Wkano

Hvordan lære kunsten å forføre

Er du lei av å jage det motsatte kjønn? Ønsker du å slå tabeller og få dem jage deg i stedet? Her er hvordan å mestre kunsten å forføre.

Trinn

Hvordan lære kunsten å forføre. Ikke vær alltid tilgjengelig.
Hvordan lære kunsten å forføre. Ikke vær alltid tilgjengelig.
 1. 1
  Slutte å være trengende. Neediness og forførelse er gjensidig utelukkende. Jo mer desperat du er, jo mindre tiltrukket de vil være. Den aller siste du ønsker å gjøre er å gjøre personen føler seg presset. Hvis du ønsker å noen som er helt uavhengig, kan du også dra nytte av å lære hvordan du kan temme en fri sjel.
  • Selv om du føler trang kommer på, ikke gi i. Tenk på det på denne måten: Dine behov vil bli møtt på et tidspunkt ned linjen, men kanskje ikke nå. Forsinket tilfredstillelse.
  • Få en djevel-kan-omsorg holdning når du forføre den spesielle personen. Være, i grunn, litt uvøren: gjøre noe litt våget eller uventet å holde dem gjette. Kanskje gå ut til stranden midt på natten. Kanskje dra på en uanmeldt tur for et par dager. Prøv å dyrke en liten bit av mystikk.
 2. 2
  Slapp helt av. Jo mer komfortabel du føler deg, jo mer komfortabel den andre personen føler seg rundt deg, og jo mer mottakelig de vil være til din hengivenhet.
  • Gå et sted nær stedet for kjøring. Selv bare 10 minutter med fysisk aktivitet kan redusere stress og hjelpe deg å slappe av.
  • Lytt til musikk som er bevist å redusere stress, lavere blodtrykk, og bekjempe en forhøyet puls.
  • Lagre en golfball under skrivebordet eller arbeidsområdet. Gni bare føtter over det for en enkel, men effektiv massasje.
  • Få en god natts søvn! Søvnmangel kan bety mer stress. Folk som sover mer vanligvis ha en enklere tid avslappende.
 3. 3
  Være leken. Smile... Tease. Ikke vær altfor alvorlig, folk liker å ha en god tid. Ha det gøy med denne personen. Nyte spillet.
  • Studier har funnet at en leken holdning gjør folk mer attraktiv. Lekenhet hos menn signaliserer ikke-aggresjon, mens hos kvinner signaliserer det ungdom og fruktbarhet.
  • Humor, også er en annen viktig del av din personlighet som spiller en rolle i attraktivitet. En studie har funnet at kvinner er mer tilbøyelige til å gi telefonnummer til menn som bruker humor, mens menn også oppfatter humor som en attraktiv egenskap hos kvinner.
  • Være i stand til å gjøre narr av deg selv. Folk generelt liker ikke andre mennesker som ikke kan ta en spøk eller bli fornærmet når noe dårlig om dem blir sagt. Ikke vær den personen. Kunne dag leken kritikk på strak arm. Hei, hvis du parabol det ut til andre mennesker (og du bør, lekenhet er attraktivt) bør du også være i stand til å ta det.
 4. 4
  Ikke vær alltid tilgjengelig. Folk liker å være med andre mennesker som har spennende og interessante ting som skjer i deres liv, fordi de føler seg lykkelig ved tanken på noen sånn dele sin dyrebare tid med dem. Så hva vil du oppnå hvis du prøver å møte dem eller snakke med dem hvert øyeblikk? Ingenting. Det er best ikke å overvelde den andre personen med tiden din, og la forholdet utfolde seg på en mer målt tempo.
  • I noen tilfeller, hvis en person spør deg for en dato, ikke umiddelbart enig. Si at du vil sjekke kalenderen først, og deretter bli enige. Selv om du har noe å gå på, spille den kjølig. På den måten vil din sosiale utseende bli styrket ved et enkelt triks.
  • Som blir sagt, fylle kalenderen med virkelige hendelser og virkelige mennesker. Det er ingen erstatning for the real thing. Du vil faktisk bli lykkeligere og føler seg mer oppfylt dersom du er ute og farter enn hvis du sitter hjemme tvinne tomlene.
 5. 5
  Gjør en effektiv bruk av kroppsspråk. Flytt trygt. De fleste er ikke tiltrukket av veggpryden, men for folk som er sikre på seg selv. Ikke glem å smil og, hvis mulig, gjøre kroppskontakt når det passer og ikke påtrengende.
  • Bruk kroppsspråket til å flørte. Hvis du ikke er Shakespeare-dyktig med ord, ikke bekymre. Du kan sende subtile signaler til personer du ønsker å tiltrekke seg, avhengig av den sosiale situasjonen. Ikke vær redd for å røre noens arm eller skulder lett når du snakker med dem. Fysisk kontakt med menn faktisk øker temperaturen på kvinner, noen ganger med en hel grad Celsius.
  • Bruk øyekontakt for å flørte. Øynene er utrolig kraftige verktøy, så bruk dem klokt. Lås øynene med daten din når du snakker, det er ingenting som skriker tillit som en god titt inn i noens øyne. Hvis du bruker øyekontakt å flørte, men ikke skanne rommet på stirre på hver person. Folk ønsker å føle seg spesiell, så lær deg å finne noen kandidater og dusje dem med øye-oppmerksomhet.
  • Bruk tankevekkende meldinger. Hvis du sender notater, tekster, eller e-post frem og tilbake, lære å kommunisere ro sammen med en liten bit av intriger. I stedet for å si "Hei, wanna grab kaffe senere?" prøve noe litt mer tankevekkende: "Har noen cravings, og de kan ha å gjøre med at jeg er i humør for kaffe, i deg.?"
 6. 6
  Ikke vær en helt åpen bok. La noe til fantasien. Du bør ikke dele alt om deg med den andre personen: mysterium er alltid attraktive. Det gjør at folk skjønner de ikke kjenner hele deg, og dette hemmelighold vil avgi en forførende aura.
  • Motstå trangen til å fortelle denne personen om hele livshistorien, og spesielt foreldrene dine. Ikke at foreldre er ikke bra, de er bare ikke så veldig forførende!
  • Hvis du blir tvunget til å fortelle litt om deg selv, holde seg til vage biter, ikke spesifikke detaljer. Du kan forklare hvor du kom fra, hvordan du vokste opp, og hva dine planer var å redde verden, men sette det i samtale form i stedet for en stor, lang essay.
 7. 7
  Vær tålmodig. Vent til deres ønske for deg å ta opp med ditt ønske om dem. Mener at det er bare et spørsmål om tid, at de bare trenger å oppdage hvor fantastisk du egentlig er. Hvis du ikke tror det, så du ikke kan forføre noen. Men faktum er at vi naturligvis bli tiltrukket av noen som vi føler deg komfortabel med, gjør oss til å le, og er litt ute av rekkevidde (på grunn av spenningen ved det ukjente). Det er menneskets natur.

Tips

 • Forførelsen handler mest om holdning. Men å ta vare på din fysiske side aldri skade. Du trenger ikke å se ut som om du nettopp kom ut fra et moteshow, men du bør alltid ta hyppige dusjer, bruk rene klær og lukter godt. Selv om du møter den mest sjarmerende mann eller kvinne i verden, vil du mest sannsynlig dumpe dem om du kan fortelle av lukten de har ikke badet i en uke!

Advarsler

 • Noen ganger er det en fin linje mellom forførende og skumle. Bli kjent med den linjen: Hvordan ikke være skumle.
 • Forføre noen når de forventer et forhold og forventer du en engangs ting er villedende og vil ikke trene.