Wkano

Hvordan se ut som en smart jente på skolen

Denne guiden vil dekke hovedsak fysiske utseende pluss tips og råd om hvordan de skal opptre i skolen. Smarte jenter kan ha verden for sine føtter hvis de jobber hardt for sine mål. For flere tips om å øke din intelligens, se relaterte artikler.

Trinn

Hvordan se ut som en smart jente på skolen. Forestille deg selv som "smart girl".
Hvordan se ut som en smart jente på skolen. Forestille deg selv som "smart girl".
 1. 1
  Forestille deg selv som "smart girl". Observere andre brainy jenter nøye. Hva liker du om dem? Hva liker du ikke om dem? Lag en liste over fordeler og ulemper før du vurdere endringen.
 2. 2
  Klipper håret til en middels lengde. Studier har vist at mellomlangt hår oppfattes som intelligent. Hvis håret ditt er middels lang, kan du pent flette det, bærer det ned og naturlig eller legg den i en pen leter bun. Hvis du foretrekker å beholde det lenge, det er greit, men, bør du sørge for at det er rent og ryddig. Uansett stil, sørg for at det ikke tar for lang tid å behandle. Du vil ønske å bruke mer tid på læring og mindre tid på å stå foran speilet. Holde det naturlige og unngå hårfarge og for mye hår produktet. En liten lær hodebånd er bra også.
 3. 3
  Kle intelligent. Bomull Polo skjorter, T-skjorter med navnene på museer eller med universitets logoer på dem, ren og skreddersydd jakt bukser, kne-lengde og over kneet skjørt og rene, pene, rene snitt og fornuftig sko / sandaler er alt fint. Marineblå, pledd og brun også se fint ut, men ikke gjør det hver dag. Unngå trender og prangende klær. Kle seg sømmelig. Ikke vis for mye hud.
 4. 4
  Hold utgjør ren og ikke overdreven eller utdype. Ingen glitter eller skinne. Etterligne sammensetningen av kvinner med styrke. Se etter inspirasjon fra mote nettsteder som adresse makeup for arbeidende kvinner, og bare bruke makeup i denne delen. Du trenger ikke å ha noen sminke hvis du ikke vil. Unngå iført piercinger.
 5. 5
  Bruke briller hvis du trenger dem. Noen ganger gjør folk synes mer intelligente, spesielt rektangel og avrundet rammer. Holde dem rene. Tykke rammer er spesielt god. Men hvis du ikke trenger dem-ikke være pretensiøs.
 6. 6
  Bære disse elementene: en praktisk ryggsekk av rimelig størrelse, en god bok å lese, en adressebok til å sette dine venners telefonnumre i, notatblokker for dine ulike behov, skoleavisa, noen blyanter med gode viskelær, noen kulepenner, en håndholdt manuell blyantspisser som ikke trenger å bli brukt over en søppelsekk, noen gode kunst viskelær, noen gode viskelær caps og en studie / dag planleggeren.
 7. 7
  Imponere lærerne. Begynne å studere veldig hardt og fortsette å prøve å heve karakterene dine. Spør lærerne hva du kan gjøre for ekstra kreditt. Lærerne i videregående skole vil skrive anbefalinger for deg for college. Ha det i tankene! Bli en "gjør-er" på skolen som betyr vinne science fair, kjøre til kontoret eller organisere skolen dans. Skrive gode artikler for skoleavisen.
 8. 8
  Vis entusiasme om skolen. Mange tenåringer viser eller later til å ha en svært negativ eller lei holdning om videregående skole og jobber hardt. De tror det er "kult" å være likegyldig. Være det motsatte. Hvis du ikke tar glede i skolen-hvorfor kaste bort tiden? Du er der for å lære.
 9. 9
  Bygge en "hjemmelekse hule" for deg selv hjemme. Hold alle dine arbeid / bok forsyninger på ett sted, et skrivebord og en sterk skrivebord lys. Insister på fred og ro fra andre familiemedlemmer. Hvis det er for høyt hjemme, studie ved folkebiblioteket. Hvis du organisere skolearbeidet og lage lister-det hjelper deg.
 10. 10
  Starte et prosjekt på skolen din. Spør rektor først å få tillatelse. Prøv å heve penger og oppmerksomhet til visse årsaker som "Stoppe Hunger i Afrika" eller "Cure for Childhood Cancer". det vil gjøre at du føler deg veldig bra også.
 11. 11
  Utøve så mye du kan. Det vil gi deg mye nødvendig fokus, gjøre deg mer avslappet. Spis protein kilder-eggehvite, tunfisk, kylling, makt barer, etc. Prøv ut for en god lagidrett som fotball eller noe du liker. Blir god på det og nyte det. Delta på sports camps i sommer i minst to uker. Prøv å jogge sakte bygge opp til tre miles i døgnet for å hjelpe din utholdenhet. Også kjøre trapper hvis du kan bygge opp leggmusklene. En flott side fordel er hvor tynn du vil bo eller bli, og du vil føle deg bra om deg selv. Også trener på et treningsstudio kan bygge styrke og selvtillit.
 12. 12
  Finn en smart kvinne for en rollemodell. Spør om hun vil "mentor" deg under skolen.
 13. 13
  Sett mål. Det er mye lettere å få ting gjort hvis du tydelig omriss til deg selv hva det er som du trenger å gjøre.
 14. 14
  Jobbe hardt for å komme inn i en god høyskole. Studiekompetanse se på High School gikk du, dine karakterutskrifter (karakterer og SAT score), din lærer / rådgiver anbefalinger og hva du forteller dem i essays om deg selv. Fullfør søknadsskjemaene tidlig når du er en Senior.
 15. 15
  Utvide dine hobbyer. Finne interessante ting å gjøre med dine nære venner, og når du er alene-Frisbee klubb, gitartimer, foto og tegning klasser er alle morsomme å gjøre med venner.
 16. 16
  Praktisere tid ledelse. Det vil forlate deg mer plass for moro skyld. Finne ut hvor du taper for mye tid i dag og rette på det.
 17. 17
  Utvikle likevekt. Arbeid på å bli stødig og trygg. Prøv å noen har ro til alle tider. Fnisende, sladre og utrygghet gjør at du ser dum. Praksis bo rolig under press og være komfortabel i en rekke innstillinger.
 18. 18
  Ha alltid skrivesaker ut i timene. Ha planner ut, og deretter sette din pennal på toppen foran deg. Få en linjal og penn / blyant ut, klar til å lære.
 19. 19
  Svar på spørsmål 3 ganger om dagen, ikke ved å bli plukket, ved frivillig. Lærere vil tro du virkelig prøver, og det kan være de få merkene du trenger å flytte fra en B til A.

Tips

 • Uansett hva du gjør, vær deg selv. Det er ikke noe smart om utgir seg for å være noen du bare ikke. Stick med ditt utseende - det er bare trist å se noen prøver å være smart, og neste dag helt gå tilbake til å være "en av de pene jentene". Du vil helt miste respekt.
 • Gjør noe av veggen som du aldri har prøvd bare for deg selv-lære å spille trombone, ridetur eller bor i et annet land for åtte uker i løpet av siste år. Sjekk ut alle muligheter og holde et åpent sinn.
 • Hvis du prøver å bruke en større vokabular - sørg for at du faktisk forstår hva du sier. Ellers vil du virke som en forfalskning, og alle vil le av deg. Prøv å lære et nytt ord fra ordboken hver dag.
 • Mens du er i gang, kan du prøve å berike ditt sinn. Ta deg god lesing et skritt videre. Hvis du liker å lese litt trashy, fiktive bøker om sterke jenter og kvinner, lese en bok om moderne feminisme. Se eller høre på nyhetene så mye som mulig. Inntrykk av intelligens er bygget over tid-så jo oftere du kan tilby noen innsikt eller faktisk du får fra høyere nivå lesing eller bare vite om verden rundt deg, jo smartere du synes.
 • Begynn å skrive hele tiden. Noe du ønsker å skrive. De fleste videregående skoler og høyskoler belønne svært gode essays. De kan selv lese historien din høyt for klassen!
 • Aldri tabbe av på skolen. Være alvorlig, men også være vennlig og snakke rolig i timene hvis noen snakker til deg (men sørg for å holde samtalene korte).
 • Bruk alltid korrekt engelsk. Å si "Nei, jeg har ikke fått en blyant" høres slurvete og uutdannet.
  • Hvis du har en mobiltelefon, og du tekst mennesker, prøver å bruke så lite «texting slang" som mulig.
 • Arbeid på å oppdage dine lidenskaper og interesser i livet. Det er så viktig! Oppsøke opplevelser som gjør du vokse som person. Ta liten risiko (2 av dem) hver uke. Se nøye på hvordan du kan lage en mer ideell verden. Hvis noen gjør narr av deg bare ignorere dem, selv om det er vanskelig.
 • Alltid prøve ditt beste for å bli lagt merke til, men ikke for å få oppmerksomhet. Ta masse notater i klassen og lytte til læreren. Noen ganger må du gjøre ting for å få anerkjennelse på skolen. Bli den første til å fullføre dine klasse prosjekter. Ikke bare se smart men være smart. Vinne noen priser og ros fra lærere. Sette mål for å forbedre karakterene dine, men ikke stress ut for mye!
 • Høste gevinsten av å være en "smart" jente. Gjøre en "bragd" veggen på rommet ditt. Plasser papirer som får A-er, skole utmerkelser, lag medaljer, trofeer, noe som du fikk for å jobbe hardt og oppnå. Det vil vokse over tid, og du kan se tilbake med stolthet i hvor godt du gjør.
 • Prøve ut en "smart" aktivitet, som for eksempel etterforskning (tale og debatt) teamet på skolen din. Forske for ditt arrangement, det være seg extemporaneous taler, veltalenhet, eller en bestemt stil for debatt-er en morsom og vanedannende måte å lære nye ting. Andre ting du kan gjøre: veiledning, samfunnstjeneste, og kanskje politisk kampanje arbeid (spesielt nå).
 • Bli mer konkurransedyktige. Prøv å se hva skårer andre mennesker har, og prøve å få din (selv bare litt) høyere enn deres.
 • Utvikle sterke etikk og livssyn. Spørsmål alt og forbli nysgjerrig. Utvikle en forkjærlighet for sosial aktivisme. Elsker du den demokratiske / republikanske partiet? Hvorfor? Er du pro / con våpenkontroll eller dødsstraff? Hvorfor? Du må skrive essays å komme inn i college så begynne å tenke / avhør hva dine verdier er. Gjør din egen forskning. Dessuten er det godt å ha kunnskap om aktuelle hendelser og politikk.
 • Har en bok med deg hele tiden og ikke noe trashy. De er store samtale startere. Se i klassikere i bokhandelen. Ha en SAT TEST bok å studere, bære den rundt. Lør test guider bør seriøst studert fordi du trenger høy score for college.
 • Arbeidet med skoleavisen. Sørg for at du alltid har en etter skolen aktivitet hver dag. Lagidrett og noe veldedighetsarbeid ser flott ut på et college program.
 • Spør folk hva deres karakterer er og virker veldig opptatt med ditt. Smarte jenter er besatt med gode karakterer fordi de ønsker å gå til et godt universitet som Stanford, Dartmouth, Williams, George Washington University og kanskje også noen Ivy League skoler som Harvard eller Yale.
 • Yoga er en god måte å avlaste noe stress. De selger CD-er eller du kan ta en klasse.
 • Finn en voksen til å være på din side under endring din over til å bli en smart jente.

Advarsler

 • Det er vanskelig hvis du er sjenert, men smarte barn spør sine lærere spørsmål. Det kan være ekstra vanskelig å be en lærer et spørsmål om emnet som han eller hun er undervisning, men prøv det. Deretter lytte veldig nøye.
 • En stor turn off hengende rundt smarte folk er at de kan bli "know-it-alls" og skryte for mye om seg selv. Hold klar av at ytterst ubehagelig oppførsel og flyr lavt under radaren. Aldri skryte av dine høye testresultater eller utmerkelser. Overraske folk når de ikke visste du hadde det i deg! Vent til de hører om det fra moren din, bestevenn og lærere.
 • Hvis du føler deg utbrent og er seriøst ulykkelig, spør foreldrene dine om du kan ta hele sommeren av.
 • Det vil være mennesker og hendelser som vil synes å stoppe deg i dine mål og drømmer. Hvis du ønsker det sterkt nok, vil du bli vellykket.
 • En typisk dag i en smart jente er tøff. Du har kanskje AP eller ære klasser for å studere for deretter en sports praksis eller en klubb session. I løpet av sommeren prøve svømming og sykling for å bygge din fysiske utholdenhet. Det hjelper hjernen fungerer bedre.
 • Når du går til en fest drikker ikke. Alkohol ødelegger hjerneceller ikke å nevne leveren din. Mange barn som er under press eller stress fra skolen drikke for å glemme sine problemer-ikke være en folkemengde følger-det gjør du ser og handle dumt, og du kan gjøre ting du vil angre. Ikke gå av målrettet spor. Bedre ennå, bare drikke brus i stedet, er alkohol forferdelig for deg ikke å nevne ulovlig dersom du er mindreårig.
 • For å gjøre dette må du være stødig og konsekvent. Din oppførsel og språket bør være mykere og ikke aggressiv.
 • Ikke la dagen at høgskolen innleggelser kontorer slipper sine resultater gjør du også opprørt. Konkurransen i disse dager å komme inn i enkelte universiteter er nesten umulig. Ikke ta det personlig!
 • Alltid gjøre din og slå alt i tide. Det er ganske mye en gitt at smarte jenter er ansvarlig om tidsfrister, og dette er avgjørende for ditt bilde av intelligens.
 • Hvis foreldrene dine begynner å presse deg om karakterer, etc. si at du jobber med deg selv og vis forbedring. Hvis de er besatt om deg og alt du gjør på skolen, du har et stort problem hvis de ikke vil tilbake av. Fortell dem veldig pent og forsiktig at de trenger å få en ny hobby foruten deg. Smile til dem og gi dem en klem.