Wkano

Slik holder du knuse en hemmelighet

Alle har hatt som "sommerfugler i magen" følelsen før. Det er at visse spesielle noen som smil gjør ditt hjerte smelte. Denne guiden kan hjelpe deg å holde knuse en hemmelighet fra verden - slik at bare du får din spesiell følelse.

Trinn

Slik holder du knuse en hemmelighet. Unngå å fortelle noen at du er forelsket i denne personen.
Slik holder du knuse en hemmelighet. Unngå å fortelle noen at du er forelsket i denne personen.
 1. 1
  Ikke stirr. Stirret på ham / henne ikke vil gjøre noe. De eller noen andre kunne ta deg i akt. Hvis mulig, stoppe vane å stirre på dem. Eller, bare sørg for at ingen (inkludert dem!) Ser, og bare raskt sideblikk på dem.
 2. 2
  Unngå å fortelle noen at du er forelsket i denne personen. Spesielt noen med et rykte for å være en sladder / stor i kjeften og upålitelige. Hvis du ikke føler deg ett hundre prosent sikker på at noen vil ikke bruke det mot deg, ikke fortelle. Du vet aldri når du vil kjempe med noen. De kan bruke utpressing. Du vil ikke ha det.
 3. 3
  Unn din forelsket akkurat samme måte som du behandler alle dine bekjente. Vær høflig, men ikke altfor oppmerksomme. Hvis du tag sammen med dem for mye, vil de bli irritert eller noen andre vil finne ut at du liker ham / henne! Men igjen, om du ikke ønsker å være for sjenert rundt dem, heller. De kan vurdere deg rare eller være mistenksom.
 4. 4
  Vær deg selv. Hvis din spesielle noen ender opp med å like deg, du vil ha dem til å falle for hvem du egentlig er, ikke noen du lot være.
 5. 5
  Hold en dagbok. Dette kan være en god måte å fortelle noen du har forelsket i noen, uten å la noen vite. (Bortsett fra hvis noen leser det.) Hvis du er flau over knuse din, kan dette være en god måte å se på det objektivt.
 6. 6
  Ikke fnise hysterisk når han / hun ser over på deg. De vil synes du er skummel.

Tips

 • Hvis du finner deg selv å snakke med knuse din, prøv å holde en rett ansikt og et normalt stemmeleie. Det er greit å vise litt følelser for å holde dem interessert, spesielt hvis de viser deg noen tilbake.
 • Ikke si det til noen, selv noen du tror du kan trust.Next ting du vet, de kunne slå tilbake på deg!
 • Hvis du fange din forelsket ser på deg, er det en god sjanse du har en gjensidig tiltrekning. Løsne opp litt, og gjøre mer øyekontakt.
 • Hvis du kommer til å la noen vite.. sørge for at det er en nær venn, eller noen du virkelig stoler på!
 • Smile på en varm og vennlig måte, men ikke snakke om følelsene dine til du føler deg klar.
 • Ta deg god tid - en hemmelig forelsket er gøy.

Advarsler

 • Unngå ting som kruseduller sitt navn på papirene, det er en død giveaway. Hvis du skriver om din forelsket i din dagbok eller journal, må du holde den et sted veldig trygt. Aldri ta med journal på skolen! Det er en veldig god sjanse at noen vil stjele den.
 • Ikke forfølge ham eller henne. Etter din knuse rundt for mye er bare skumle og vil drepe eventuelle blomstrende følelser de måtte ha for deg.
 • Hvis de spør deg om du er forelsket i dem, aldri benekte det. Bare prøv å endre emnet, eller hvis du føler risikabelt, sprette spørsmålet rett tilbake på dem og se hvordan de reagerer. Det er en sjanse for at de kan spørre deg fordi de føler det samme.
 • Ikke bli for intens når hun eller han er rundt. Andre mennesker kan regne ut din knuse og avsløre det til dem.