Wkano

Hvordan man skal håndtere trengende mennesker

Så du har møtt og datert en fantastisk person, som du elsker så mye at du har viet dem. Nå som du er gift, du begynner å innse at de er plutselig ønsker all din oppmerksomhet, å være rundt deg hele tiden, for å klemme og kysse deg ved enhver anledning, til å gjøre alt du gjør på samme tid som du gjør det... Hvis dette er deg så er du sannsynligvis lurer på hvordan du ikke merke denne siden av dem før, og hvis du har gjort en stor feil i å gifte seg med denne personen. Ikke få panikk! Dette kan løses med litt tålmodighet og litt innsats fra din side.

Trinn

Hvordan man skal håndtere trengende mennesker. Realisere at det er ikke feil av partneren din.
Hvordan man skal håndtere trengende mennesker. Realisere at det er ikke feil av partneren din.
 1. 1
  Realisere at det er ikke feil av partneren din. Hver person har et annet nivå av 'trang', noen mennesker trenger bare en klem en måned, andre trenger 20 om dagen, akkurat som noen mennesker trenger å spise store måltider for å føle seg så full som en annen person som bare trenger små måltider. Hver person er like gyldig i sine følelser av behov, uansett hvor mye det er de trenger.
 2. 2
  Identifiser dine behov. Sett deg ned med partneren din, sørg for at dere begge vet at det er et problem å finne ut hva de føler de trenger og uttrykke ditt eget nivå av trang. Du vil både har trolig kommet inn i ekteskapet med forventninger om hvordan livet vil bli, har du sannsynligvis tenkt at du kunne endelig bli ferdig med de frierføtter ritualer, ble den "jage", og de sannsynligvis ser frem til en videreføring av frierføtter erfaring, spenning og lidenskap.
 3. 3
  Kompromiss. Nå som dere begge vet hva de andre behov og forventer, kan du komme opp med et kompromiss. Kanskje lage en liste over minimum og maksimum at hver person kunne takle. Sørg for at hver dag du gjør en rask mental evaluering av dine handlinger for å sikre at du oppfyller din del av avtalen. Etter en stund, vil det bli mer vane og mindre arbeid og din toleranse nivå vil øke.
 4. 4
  Kjenn din ektefelle. Du bør være i stand til å fortelle om de er fornøyd eller ikke. Snakk med dem, finne ut hvordan de egentlig føler. Noen ganger det er alt de trenger.
 5. 5
  Ikke gi opp! Et ekteskap er en trist ting å kaste bort. Det er alltid alternativer, løsninger og måter å overvinne hindringer. Ikke gi opp!
 6. 6
  (Ikke) Kvel. Hvis det fremdeles er problemer, og kompromisset ikke fungerer, er den beste måten å ikke bli kvalt å kvele de trengende person. Trengende mennesker er mennesker som føler at deres behov ikke blir møtt, ingen som har sine behov er trengende. Fylle det behovet, overgå det behovet og de vil begynne å presse deg bort i stedet, noe som gir deg lengtet etter personlige plass.
 7. 7
  Husk: behov som sult. Å spise en gang vil ikke tilfredsstille din sult for alltid, men gode måltider vil avverge sult bort for lengre tid enn små snacks (og er sunnere og mindre stress). Fylling du partnerens behov vil ikke gjøre dem gå bort for alltid, vil de trenger å bli møtt på en vanlig anledning, finne ut hvor ofte og hvor lenge de trenger deg til å fylle deres behov, og sette av den tiden. Snart får du god nok til at de ikke engang skjønner at de har begynt å få 'sulten' i det hele tatt.

Tips

 • Begge folk må jobbe på dette for noen positive resultater å oppstå.
 • Det er forskjellige 'kjærlighet språk ". Pass på at du ikke kaste bort energi ved hjelp av et språk som partneren din ikke snakke. Finn ut hvordan de føler kjærlighet og sørg for at du er følelser bli mottatt på den måten du vil de skal være.

Advarsler

 • Tålmodighet og toleranse er et must.
 • Denne artikkelen kan hjelpe deg å bli lykkeligere i livet.