Wkano

Hvordan vite om din forelskelsen er knusende tilbake på deg

En fryktelig tanke er når du føler at forelskelsen ikke liker deg tilbake. Det ville være flott å vite om din forelsket faktisk liker deg tilbake. Her er en guide å vite om din forelsket liker deg tilbake!

Trinn

Hvordan vite om din forelskelsen er knusende tilbake på deg. Kroppsspråk er en svært viktig ting å se etter.
Hvordan vite om din forelskelsen er knusende tilbake på deg. Kroppsspråk er en svært viktig ting å se etter.
 1. 1
  Kroppsspråk er en svært viktig ting å se etter. Når du snakker med knuse din, prøv å se om han / hun gjør noe av det følgende: berøre sin hals, berøre leppene, berører håret eller se inn i øynene og smiler. Hvis han / hun ikke er interessert, vil han / hun vise disse tegnene: han / hun vil se bort fra deg for å vise at han / hun prøver å komme unna eller han / hun ikke ser inn i øynene i det hele tatt. Med mindre han / hun er bare veldig sjenert.
 2. 2
  Måten han / hun vil snakke vil vise hvor mye interesse de har i deg og din samtale. Hvis han / hun er interessert, vil de se inn i øynene og kommentere tilbake mens ler og smiler. Hvis de ikke er interessert vil de kastet sine øyne rundt, klare sin hals og mumler sine svar tilbake. Med mindre de er, igjen, viker.
 3. 3
  Ta note av små handlinger. De vil vise at de tenker om deg når de blikk på deg mye, se deg hvis du går forbi, ler hvis du sier noe morsomt eller kanskje spørre deg om noe sånt arbeid i klassen. Disse små handlinger kan bety mye, særlig dem ser på deg.

Tips

 • Vær deg selv. Nitti prosent av gutter liker ikke jenter som prøver å være sexy og slitasje virkelig skimpy klær. Hvis du er en tilfeldig person, og han liker ikke tilfeldige mennesker, så du bør ikke endre hvem du er.
 • Være ren. Gutter / jenter som gutter / jenter som har god pust, gjør god kropp lukt, rene klær, rent hår, ikke svette og ha rene tenner. Gutter / jenter ønsker å ha en venninne / kjæreste som alltid lukter godt. Men ikke ha for mye parfyme / cologne. En god måte for rask god ånde er et mynte.
 • Ikke kake på make-up som eyeliner og leppestift. Gutta synes det å være billig, skremmende og ubehagelig. Ved hjelp av naturlige farger som er knapt merkbar, men gjøre en forskjell er egnet. Men det beste skjønnhet er naturlig skjønnhet!
 • Ikke vær klengete. Hvis du oppdager at du og din knuse ikke får sammen bedre, ikke gå over. Han / hun vil sette pris på at du ville snakke med ham / henne en gang i blant, men stadig snakker til ham / henne vil irritere dem mye. Det vil også virke som du snakker for mye, som er en stor turn-off.
 • Hvis du har noen dårlige vaner, slik bite negler, raping osv..., prøv å stoppe disse vanene. De vil gjøre at du ser uoppdragne. Hvis det er noe som sniffet når ler, at det neppe kan bli hjulpet. Forhåpentligvis vil din forelsket synes det å være morsom og søt!
 • Ikke bli opprørt hvis du finner ut at de ikke er interessert. Det er mulig for dem å ønske å komme tilbake til deg, men sjansene er ganske små. På den tiden har du kanskje følt at det var ingen andre som ville ha vært mer perfekt for deg, men det er ikke sant. Det er mange mennesker i verden som kan være helt den samme eller enda bedre! Ikke alltid være nede i dumper.
 • Prøv å unngå kviser eller tørr hud. Det kan ødelegge naturlig skjønnhet som kan gjøre fyren / jenta ser på deg som skjemmende. Prøv kremer for å holde det unna, og drikke masse vann. For tørr hud kan du bare bruke fuktighetskrem.

Advarsler

 • Hvis de behandler folk dårlig, så gå videre.
 • Hvis de opptrer uhøflig til deg foran vennene sine, så de ville handle det samme med deg. Det betyr helt klart at han / hun ikke liker deg.