Wkano

Hvordan føler meg ganske

Å være er overvurdert. Vær deg selv - det er alltid noen der ute som merknader deg. Du er den eneste som kan tenke du er virkelig pen. Det spiller ingen rolle om folk tror du er pen. Det som betyr noe er hvordan du føler deg. Og ja, det er lettere sagt enn gjort.

Trinn

Hvordan føler meg ganske. Føler meg ganske ved å tenke at du er.
Hvordan føler meg ganske. Føler meg ganske ved å tenke at du er.
 1. 1
  Føler meg ganske ved å tenke at du er.
 2. 2
  Forstå dine gode kvaliteter, både innover og ytre utseende.
 3. 3
  Når du våkner opp, gå på do, ser rett i speilet, smile til deg selv, og så høyt si 10 gode ting om deg selv og hva du tror gjør deg vakker.
 4. 4
  Les selvhjelps bøker, om å bygge din tillit til deg selv.
 5. 5
  I stedet for å fokusere på dine feil, får stoked om dine pluss poeng. Uansett hva dine gode egenskaper er (og alle har dem!) - Dine store brune øyne, din søte nese eller dine fyldige lepper - ta deg tid til å sette pris på dem. Det vil gå en lang vei mot å styrke din skjønnhet tillit.
 6. 6
  Begynn å skrive ned en liste over alle de gode tingene du har oppnådd i livet ditt. Selv om det er en liten ting, som du lei en hjemløs kattunge. Det er ikke omfanget av skjøte, men det faktum at du har gitt av deg selv.
 7. 7
  Kjøp et nytt antrekk. Sørg for at det er i din favorittfarge. Det trenger ikke å være fancy eller dyrt, det bare må være noe spesielt, og føle deg bra bruker det.
 8. 8
  Ser i speilet, og praksis. Noen mennesker bare smile med munnen, men andre, smile med øynene også. Smil, mens du tenker på noe som du virkelig er fornøyd med. Se på smilet ditt. Så bare smile, uten å tenke på noe som helst. Kan du se forskjellen?
 9. 9
  Praktisere en daglig øvelse. Hver morgen, når du dusjer, ta på sminke og kle på seg. Se i speilet og si til deg selv: "Jeg er pen '." Jeg er lykkelig ", jeg kommer til å gjøre en god gjerning i dag".
 10. 10
  Suge opp noen stråler. Sunshine er kjent for å være en stor humør-booster. Faktisk, i noen nordeuropeiske land hvor solen sjelden skinner i løpet av vinteren, folk går for lysterapi til. (Men solskader er enda mer deprimerende enn sol deprivasjon - sørg for å bruke solkrem.)
 11. 11
  Kom deg ut av din frisyre brunst. Noen ganger føler du mindre enn din beste bare fordi du har stuck med en stil altfor lang. Prøv en endring av deler, eller hvis du har alltid ønsket å se hvordan du vil se ut med, nå er det på tide å gå for det.
 12. 12
  Få tonet. Du er sikker på å like utseendet ditt bedre når du føler passer, og musklene er definert. Så finn en fitness diett som passer ditt nivå og komme i bevegelse.
 13. 13
  Grab noen blunker. Det er ingenting som setter utseendet ditt inn i en lavkonjunktur som gjekk ut på zzzzzzs. Hva mer, gjør søvnmangel et nummer på hele outlook. Våkn opp oppkvikket personlighet - og gi deg selv en skjønnhet behandling - ved å fange opp på noen trengte sekk tid. Hvis du ikke kan få i åtte til ni timer hver natt, prøve montering i en kort lur.
 14. 14
  Vær deg selv. Ingenting er mer attraktiv enn en som er helt komfortabel i sin egen hud.
 15. 15
  Tenk om indre skjønnhet. Se på din personlighet, dine talenter og dine prestasjoner. Alle har gode egenskaper, både innenfor og utenfor, men det er viktig å innse at folk er mer enn deres ytre utseende. Det er flott å beundre folk (og deg selv!) For deres fysiske attraktivitet, men det er enda bedre å se på hva som er på innsiden.
 16. 16
  Alltid være trygg, være sikker på deg selv er super-viktig, som vil hjelpe deg å ta beslutninger og nok en gang være komfortabel med deg selv.

Tips

 • Ikke la andre sette deg ned. Hvis du føler deg vakker, betyr det ALDRI hva andre mener!
 • Aldri la andre få deg ned. Smile.:) Hvorfor ikke?
 • Bare fordi du ikke har en romantisk partner betyr ikke at det er noe galt med deg. Det betyr bare at du ikke har funnet den rette personen. Hvis han eller hun ikke kan sette pris på deg for den du er, så han / hun ikke er den rette personen.
 • Ikke mist motet hvis folk legger merke til endringene og de begynner å snakke. De er bare å ta varsel av den nye deg.
 • Ikke bry deg om hva noen sier om deg. Hvis du vet innerst inne at du er vakker uansett hva noen sier, vil det ikke komme til deg, og du vil bare le av person for bestått dommen.
 • Le. Du virkelig ikke kan hjelpe, men føler et løft etter en god latter, og et smil er en av dine beste skjønnhet tilbehør. Finn din morsomste venn eller leie en komedie video og se ånder stige.
 • Folk kan være ganske ond, bare fordi de er sjalu. Betale dem ikke tankene! De er sjalu fordi de nå ser deg som konkurranse.
 • Føler meg ganske helt ned til føttene med en hjemme. Gå så vill som du vil! Bruk en tå ring eller to. Maling hvert spikre en annen farge, bruke glitter eller prøve en nyanse som du ikke er helt klar til å ha på hendene.
 • Mest av alt, vær deg selv!
 • Ta godt vare på deg selv helse kloke, pusser tennene, bruker nye klær hver dag, ta dusj regelmessig, og børste håret. Tro meg hvis du føler deg frisk du vil føle deg pen.
 • Finn din favoritt bilde. Få ut scrapbook og søk etter det bildet som viser deg på ditt beste. Ta en god titt... du lurer på hvorfor du var så ned på deg selv i første omgang.
 • Gi huden din litt ekstra spesiell omsorg. Når du skjemme bort deg selv, viser det. Så forplikte seg til bedre daglig hudpleie og gi deg selv at-home ansikts for hud-glatting resultater.
 • Unn deg de nyeste skjønnhetsprodukter. Prøve noe nytt kan hjelpe deg å sette en stopper for din skjønnhet-bashing. Sjekk ut alle de nye godbitene som kan spille opp din ser ut og la dem gå på jobb for deg.
 • Grab en kjæreste og har en glamorfest. Du vil være sikker på å perk opp når du ser hvor nydelig du virkelig kan være. Ha det gøy å kle (og trekke ut alle de stopper med falske øyevipper, skjerm stjerne 'dos ​​og glitrende blindgjengere!), Og deretter gå ut et sted å flaunt din stas.
 • Gå for en gratis makeover. Lag din vei til makeup disken din lokale varehus og be om litt hjelp å prøve nye farger. Hvis du alltid bruke nyanser av plomme, forteller megler å bryte ut fersken toner for et helt nytt utseende. Du vil gå hjem med en fab ny ta på ansiktet ditt.
 • Color humøret lykkelig. Når du føler deg ned om det du ser i speilet, ikke ta for at grå pels som ser ut til å matche humøret perfekt. Ta på en lys farge for å sparke deg tilbake i gir. Prøv for eksempel rød, den mest energiske farge i spekteret.
 • Hvis det er en dårlig hår dag som forårsaker du sorg, sette håret i en bolle eller hestehale eller skjule håret skremme under en lue og bli involvert i en energisk aktivitet - noe - that'll få tankene bort kaste dine lokker.

Advarsler

 • Ikke gjør noe drastisk, som plastisk kirurgi eller noe. Hvis du virkelig ønsker å gå gjennom med det, snakk med legen din og forstå risikoen først.
 • Ikke bli for selvopptatt. Du ønsker å være pen, men ikke for forgjeves!