgaris (ofte kalt akne) er en hud sykdom forårsaket av endringer i pilosebaceous enheter. Så det er den vitenskapelige definisjonen av akne. Men vi vet alle hva akne er og hvor pinlig det er. Det er ingenting verre enn å våkne opp i morgen for å finne en fin stor kvise på ditt ansikt. Det finnes måter du kan bidra til å bli kvitt akne, uten bruk av medisiner.

Trinn

Hvordan bli kvitt akne uten hjelp av medisiner. Kombiner flere knust aspirin, vann og honning for å skape en salisylsyre maske.
Hvordan bli kvitt akne uten hjelp av medisiner. Kombiner flere knust aspirin, vann og honning for å skape en salisylsyre maske.

Skape en naturlig ansiktsmaske

 1. 1
  Kombiner flere knust aspirin, vann og honning for å skape en salisylsyre maske. Salisylsyre er en vanlig måte å angripe akne og kvitt huden av betennelse.
  • Bland fem til flere faste aspirins med bare et snev av vann. Vær sikker på at du fullt knuse aspirin for å oppnå full effekt.
  • Legg en teskje honning, som fungerer et antibakterielt middel. Ikke bare vil den honning drepe eventuelle bakterier ansikts, vil det også mykne og fukte huden.
  • La masken på ansiktet i opptil 15 minutter. Skyll godt med varmt vann og klapp tørt med et rent håndkle.
 2. 2
  Sett egg på ansiktet ditt for å regulere og glatte akne utsatt hud. B-vitaminer og sink eiendommer i egg faktisk vil bekjempe kviser og regulere huden din til sin naturlige tilstand.
  • Sprekk tre egg i bollen, skille eggeplomme fra hvite. Du vil bare være å bruke eggehvitene til ansiktet ditt så vurdere å spare eggeplomme for en oppskrift.
  • Visp sammen til hvite er fullt kombineres og da gjelde for et rent ansikt. Det kan være lurt å vurdere å gjøre dette over vasken som denne masken kan være rotete.
  • Tillate hvite tørke i opp til 20 minutter og skyll godt med såpe og vann. Fordi du arbeider med rå egg, være sikker på at du fullt vaske og rense ansiktet.
 3. 3
  Lag en olje absorberende havremel maske. Stivelsen i havremel er kjent for å fjerne olje, mens på samme tid fuktighet i huden.
  • Kombiner en kopp vanlig havregryn (ikke stål cut) med 2/3 kopp kokende varmt vann. Bland godt og la så havremel avkjøles.
  • Legg ¼ kopp honning til den avkjølte havregryn og kombinere. Honningen vil fungere som en antibakteriell og fuktighetsgivende agent.
  • Gjelder å rense huden og la den tørke i opptil 20 minutter. Skyll godt med mild såpe og varmt vann.
 4. 4
  Påfør en natron maske for å fjerne døde hudceller. Døde hudceller er ofte den skyldige til kviser og en kjedelig hudfarge.
  • Bland ½ kopp natron med en teskje av varmt vann. Du ønsker å lage en lime så enten redusere eller tilsett vann avhengig av konsistens.
  • Slater enn ren hud og gni forsiktig over ansiktet. Rubbing vil stimulere den døde huden til å løsne og la ansiktet.
  • Skyll med varmt vann og mild såpe etter at du har fullt massert huden. Denne masken ikke krever en viss tid på ansiktet. Den milde massasje vil gjøre utslaget for deg.

Påfør naturlig hjemme rettsmidler

 1. 1
  Lag en tonic bruker eple cider eddik. De eplesyre og melkesyre syrer i eple cider eddik vil ikke bare fjerne olje og bakterier, vil det også døde hudceller.
  • Bland en del cider eddik med en del destillert vann. Hvis mulig, kombinere i en flaske som inneholder et lokk du kan riste og blande.
  • Hell på en ren bomullsdott og gni over ansiktet ditt. Påfør cider tonic på samme måte som du gjør med andre ansikts tonic.
  • Maskere ubehagelig lukt av cider eddik ved å legge til grønn te til blandingen. Hvis lukten av cider eddik gjør tærne krøller seg, legg til noe som grønn te eller annen forbindelse som inneholder eteriske oljer.
 2. 2
  Klapse noen rå potetskiver i ansiktet ditt til å helbrede akne. Spesielt hvis du har gitt i og plukket en kvise, kan plassere ferske skiver poteter på problemet ikke bare berolige men redusere muligheten for å skremme.
  • Drakt og skive én vanlig, rå potet. Kalium, svovel, fosfor, og klorid i poteten vil helbrede sår kviser.
  • La potetskivene på acne områder for opp til 30 minutter. Ikke bare er du healing kvisene dine, er du også eksfolierende og rengjøring av området.

Gjør endringer i din daglige rutine

 1. 1
  Ikke pop kviser. Når du pop som zit du bare fjerne det synlige overflaten problem. Når du pop som zit du bare fjerne det synlige overflaten problem. Men kviser er forårsaket av en rekke forhold, og ikke ta opp disse vil bare forsikre at flere kviser vises. Så mens spratt en zit kan virke som den raske løsningen, er det egentlig bare en midlertidig løsning. Ikke bare er det en midlertidig løsning, men du vil også sitte igjen med akne arr som kan eller ikke kan gå bort.
 2. 2
  Fjerne stress fra livet ditt. Mye lettere sagt enn gjort riktig? Selv om hverdagens stress er uunngåelig, prøv å unngå å stresse over ting ved å ta en naturlig tilnærming til avslapning.
  • Prøv meditasjon eller yoga. Visualisering eller omgir deg med en beroligende tilstedeværelse kan ofte minimalisere virkningene av stress og gi deg en avslappende holdning.
  • Hit gym. Run, heis eller boksen ut av stress. Frigjøre endorfiner under trening kan lette humøret.
  • Evaluer miljø. I tillegg til et giftig jobb eller hjemme miljøer, miljøgifter og til og med tilsetningsstoffer i mat kan gjøre deg engstelig.
 3. 3
  Vask, men ikke over vaske ansiktet. Over vaske ansiktet kan irritere huden og skape rødhet.
  • Bruk en mild såpe som er godkjent for å fjerne bakterier. Ikke bruk vanlig håndsåpe, men i stedet sørge for at såpe du bruker er godkjent for ansiktet.
  • Påfør såpe og vann med rene fingre eller en bomull vaskeklut. Massere forsiktig uten å skrubbe.
 4. 4
  Vask håret ofte. Fjerne og redusere olje fra håret ditt, noe som kan bli overført til ansiktet ditt.
  • Trekk håret vekk fra ansiktet. Etter en lang dag i "skyttergravene" villfaren hår på huden din kan huse bakterier som kan fremme acne.
 5. 5
  Vask putetrekk ofte. Oljer og rester fra ansiktet lander på puten, og skaper et arnested for kvise produsere muligheter. Tenk vask eller endre putetrekk hver noen dager for å redusere sjansene for pute-borne akne.

Tips

 • Ved søknad hårgelé eller spray, prøv ditt beste for ikke å tillate noen å berøre ansiktet som de kan tette porene.
 • Når du vasker ansiktet ditt, prøv å unngå å bruke en vask fille. Det er bedre å bruke hendene fordi du bruker en vask fille vil bare spre smitte rundt hele ansiktet.
 • Når iført sminke, alltid sørge for at makeup er merket "non-comedogenic" eller "non-acnegenic."
 • Bruken av en grunnleggende snerpende eller toner kan gi ytterligere fordeler, selv om det ikke er en standard akne medisin. Trollhassel, hydrogen peroxide, og rubbing alkohol kan redusere pore størrelse og drepe overflate bakterier på huden. De kan også irritere huden, så bruk med måte først før du vet hvordan huden din vil tåle behandlingen.
 • Når du bruker sminke, ikke overbelaste fordi det kan synke inn i porene, og husk å vaske det av hver kveld.
 • Tilbringe tid ute i solen, vil faktisk bidra til å redusere eller fjerne din akne. Få en brunfarge kan bidra til å midlertidig dekke opp kviser, men når huden din tilbake til sin normale farge du vil se acne igjen. Sørg for å alltid bruke en ikke-comedogenic solbeskyttelse på minst 15 SPF på huden din før du drar utenfor for en lang tid. Hvis du bodde i solen lenge nok til å brenne til det punktet der hud skreller, som kan redusere akne midlertidig på grunn av raskere regenerering av huden din. Imidlertid gjør risikoen for hudkreft at tilnærmingen uønsket.

Advarsler

 • Alltid unngå å klemme på kviser... det vil føre til rødhet og kan bli verre!
 • Vær forsiktig at natron masken ikke komme i munnen - det smaker dårlig.