Wkano

Hvordan skal opptre rundt en fyr du tror liker deg

Enten du har hørt det fra hans venner, dine venner, eller din gut bare forteller deg-Kanskje han har fortalt deg selv... Og nå trenger du ikke vet hva jeg skal gjøre! Her er noen tips om hvordan du skal opptre rundt en fyr du tror liker deg.

Trinn

Hvordan skal opptre rundt en fyr du tror liker deg. Enten du har hørt det fra hans venner.
Hvordan skal opptre rundt en fyr du tror liker deg. Enten du har hørt det fra hans venner.
 1. 1
  Endres ikke. Det er åpenbart noe med deg at han er tiltrukket av, så ikke være falsk.
 2. 2
  Avgjør om du liker ham, er tiltrukket av ham, eller er interessert i å bli kjent med ham. Husk at bare fordi du ikke er knusende på ham akkurat nå betyr ikke at du ikke vil bli til slutt. Tilbring tid med ham og bli kjent med ham bedre du kanskje oppdage en attraksjon du ikke var klar over.
 3. 3
  Hvis du ikke liker ham, ikke fører ham på! Dette betyr at ingen flørting, ingen rørende, ingen imot gaver eller gå på stevnemøter.
 4. 4
  Hvis du gjør som ham, med ham! Hvis han er sjenert, vil du kanskje hvordan du føler deg.

Tips

 • Vær trygg. Tror du er verdig en flott fyr, og du vil få en.
 • Legge til ovennevnte tips, når 'observere' gutten i spørsmålet, prøv å ikke la ham se deg spionere på ham. Hvis du står med en gruppe venner, og han snur seg for å se deg stirrer intenst på ham da er det ikke så ille, men hvis du øver dine ninja-lignende ferdigheter ved å gjemme seg i en busk eller sniker rundt skap, kan dette gi seg det tegn på at du er bare litt skummel. Handle naturlig. Smile kjølig hvis han ser deg. Ikke opptre som han har fanget deg på fersk gjerning eller du kan risikere å sette ham av deg helt. Og det ville bare være en darn bortkastet tid, ville det ikke?
 • Gutta er alle forskjellige (ja, til og tvillinger!). Noen handle flørtende hele tiden, noen alltid rødme, noen alltid stirre etc. Observer hvordan han oppfører rundt andre, som med sine venner eller med andre jenter han åpenbart ikke liker. Sammenlign dette atferd til hans oppførsel rundt deg. Hvordan skiller den seg? Skiller den seg i det hele tatt? Hvis han synes det samme rundt hans venner som han er rundt deg, kan dette være et tegn på at han liker deg bare som en venn. Hvis han opptrer annerledes, for eksempel, ser du at han ikke smile på andre eller ler av sine vitser så mye som han gjør med deg, så han kan like deg. Men ingenting er sikkert, så vær på vakt.
 • Ikke nøy! Bare fordi denne fyren liker deg betyr ikke at du trenger å date ham. Det vil være andre, bedre gutta.
 • Ikke la din verden faller fra hverandre hvis du finner ut at han faktisk ikke liker deg.
 • Hvis du ønsker å være sikker på at han liker deg, se om hans elever strekke når han ser på deg. Ikke se på ham i en skummel måte skjønt. Være subtile.
 • Hvis du liker ham, gå for det! Fortell ham, flørte tilbake, tilbringe tid med ham.
 • Se alltid interessert i ham. Ikke gjem deg selv!
 • Når du er rundt ham, invitere ham til å gjøre noe han er komfortabel med. Følg nøye med på hans handlinger. De er forskjellige fra da han ikke visste du visste om hans hemmelige? Å gjøre ham til å føle mindre klosset om ting han liker best rundt deg vil øke relasjoner status.

Advarsler

 • Ikke bare gå for ham fordi han liker deg, sørg for at du kjenner ham og hans personlighet først, før du går for den enkle mål!
 • Bare fordi du har "hørt" en gutt liker deg betyr ikke at det er sant. Vi har alle hatt den grusomme triks spilt over oss den "oh så-og-så liker deg, vet du ikke! ' Denne type diskusjon kan lede deg på, og om ikke fra en pålitelig kilde, kan åpne slusene for alle slags pinlige situasjoner.
 • Noen gutter er naturlig flørtende - være forsiktige.