Wkano

Hvordan å få en tatovering uten foreldrene dine å vite

Hvis du har vært døende for å få en tatovering, men foreldrene dine har truet med å jorde deg, ta bort telefonen, eller til og med sparke deg ut av huset, her er noen trinn som vil sikre de aldri vil finne ut om det fe på hofte. Mengden av suksess du får etter å ha fulgt denne artikkelen kan variere.

Trinn

Hvordan å få en tatovering uten foreldrene dine å vite. Få en liten tatovering på et sted de ikke vil se.
Hvordan å få en tatovering uten foreldrene dine å vite. Få en liten tatovering på et sted de ikke vil se.

Hvis du bor sammen med foreldrene dine:

 1. 1
  Få en liten tatovering på et sted de ikke vil se. Ankelen er et bra sted å starte siden det kan være dekket av et plaster i løpet av sommeren og sko i vinter. På baksiden av halsen like under hårfestet er også et flott sted. Innsiden av overarmene eller på baksiden av låret er også mindre åpenbare flekker. Noe område som kan være dekket av en badedrakt bør være i orden, og for jenter på brystene og brystkassen.
 2. 2
  Fortell dem hva de ønsker å høre. Skulle temaet tatoveringer noensinne har kommet opp i en samtale når foreldrene er til stede, være rolig og fortelle dem hvor mye du aldri vil ett eller uttrykke interesse i å få en, "når du blir eldre" selvfølgelig.

Hvis du ikke bor sammen med foreldrene dine:

 1. 1
  Hvis du ikke bor sammen med foreldrene dine, har du bedre muligheter for størrelser. Hvis du får en stor tatovering, ikke besøke foreldrene dine eller la dem besøke deg i løpet av sommeren med mindre du kan enkelt dekke over det. Vinteren er lettere å skjule en tatovering fordi du kan bære lag uten at noen avhør hvorfor.

Tips

 • Prøv å ikke få et bilde eller en setning som du vil til slutt blir lei av å se. Å fjerne en tatovering er vanligvis smertefullt og dyrt.
 • Hvis du bestemmer deg for å få en tatovering, sørg for at den vil stå for noe viktig og ikke noe som er kortsiktig.
 • Ta godt vare på den og følge alle de ettervern instruksjoner.
 • Prøv å få en liten en.
 • Hvis du er under 18 år, vil de fleste studioer nekter å gi deg en tatovering uten foreldrenes tillatelse.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hvor du får din tatovering gjort. Sørg for at det er gjort på en skikkelig tatoveringssjappe som har troverdighet. Hvis du er under-alderen og noe går galt, vil dine foreldre mest sannsynlig være varslet og finne ut om tatoveringen din.
 • Vær forberedt på å fortelle dine foreldre. Hvis noe går galt, må du kanskje foreldrene dine råd eller hjelp.

Ting du trenger

 • Penger
 • Klær med lange ermer (for arm tatoveringer)