Wkano

Hvordan man skal håndtere en kjæreste som er mener når han er sint

Kjæresten din kan være Mr. Right, men når han våkner opp på feil side av sengen, han er som en grinebiter. Her er hvordan man skal håndtere ham og kanskje få ham til å stoppe.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en kjæreste som er mener når han er sint. Få ekte med deg selv.
Hvordan man skal håndtere en kjæreste som er mener når han er sint. Få ekte med deg selv.
 1. 1
  Få ekte med deg selv. Her er det tid til å spille terapeuten. Har han flere gode kvaliteter enn dårlig? Dette kan virke merkelig, men det er på tide å lage en fordeler og imot liste. Hvis de cons går veien videre da proffene, sin tid å ha "vi må snakke" snakke. Sørg for å gå i detalj, grave dypt i listen. Dette kan ta flere dager og mer hengende ut tid med kjæresten.
 2. 2
  Få ekte med ham. Når han er sint og han sier noe betyr for deg, noen andre, noen du kjenner, eller seg selv, sier noe i retning av: "Det var virkelig uhøflig jeg kan ikke fordra det når du opptrer som dette.". Og si det rolig. Alle trinnene i denne artikkelen er valgfrie å gjøre, men det vil være minst to som vil fungere for deg. Hvis kjæresten din er typen til å si: "Hvis du ikke kan stå meg, så la!", Er ikke dette trinnet for deg.
 3. 3
  Sikkerhetskopiere den. Det er på tide å gi ham hans plass når han er sint. Når han er å være "i en av sine stemninger ', greit å unnskylde deg selv og si:" Selvfølgelig du ikke opp å si noe fint, så jeg vil gi din plass. " Ikke bug ham når han er åpenbart sint. Uansett hvor vanskelig stillheten er, det er det beste terapi.
 4. 4
  Speaking of silence... taushet er gull. Stillhet kan være langt mer effektivt enn å snakke. Når noe frekk er sagt og du er stille, er ikke bare du ikke å være en pådriver, men du tillater ham å høre ekkoet av hans ord, og gi ham tid til å tenke: "Hei, det var en dum ting å si. "
 5. 5
  Ærlighet er den beste politikken. Fortell ham hvordan du føler deg. Når han er happy-go-lucky gutten du elsker, la ham vite, "Jeg liker deg nå. Jeg liker ikke måten du handle når du er sint." Dette vil være åpen til en rolig samtale.
 6. 6
  Handlinger taler høyere deretter ord. Ikke si noe. Hvis du ikke er modig nok til å konfrontere ham, vil han finne ut av det på egen hånd. Når du ikke henge med ham så mye, noe som gir hans fornærmelser, den trykkende stillhet, og bryte datoer raskere enn en spiker... han får poenget. Han vil trolig konfrontere deg, så la ham vite.
 7. 7
  Og hvis ingenting fungerer... eller dette ikke hjelper... lese ham denne artikkelen. La ham vite: Dette er hva du må gjøre hvis han ikke kutte dritt eller dette er hva du har prøvd å gjøre.

Tips

 • Vær rolig. Ikke bekjempe ild med ild.
 • Ikke nødvendigvis gjøre hvert trinn. Finn hvilke skritt passe inn i forholdet, og deretter bruke dem.

Advarsler

 • Ikke vondt hans følelser.