Wkano

Hvordan man skal håndtere knuse din smak vennen din i stedet for deg

Har du noen gang hatt den personen du var helt gal, bare for å finne ut at de ikke er interessert i deg, men din beste venn? Situasjoner som dette er mer enn vanskelig å håndtere, men her er noen nyttige forslag og tips for å håndtere krisen din.

Trinn

Hvordan man skal håndtere knuse din smak vennen din i stedet for deg. Synes ikke besatt med ham nå, uansett hvor mye du er.
Hvordan man skal håndtere knuse din smak vennen din i stedet for deg. Synes ikke besatt med ham nå, uansett hvor mye du er.
 1. 1
  Synes ikke besatt med ham nå, uansett hvor mye du er. Det er bedre å handle normal, om ikke den minste bit trukket tilbake fra ham. Dette vil styrke mysteriet og kan faktisk få ham interessert, eller i det minste vurdere å bli interessert.
 2. 2
  Det er viktig å vise ham at du kan snakke med ham som en venn. Ingen lovey-dovey øyne, ingen flørting eller kniser. Han vet at du liker ham, så du trenger ikke å gjøre ham føler kvalt i henhold til dine følelser.
 3. 3
  Stopper ikke henger ut med din venn bare fordi han liker henne. Det er egoistisk, dum og umoden, ingen mann liker det.
 4. 4
  Virke kult. Snakk med andre gutter, le, vise din personlighet. Du kan føle at siden han vet at du er på en scene og han saumfarer eller tentamen deg-men ikke gjør det. Holde ting i perspektiv.
 5. 5
  Ikke unngå ham, bare ikke følge ham rundt og stirre på ham. Når du ser ham i hallen si hei.
 6. 6
  Husk dette: han ikke hater deg. Han må flattered, minst, og det er ikke slutten av verden. Sjansene er hvis du spiller kortene dine riktig, vil alt dette fungere for deg.
 7. 7
  Handle som han er bare en vanlig venn, husk, hvis du er ment å være sammen, han vil realisere. Disse tingene ikke bare skje, ikke mister troen uansett hva du gjør. Holde seg sterk, og konsentrere deg om dine venner eller arbeid eller noe, kanalisere din overflødig følelser til noe produktivt. Ta en pause og komme tilbake senere. Spesielt hvis du fortalte dem flate ut du liker dem.
 8. 8
  Vet at det er andre fisk i havet. Det kan virke vanskelig, men du kan bryte vekk fra denne fyren. Gå videre til andre, og komme tilbake til ham senere. Du vet aldri hva tiden vil vise.
 9. 9
  Hvis du må fortelle din venn om situasjonen og se om han liker henne tilbake eller om han kan hjelpe deg

Tips

 • Hvis du trenger å gråte, gjør det hjemme. Han trenger å vite at du holder deg sterk, du vil gråte bare sette ham av deg.
 • Ikke vær nervøs, eller i det minste falsk trygghet. Våg deg til å snakke med ham. Du kan gjøre det. Ikke vær redd for å snakke, selv om han gir deg børsten av.... han kan bare være å spille hardt for å få. Være flørtende og sexy hvis du kan, men husk, ikke prøv for hardt!
 • Hvis han vet at du liker ham, prøver å holde hodet kaldt rundt ham. Ignorere folk som erte deg fordi du liker ham.
 • Ingen fyren er verdt å miste en venn.
 • Ikke la en fyr komme mellom deg og din venn-det er ikke verdt det.
 • Husk, det er ikke slutten av verden hvis det ikke skjer noe mellom deg og ham.
 • Det er bra hvis du er venner med sine venner. Det vil gjøre ham mer selvsikker og komfortabel med deg.
  • Hvis du må, tenk på det på denne måten --- avtale med det som du vil fortelle din beste venn til, med hvert ord du sier. Kanskje late som et reality show eller en film hvis det gjør deg mer trygg.
 • Snakk med andre gutter
 • Ikke rotet opp hennes forhold, fokusere på den nye.
 • Sørg for at din forelsket vet at du er interessert.
 • Dette høres kanskje gal, men være glad for vennen din (hvis hun liker ham.) Du er venner for en grunn. Ingen gutt skal og vil noen gang komme mellom deg og din venn, så ikke ta det for alvorlig. Du vil finne en ny forelsket på et blunk.

Advarsler

 • Heartbreak er uunngåelig, har alle til å gå gjennom med det. Dette kan være din tid, men husk at du alltid har dine jenter til å lene seg på og gråte med.
 • Hvis du ved et uhell ender opp helt å unngå ham, vil han vite noe er opp. Men ikke bekymre deg, selv om han gjør varsel, kan vennskapet fortsatt gå tilbake til det normale.
 • Hvis vennen din liker ham, ikke piske ut på din venn.
 • Hvis vennen din liker ham, ikke prøv å stjele ham fra henne.