Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å kjøpe deg en bærbar PC

En bærbar PC er en svært allsidig, hjelpsom, og bare en vanlig morsom ting å ha. Kanskje du ønsker å ha en datamaskin på egen hånd. Kanskje du ønsker å utforske videre skriving og datagrafikk uten å måtte bytte tid med kjære gamle Ma og Pa på familiens datamaskin. Overbevisende foreldrene dine til å kjøpe en bærbar PC vil ikke eller vil være vanskelig dersom du trenger det. Men det hele avhenger av hva slags foreldre du har, Les videre for trinn for å få din laptop.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å kjøpe deg en bærbar PC. Gjøre noen undersøkelser på bærbare datamaskiner.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å kjøpe deg en bærbar PC. Gjøre noen undersøkelser på bærbare datamaskiner.
 1. 1
  Gjøre noen undersøkelser på bærbare datamaskiner. Surfe på nettet og sammenligne priser og funksjoner av tilgjengelige bærbare datamaskiner. Ikke overse renovert laptop-segmentet, kan dette være en billigere lettere trekk å gjøre hvis penger er et problem.
  • Velg en dyr modell og en som du ville sette pris på owning.Then fortelle dem om lavere kostnad modell som du ønsker å kjøpe.
 2. 2
  Vær tålmodig og ikke hastverk ting. Snakk om dette, men sørge for at du ikke blir over krevende. Hvis du vet at foreldrene dine ikke er i en posisjon til å støtte bekostning umiddelbart deretter ta et løfte og vente til rett tid ellers vil si en stor fett NO.
 3. 3
  Få gode karakterer! Dine foreldre tror du jobber hardt nok til å kjøpe en bærbar datamaskin.
 4. 4
  Trene mer. Hold av datamaskinen og ikke være lat. Gi dine foreldre melding om at livet ikke sitter rundt på datamaskinen hele dagen.
 5. 5
  Forstå hvorfor foreldrene dine ikke vil at du skal ha en laptop. Noen vanlige årsaker er: "De er for dyrt". "Vi har allerede en datamaskin, hvorfor trenger du en laptop". "Jeg skal få deg en bærbar PC, så du kan være oppe hele natten på AIM eller MySpace og snakke hele natten!" Hvis AIM eller MySpace eller Facebook er den primære grunnen til at du vil ha en bærbar PC, så har du sannsynligvis ikke bør få en. Fortell dem fordelene med en bærbar over en stasjonær.
 6. 6
  Bruk mindre tid eller ikke bruke datamaskinen du allerede har. Dine foreldre vil tenke, "OHH! Han / hun ikke sitter rundt på datamaskinen hele dagen!"
 7. 7
  Ikke vær naggy! Foreldrene dine er sannsynligvis prøver å kjøpe deg den bærbare som en overraskelse. Hvis du maser dem, tror de at du er en bortskjemt drittunge. La dem gi den til deg som en overraskelse til jul eller bursdag. Lær å vente!
 8. 8
  Prøv å søke på ebay for den bærbare datamaskinen du vil også kontrollere forhandlere nettside og finne bedre avtale. Hvis du prøver å få en Alienware eller andre tilpasses bærbare vise dem et godt priset middels kvalitet plan.

Tips

 • Ber om en laptop rundt jul eller bursdagen din kan øke sjansene dine for å få en, spesielt hvis flere personer chip i. Du kan få færre gaver, men i det lange løp er det absolutt verdt det.
 • Gjøre det siste. Ikke gå søker etter ulovlige nedlasting nettsteder. Selv de du stoler på. Brukervennlig innsendt innhold har virus i dem. Besøker disse nettstedene kan ikke få den bærbare datamaskinen infisert med en gang, men å besøke disse nettstedene føre til spam-post når den åpnes vil du bli smittet med viruset.
 • Få en netbook i stedet for en bærbar datamaskin. De fungerer nesten det samme, bare at netbooks er mindre (og de fleste kommer med webkameraer og mikrofoner, et klart pluss!) Netbooks er også billigere (vanligvis rundt 150€ -400), og de er hovedsakelig for portabilitet, jobbe og surfe på internett uansett hvor du går. Men pass på at netbooks ikke er ment å være primære datamaskiner, og de kan ikke kjøre grafisk-intense spill. De vanligvis ikke kommer med MS Word eller Powerpoint mindre du tilpasse den, noe som kan bli dyrt hvis du ikke er forsiktig.
 • Hvis du får foreldrekontroll, bare trykk F8 når datamaskinen starter, trykker du på enter mens fremhever sikkermodus, la den starte opp, gå til Administrator for å gjøre foreldrekontroll. (Med foreldrene dine)
 • Gjøre det de forventer du å gjøre mye. Det øker sjansen for dem tro at du er en hyggelig person, hardtarbeidende og bør eie en belønning.
 • Når du får en bærbar PC eller før, være troverdig. Ikke gjør noe dårlig på det som å skrive dårlige meldinger til folk. Foreldrene dine vil ta bort den bærbare eller vil ikke engang få deg en!

Advarsler

 • Computer avhengighet er et veldig reelt problem. Vær veldig forsiktig for ikke å falle i denne fellen. Når du har en laptop av dine egne, vil du ikke å dele den så vennligst holde deling ferdigheter. Som enhver annen avhengighet, kan du ikke skjønner hvordan din atferd har endret seg og er sårer menneskene rundt deg. Sørg for å opprettholde et normalt liv, og fortsette å forfølge dine hobbyer. Hvis foreldrene dine mistenker at du har denne avhengigheten, sjansene for å få en bærbar PC er null og med rette.
 • Ikke gå over prisen! Gaming bærbare datamaskiner er dyre. Prøv å finne en som du ønsker det er ikke for mye penger, for eksempel en gaming stasjonær datamaskin.