Wkano

Hvordan ha det gøy alene på soverommet (bare jenter)

Noen ganger trenger en jente bare for å komme bort fra maset og stresset i livet å bare slappe av hele dagen på rommet sitt. Selv om tanken kan appellere til deg, kan det være vanskelig å avgjøre hva du skal gjøre! Heldigvis, vil denne artikkelen gjøre det enkelt - bare følg disse trinnene!

Trinn

Hvordan ha det gøy alene på soverommet (bare jenter). Ryddig rommet ditt her og der.
Hvordan ha det gøy alene på soverommet (bare jenter). Ryddig rommet ditt her og der.
 1. 1
  Ryddig rommet ditt her og der. Plukke ting opp fra gulvet, kaste bort ting du ikke trenger, og rette ting opp. Du trenger ikke å dra ut vakuum eller male hele rommet, men hvis du tar deg tid til å organisere messiest flekker, rommet ditt vil se attraktive og du vil føle deg bra!
  • Ha det gøy mens rydde opp. Enten det er å sette på litt musikk eller mimrer om fortiden, gjør det til en morsom ting å gjøre! Ikke bare er du organisere rommet ditt og forbedre sitt utseende, men du er også å ha en flott tid!
 2. 2
  Les noen blader. Prøv CosmoGirl, Seventeen, AstroGirl, osv. Prøv å få noen kjendisblader også, og moteblader, slik at du har en rekke å velge mellom.
 3. 3
  Prøv ut noen sminke og frisyrer, bare sørg for å ha et speil i rommet ditt så du slipper å forlate det for badet. Ta bilder av gal, pen, eller uvanlig utseende du kommer opp med. Du kan også! Hvem vet? Du kan også finne en ny stil som du liker!
 4. 4
  Få en cd, eller brenne en. Spille av musikk i rommet ditt og dans, eller bare og se på TV med den i bakgrunnen.
 5. 5
  Se din favoritt film. Prøv chick flicks, komedie, romantikk - noe som appellerer til deg!
 6. 6
  Male tåneglene, negler, og huden din. Prøv å gjøre en miniatyr hjem spa! Gjøre makeovers om deg selv, hår, negler og hud ting.
 7. 7
  Re-dekorere rommet ditt - Bare en liten bit. Ta i et teppe eller re-arrangere ting å gi rommet en liten vri. Forandre noe, selv om det er bare hvilken vei sengen vipper.
 8. 8
  Brenne et stearinlys. Kjøp et glass-jar stearinlys brenner hvis du kan, og kjøpe et lite stearinlys, satt i en glassbeholder, sette den på plattformen, og slå den på! Ingen flammer, og det lukter godt!
 9. 9
  Hvis du har til å lese et visst antall sider, lese en morsom, jentete bok, alle leser trenger ikke å være dum eller kjedelig! Prøv Sisterhood av Traveling Pants, Princess Diaries, TTYL serien, Peaches, Modeller Ikke spis sjokolade cookies, og Clique bøker. Det er så mange forskjellige bøker for å prøve!
 10. 10
  Hvis du har et loft eller bod, raskt kjøre til det og få inn en ny teppe eller store utstoppede dyr, etc. Det kan være gamle, men det vil være nye for deg!

Tips

 • Ha det gøy og prøve å slappe av uten dine foreldre, brødre eller søstre som plager deg (hvis du har en lås på døren din, kan du låse dem ut).
 • Gjør hva du vil - tenk på det som en fridag.

Advarsler

 • Vær forsiktig med stearinlys! Kontroller også at ingen i huset ditt er allergisk mot den kunstige duft, som lukter kan det resultere i migrene eller allergiske reaksjoner!
 • Hvis du bestemmer deg for å gjøre noe foreldrene dine ikke ønsker å se, må du advare dem om at du vil ha "alene" tid. De kan være bekymret for at du mangler et sosialt liv.
 • Pass på at det er greit å omorganisere rommet ditt.
 • Ikke spille musikk for høyt eller du kan få avbrytelser og klager!