Wkano

Hvordan regne ut hva kroppsfasong du har

Er du firkantet, eller pæreformet? Å vite din kroppsfasong vil hjelpe deg til å velge hva klær å kjøpe, og hvilke deler av kroppen din til å vise frem, og hvilke deler å nedtone. Denne artikkelen vil hjelpe deg å finne ut hva din kroppsfasong er.

Trinn

Hvordan regne ut hva kroppsfasong du har. Sammenligne disse figurene.
Hvordan regne ut hva kroppsfasong du har. Sammenligne disse figurene.
 1. 1
  Sammenligne disse figurene. Kjenner du kroppen din, du bor i det! Ta en titt på figurene nedenfor, og se hvilke som du tror kommer nærmest din egen.
  • The Hourglass. Et timeglass figur har en nesten perfekt skulder-hofte-ratio (som betyr at de er omtrent det samme forholdsmessig) med en definert (forholdsmessig smale) midje. Grace Kelly er en klassisk ikon av timeglass figur. Moderne timeglass kvinner omfatter Candice Swanepoel og Nina Dobrev.
  • The Cello. En cello er en litt bredere timeglass figur. Cello kvinne er proporsjonal med brede skuldre, store bryster, en kort, men ikke for liten midje, svingete hofter, boms, og lår og slanke leggene. Natasha Henstridge er en klassisk cello.
  • Den Vase. Vase kvinner er nesten timeglass formet, bare i mindre grad, de er pærer med store kister. Vasen har store bryster, forsiktig buede, halvlange midje, hofter proporsjonal med bryster og slanke ben. Den klassiske Playboy Bunny se. Noen moderne vaser inkluderer Kim Kardashian og Beyonce.
  • Pære. Definitivt en klassisk form, aktet av kunstnere gjennom århundrene, har pæreformet kvinne en liten topp (skuldre og bryst, ikke nødvendigvis bust), muligens en runde mage, større boms, og bredere hofter og lår. Marilyn Monroe er en klassisk pære form.
  • Skittle-aktig en bowling pin, ikke godteri! Den skittle kvinnen ligner på en pære, uten salveskene og større boms. Den skittle kvinne har lange, slanke øverste halvdel med små til gjennomsnittlig størrelse bryster, smal midje, en liten mage og bredere ved hoftene og lårene. Halle Berry er ansett som en kjegle, som er Taylor Swift, Audrey Hepburn og Kate Middleton.
  • Bell. Bell kvinnen har små skuldre, gjennomsnittet til stor byste, en kort midje, store lår, og et bredt, sannsynligvis flat bunn. Christina Hendricks, Kat Dennings, og Scarlett Johansson er eksempler på den klokkeformet kvinne.
  • Apple. Eplet kvinne er, som en er oppkalt etter henne, rund. Hun er utstyrt med gjennomsnittlig eller store bryster, en mage større enn hennes bryster, en flat bunn, og fine ben. Kathy Bates er et eksempel på et eple-formet kvinne, mens en slankere versjon er Kate Upton.
  • Kolonnen. Kolonnen kvinne har en atletisk kropp type, er lang og tynn, og lys på kurvene. Skulder bredde er lik hip bredde, små eller middels bryster, liten midje, lengre bein. Nicole Kidman er en klassisk keltisk kolonne, sammen med Angelina Jolie, Blake Lively, Emma Watson og klassiske sex kattunge Rita Hayworth.
  • Kornett. En annen atletisk kroppstype, har kornett kvinne brede skuldre, små bryster, ikke mye av en midje, slanke hofter og lange slanke ben. Cameron Diaz er et flott eksempel på kornett form.
  • Lollipop. Stor på toppen, liten nederst, idrett lollipop jente store bryster med en liten midje, slanke hofter og lange bein. Katy Perry er et eksempel på lollipop i moderne kjendis.
  • Goblet. Den pokal kvinnen har store skuldre, store bryster, litt av en mage, liten eller ingen midje, smale hofter og lange ben. Tenk Catherine Zeta Jones og du er på rett spor.
  • Brick. Square formet. Som en diamant. Brick kvinner har brede skuldre, ingen midje, gjennomsnittlig til store bryster, gjennomsnittlig mage, flat bunn og solide ben. Hvis du tenker det ikke høres sexy, tror Kim Cattrell, Europa Ferrera, Kate Winslet, eller Adele.
 2. 2
  Finn din kroppsfasong. Dette vil hjelpe deg tilpasse treningen rutiner og klærne du slitasje.
 3. 3
  Fremhev dine beste trekk. De som vil avhenge av din kroppstype. Du ønsker å jobbe med det, heller enn mot det. For eksempel vil en murstein kropp toppen gjøre det bra med vekt på en mindre mage og boms, mens en cello ville ha bred v-hals for å fremheve brystene hennes.
 4. 4
  Tren dine "problemområder" områder. Selv om du kanskje ikke være i stand til å endre kroppen din form, kan du gjøre disse områdene mer attraktive gjennom ulike vekttrening øvelser og aerobic. En bjelle eller pære kunne fokusere på oppstramming opp sin derriere, og et eple kan være lurt å krympe at magen litt med ulike abdominal arbeid.
 5. 5
  Endre opp garderoben. For eksempel, hvis du har en feit boms slitasje "magisk undertøy" som Slims magen, rumpa og lårene. (Hvis du ikke vet hvor du skal få dem bare søke i Google).
 6. 6
  Husk at uansett hva din kroppsform, kan du se fantastisk!

Tips

 • Regne ut hva deler av kroppen din du vil vise frem, f.eks. hvis du har store bryster kjøpe en kjole som viser dem av. Eller hvis du har en stor mage bære en bikini i stedet for en tankini å vise det fram.
 • Litt over halvparten av kvinnene er fornøyd med kroppen sin form-men dette betyr at den andre litt under halvparten er misfornøyd. Ikke vær en av folket misfornøyd med hvordan du ser-omfavne det!
 • Hvis du er skittle / bowling pin formet, ta mote tips fra andre skittles som Taylor Swift eller Halle Berry.

Eksterne lenker