Wkano

Hvordan du har en virkelig fantastisk rom

Når du var rundt fem, gjorde foreldrene dine dekorere rommet ditt med sommerfugler og enhjørninger? Og er du nå virkelig flau over å ha en venn over fordi rommet er så dorky? Vel, her er en guide til hvordan å gjøre rommet helt fantastisk uten å bruke masse penger!

Trinn

Hvordan du har en virkelig fantastisk rom. Sjekk ut rommet ditt.
Hvordan du har en virkelig fantastisk rom. Sjekk ut rommet ditt.
 1. 1
  Sjekk ut rommet ditt. Se deg rundt på rommet ditt. Hva er det mest pinlige / stygge ting i det? Har du ikke nok av ting? Gå til Goodwill! Er det din Barbie sengeteppe eller grønn og oransje stripete lampeskjerm? Se etter alle dorky ting som du hater inne på rommet ditt. Lag en liste om dette hjelper deg mer. Ta ut eventuelle dorky ting som du kan fjerne lett, slik som å fjerne en plakat. Hvis sengeteppe er Dorky / stygge ting, ikke kaste den bort helt ennå! La den stå, fordi det kan være til nytte for deg senere når du maler.
 2. 2
  Omorganisere møbler. Flytte sengen over av vinduet ditt, din dresser nær døren din, og din skranken ved siden av skapet. Slå din seng og bokhylle. Flytte møblene rundt gjør rommet ser helt annerledes, og du kan bestemme at bare flytte møblene rundt er nok og at du ikke trenger å male veggene eller få nye møbler. Uansett vil det gi rommet en total heis. Det vil virke som et helt annet rom!
 3. 3
  Finne ut en hovedfarge for rommet ditt. Selv om du ikke ønsker å male rommet ditt, vil du fortsatt trenger en hovedfarge eller to for møblene dine, slik at rommet ditt ikke ser til sprø og feilaktige. Hvis du har en favoritt farge, som ville fungere godt, så lenge du vet at du vil fortsette å like den fargen noen år nedover veien.
 4. 4
  Male rommet ditt! Male rommet ditt vil virkelig gjøre en stor forskjell. Tar bort at pastell rosa og erstatte den med en dristig oransje vil sikkert gjøre en uttalelse! En god idé er å male veggene hovedfargen på rommet ditt. Hvis du ønsker, kan du male en av veggene en annen farge enn de andre tre, eller male to vegger én farge og to vegger en annen farge. Hvis du kommer til å gjøre dette, vil vi foreslå å holde fargene noen nyanser mørkere eller lysere enn de andre veggene, slik at de fremdeles er like. Når du maler rommet ditt, må du huske på at mørke farger som sort, mørk grønn eller mørk lilla vil reflektere lyset dårlig og gjøre rommet ser mindre ut enn det egentlig er.
 5. 5
  Få et nytt sengeteppe. En sengeteppe er et samlingspunkt i soverommet. Hvis du fortsatt spare det stygge sengeteppe av deg, her er hva du kan gjøre med det: snu sengeteppe over og sjekk ut den andre siden av det, fordi noen ganger er det en kul farge. Hvis din har en ekstremt stygg undersiden også, rot rundt i huset for ekstra tepper. Kanskje din eldre søsken gamle som ville fungere i rommet ditt. Hvis ikke, gå ut og kjøpe en som passer din viktigste fargevalget. Du kan kjøpe en vanlig en eller en med en fet mønster hvis du er i dristige ting. Hvis du ønsker en avtale, kan du gå til Goodwill og se om du kan finne en billig en. Hvis du ikke ønsker å kjøpe noe, hvis du har en stor teppe / kaste liggende rundt i huset, bruke den til å dekke opp nerdete en. Du kan også be vennene dine om statister eller gamle som de har.
 6. 6
  Få noen møbler, eller fikse opp gamle. Hvis du ønsker å kjøpe noen nye møbler, gå ut og kjøpe noen. Du kan finne veldig fine møbler på garasje salg som ikke kommer med så stor prislapp. Hvis du liker møbler som du allerede har, men ikke liker fargen, male over dem og topp dem med en finish / gloss for å holde fargen. Hvis du er helt fint med møbler som du har, føler ikke behov for å endre dem.
 7. 7
  Sette ting i rommet som reflekterer deg! Husk, dette er rommet ditt! Så hvis du er i dyr, ville en kattunge plakat på veggen din være en god idé! Hvis du liker fotball, finne et sted å vise alle dine trofeer / medaljer! Accessorize rommet ditt med ting som samsvarer med fargevalget, men er fortsatt deg. Uansett hva du gjør, sørg for at rommet ditt ikke er for rotete. Finne ting som er helt "deg." Husk: Less is more.

Tips

 • Pass på at uansett hva du gjør kan lett slengt eller tatt bort. Hvis du liker Jonas Brothers, ikke får et veggmaleri av dem malt på veggen, fordi mest sannsynlig, i et år eller så, vil det veggmaleri være en stor forlegenhet.
 • Før du gjør noe, rydde ut rommet ditt og gå gjennom tingene dine. Det er alltid lettere å gjøre om rommet ditt hvis det er mindre rotete, og hvis du ikke er konstant tråkke over søppel på gulvet.
 • Hvis du male veggene, legge ned avisen / deksler på gulv og møbler, slik at malingen ikke komme på dem!
 • Hvis du har veggmalerier som du ønsker å dekke opp, kan du enkelt male over dem. En annen rask løsning er å sette en tavle eller en oppslagstavle over veggmaleri, eller sette opp en plakat over det.
 • Hvis du er en jente, kaste / pynteputer er en flott idé! Du kan kjøpe noen, eller be foreldrene dine om du kan ha de på sofaen nede. Du kan også be dine venner om de vil gi deg noe. Hvis ingen av disse løsningene virker, kan du alltids sy din egen. De er veldig lett å gjøre så lenge du vet hvordan du skal sy og har noen søte stoff. Du kan også gå til Goodwill og se om de har noen.
 • På festen butikker kan du kjøpe masse ting som ser flott med rommet ditt. Også du kan sette temaer med elementene
 • Hvis du er en jente, vil du kanskje noen utstoppede dyr på sengen. Men ikke gå gale og dekke sengen med utstoppede dyr hvis du er over 11 år gammel. Det vil se litt babyish. Plukk noen av dine favoritt utstoppede dyr (3-4 max.) Og sette dem på sengen. Hvis du ønsker en ekstra søt touch, ta strimler av farget tøy som passer rommet ditt og gjøre dem små bandannas eller skjerf!
 • Få dine foreldre / foresatte om tillatelse før du gjør noe! Du lever i huset deres, slik at de har rett til å bestemme hvorvidt du kan gjøre om rommet ditt. De fleste foreldre og villig til å la deg gjøre om rommet ditt, så lenge du ikke blåser banken på det.