Wkano

Hvordan man skal håndtere din venn som blir sjalu av de andre vennene

Har du en venn som blir helt bety for deg på grunn av dine andre venner? Her er noen måter å få din sjalu venn til å slå seg ned.

Trinn

Hvordan man skal håndtere din venn som blir sjalu av de andre vennene. Ikke be om unnskyldning bare for å skape fred.
Hvordan man skal håndtere din venn som blir sjalu av de andre vennene. Ikke be om unnskyldning bare for å skape fred.
 1. 1
  Sette grenser. Når en venn begynner å sloss eller få sutrete fordi du tilbringer tid med andre venner, fortell ham eller henne med en gang at det ikke er greit for dem å opptre på den måten. Minn din sjalu venn som dere begge står fritt til å tilbringe tid med andre venner.
 2. 2
  Ikke be om unnskyldning bare for å skape fred. Hver gang din sjalu venn plukker en kamp med deg, og du ber om unnskyldning for moro skyld holde konflikter ned, lærer din sjalu pal at du kan styres bare ved å plukke en kamp med deg. Hvis du ikke har gjort noe for å være lei meg for, ikke be om unnskyldning. La din sjalu venn vente det ut for en dag eller to, så nærme ham eller henne og be om en våpenhvile slik at du kan snakke. Bare si: "Kan vi sette vårt sinne lenge nok til å diskutere dette?" Hvis han / hun sier nei, så skuldertrekning og si: "Vel, hvis du ombestemmer deg, gi meg beskjed." Og gange. Så la ham eller henne komme til deg. Du har gjort din del for fredsprosessen.
 3. 3
  Nekter å slåss! Fortell din venn at du er ferdig med å krangle om ting som ikke er verdt å bryte opp et vennskap over. Hvis han eller hun ønsker å fortsette å være sint, må du akseptere det, men at du ikke lenger kommer til å delta i argumentene.
 4. 4
  Ikke snakk bak noens rygg. Du liker det ikke når du finner ut at andre har sagt stygge ting om deg. Ikke si stygge ting til / om dem! Tenk på den gylne regel: behandle andre slik du ønsker å bli behandlet. Du prøver å hjelpe vennen din vokse opp - du må være moden først.
 5. 5
  Ikke la en venn til å kutte deg ut fra dine andre venner. Alle fortjener å ha en fin, stor vennekrets. Spille noen venner godt med andre, noen gjør det ikke. Hvis din sjalu venn er en som ikke gjør det bra i folkemengder, det er greit. Ser at personen er alene, men tillater ikke at vennen til å føle deg dårlig for å ville tilbringe tid med andre venner, eller holde deg fra å gjøre det. Inviter din sjalu venn til å bli med deg, hvis det er hensiktsmessig, men hvis han eller hun avslår, la det gå, og gå selv.
 6. 6
  Oppmuntre de andre vennene for å inkludere din sjalu venn. Få dine andre venner til å hjelpe deg med denne vanskelige pal. La dem vite, "Jeg elsker Jesse, men hun er veldig sjenert og sjalu av mine andre venner. Det kan hjelpe henne hvis hun følte at hun var velkommen til å komme på kino med oss ​​på fredag." Så fortell dem at når invitasjonene kommer bare fra deg, betyr Jesse ikke synes å ønske å akseptere, og se om en av dem vil gå og tilby en olivengren ved å si, "Jesse, ville vi alle elsker det hvis du ' d kommer sammen til showet med oss. Vil du komme på fredag ​​kveld? " Komme ditt andre venner involvert kan fungere, eller kan det ikke - en ting er sikkert, vil Jesse må innrømme at hvis hun ender opp med å tilbringe fredag ​​alene, det var hennes eneste avgjørelse.

Tips

 • Hvis han ikke vil godta at invitasjoner til å bli med i gruppen, la ham være alene om det.
 • Gi henne tid til å komme til enighet med deg å ha flere venner enn bare henne.
 • Ikke la dine andre venner til å fille på din sjalu venn. Kanskje de andre ikke få ham, men du elsker ham, og det er ikke kult å kalle deg en venn og deretter ikke klarer å feste seg for ham.

Advarsler

 • Hvis du får inn i en slåsskamp, ​​gjorde du noe galt. Unngå vold helt.