Wkano

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en leppe ring

Før du prøver å overbevise foreldrene dine om å la deg få en leppe ring, er det viktig at du har vist deg selv en ansvarlig person. Det er også svært viktig at du ikke bruker dette som et verktøy for å gjøre opprør mot nevnte foreldre.

Trinn

Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en leppe ring. Sørg for at skolen går bra.
Hvordan overbevise foreldrene dine om å la deg få en leppe ring. Sørg for at skolen går bra.
 1. 1
  Sørg for at skolen går bra. Få disse karakterene opp.
 2. 2
  Sørg for å holde rommet ditt rent og pent.
 3. 3
  Kontroller at du er hjemme med portforbud.
 4. 4
  Gjør dine foreldre ønsker å belønne deg. Gjør dem tror du har tjent dette.
 5. 5
  Tilby å betale for det selv.
 6. 6
  Fremfor alt være respekt for foreldrene dine, du er deres barn, og de ​​ønsker ikke å se deg utstøtt eller sett annerledes av publikum rett og slett fordi du har et stykke rustfritt stål som stikker ut fra leppen. De tror at du bare har for mye å tilby verden, og hvis ved en tilfeldighet noen velger ikke å se at på grunn av ditt ansikts tilstand da alt er bortkastet.
 7. 7
  Sørg for at de vet en leppe ring er ikke en permanent plassering, i motsetning til en tatovering kan du ta den av og alt som blir igjen er en liten bulk.
 8. 8
  Fortell dem at du prøver å uttrykke ditt sanne selv, og hvis de fortsatt sier nei, sier "beklager du ikke ser det slik jeg gjør". (Ikke si det med en holdning. Mer som om du er trist om ikke å være i stand til å uttrykke deg)

Tips

 • Hvis du er den artsy eller kreative typen du kan finne det nyttig å bruke dette som en vinkel, så vel ved enkelt og maturely sier til foreldrene dine at du ser deg selv som et kunstverk og du ber dem om å tillate deg å dekorere selv.
 • Prøv et klipp på først. Når de spør deg hvordan du har det, og du forteller dem du gjorde det selv, vil de vite at du ønsket det dårlig nok til å risikere smerter, og bør ikke være så opprørt. Deretter kan du enten gjøre det selv på ordentlig, eller fortelle dem at det ikke var reell, og spør om du kan få det gjort profesjonelt (Si dette på en høflig måte. Foreldre liker ikke å føle at de blir testet av barna sine.)
 • Hvis alt annet mislykkes kanskje det er ansikts aspekt som gjør dine foreldre nervøs. Prøv for noe litt lettere å skjule som en mage ring eller noe annet. Prøv å inngå kompromisser.

Advarsler

 • Hvis de sier nei, ikke gå og gjøre det likevel, fordi foreldrene dine vil gå gale og mest sannsynlig gjøre deg gå ned i butikken for å ta det ut og ydmyke deg.
 • Leppe ringer, sammen med andre piercinger kan forlate permanente arr. Dette kan være en grunn til at de ikke vil la deg få en.
 • Ikke vær en sutrende baby! Hvis du gjør dette alle spill av. Foreldrene dine har vunnet. De tror at du vil ha dette som en måte å gjøre opprør mot dem som er i hovedsak en svært umoden gjerning. Derfor, hvis du handle som et barn de vil nekte deg sjansen til å gjøre hva du vil, fordi du vil ha bevist sine punkt for dem!