Wkano

Hvordan ser vakker om sommeren ferie

Det er endelig sommer! Skolen er ute, du er i stand til å sove på og henge med venner alle du vil. Summer mest sannsynlig betyr at du vil være utenfor mye, og være i visningen av andre. Du ønsker å se bra ut, ikke sant? Følg disse instruksjonene nedenfor for å oppnå en helt fantastisk likevel helt naturlig look denne sommeren.

Trinn

Hvordan ser vakker om sommeren ferie. Omsorg for kroppen din.
Hvordan ser vakker om sommeren ferie. Omsorg for kroppen din.
 1. 1
  Fikse ansiktet. Drikk rikelig med vann for å klare opp huden din og hjelpe nyrene i excreting giftstoffer fra kroppen din. Hvis akne er alvorlig, se en hudlege. Hvis akne er mild og sporadisk, bruke en concealer når du får flekker. Husk, klapp i concealer. Finn ut hvilken hudtype du har, og kjøpe ansikts rensemidler for din hudtype. Fjern alltid sminken på slutten av dagen, og vaske ansiktet to ganger (morgen og kveld). Bruk en god fuktighetskrem slik at huden er hydrert. Prøve og bruke en fuktighetskrem med solfaktor på dagtid. Hvis du pleier å ha fet hud, bære olje-absorberende pads med deg for å utslette huden din med noen få timer.
 2. 2
  Omsorg for kroppen din. Bruk alltid solkrem. Du vil fortsatt tan, men du vil føre til mye mindre skade på huden din. Bruk selvbrunings lotion eller krem. Mange mennesker får hudkreft, selv om de bare får en brunfarge, ikke brenne. Det er som vanlig kreft, og kan være dødelig, med mindre kirurgisk (eller med en laser) er fjernet.
 3. 3
  Være fysisk aktiv. Gå til gym 3 - 4 ganger i uken. Hvis en ikke er tilgjengelig, går svømming, sykling, rulleskøyter, turgåing, etc.
 4. 4
  Arbeid med håret ditt. Gjør hva som fungerer for deg og passer ansiktet ditt. Hvis håret ditt er krøllete, bruker et produkt for å definere krøller. Hvis du leter etter en ny stil, gå til en frisør og be om hans eller hennes mening. En profesjonell vil være i stand til å hjelpe deg med å velge en stil og farge som passer ditt ansikt og hudfarge.
 5. 5
  Bruke make-up. Dette er ikke nødvendig, men hvis foreldrene dine tillater det, kan det være nyttig. Bruk en mascara som er vanntett, noe som er best for sommeren, og det er sannsynlig at du vil bli svett, svømming, etc. Curl øyevippene dine før du bruker mascara, vil det gjøre øynene dine pop. Påfør bronzer til din kinn, panne, nese og hake, og dette vil gi deg en fin sommer glød. Hvis du har kviser, prikk på concealer og forsegle den med pulver. Nå, selv om makeup kan forbedre måten du ser midlertidig, må du ikke glemme at hvis du vil bruke den tiden du ikke kan være fornøyd med måten du ser uten den på.
 6. 6
  Bruk din favoritt klær. Bruk det du føler for. Du vil alltid se bedre ut når du har på deg noe du er komfortabel i. Og fordi det er sommer, kan du alltid gå og kjøpe nye klær, spesielt hvis du er på skolen. Alltid vil ha en ny flott utseende!
 7. 7
  Ikke glem hendene og føttene. Siden føttene vil bli utsatt mye gjennom iført sandaler, sørge for at de behagelig å se på. Du kan ha en pedikyr utført, eller gi deg en. Bare sørg for at føttene er er rene, hår-fri, negler ikke altfor lenge, blir spiker arkivert, og føttene er fuktig. Pass på å bruke solkrem på føttene, også. Som for hendene, prøve å sette en klar polish på neglene og holde dem velstelte. Hvis hendene dine pleier å være tørr, påfør en fuktighetskrem om natten og slitasje hvite bomullshansker mens du sover (dette fungerer også godt i vinter). Du vil våkne opp med mykere, mer vakre hender.

Tips

 • Klor tørker alt håret ut, men for blondiner kan det noen ganger føre til at håret til å ta på seg en grønnlig fargetone. Sørg for at du vasker håret etter å komme ut av bassenget.
 • Bruk alltid solkrem uansett hva. Søke på nytt det hver 2 - 3 timer.

Advarsler

 • Unngå solkremer som inneholder parabener, som er mulige kreftfremkallende konserveringsmidler.