Wkano

Hvordan Peirce din egen leppe hjemme

I dagens verden, leppe ringene er populære, og alle ønsker å pryde en. Noen mennesker foretrekker å få dem profesjonelt gjennomboret, og noen ikke har penger og foretrekker å gjøre piercing på egen hånd. Men andre bare liker ikke nåler og ville heller foretrekker å pierce seg selv. Hvis du ønsker å pierce leppene selv eller er cash-strapped å gjøre det profesjonelt, les videre!

Trinn

Hvordan Peirce din egen leppe hjemme. Det viktigste skrittet for å følge mens piercing er å aldri pierce deg selv med en sikkerhetsnål eller en synål.
Hvordan Peirce din egen leppe hjemme. Det viktigste skrittet for å følge mens piercing er å aldri pierce deg selv med en sikkerhetsnål eller en synål.
 1. 1
  Det viktigste skrittet for å følge mens piercing er å aldri pierce deg selv med en sikkerhetsnål eller en synål. Sikkerhetsnåler og synåler bare strekke huden din mens hule nåler gjøre en skikkelig åpning. (En hul nål kan høres mer smertefullt, men de er ikke.) Du kan kjøpe hule nåler i mange steder. Du kan kjøpe dem fra stands som selger kroppen smykker så vel som online. Kontroller at hul nål kommer i en forseglet pakke.
 2. 2
  Kok din hul nål og kroppen smykker i salt vann i ca 10 minutter og la den sitte i alkohol i minst fem minutter.
 3. 3
  Den hule nålen skal være mellom 16 gauge til 14 gauge.
 4. 4
  Etter at nålen er sterilisert, pusser tennene og sette opp et sterilt område å gjøre piercing. Alt skal være så ren som mulig for å unngå smitte.
 5. 5
  Før piercing, føler innsiden av leppen for årer. Nå tar en alkohol pad og gni innsiden og utsiden av leppen og sørg for å markere stedet der piercing bør være på utsiden av leppen med en eyeliner og så vel som på innsiden slik at det vil komme ut rett og ikke skjevt.
 6. 6
  Begynn piercing leppen fra utsiden ved hjelp av klemmer. Du kan også bruke fingrene, men det vil øke sannsynligheten for piercing vener eller piercing blir skjeve.
 7. 7
  Når du har presset nålen gjennom sette leppe ring i så fort som mulig. Fordi det vil lukke på nålen og det vil være smertefullt å trekke nålen ut. Hvordan du setter leppe ring er stikke den gjennom Sløve siden av nålen... trekk det resten av veien gjennom. Ringen bør passe tettsittende inne nålen. Hvis ikke det tyder på at nålen er til stor eller leppe ring er for lite. Hvis du kjøpte feil størrelse leppe ring... bare takle det før leppen fullt helbreder og du kan gage det. Advarsel! Hvis du måle din leppe mens den i helbredelsesprosessen sine mer sannsynlig å bli infisert!
 8. 8
  Den helbredende prosessen er enkel.. men du må være ansvarlig! Den første regelen er hvis en røyker skylle munnen med salt vann etter du røyker hver gang! røyking er en måte å få en infeksjon. Også pusse tennene etter hvert måltid. Å pusse tennene vil rense ut ekstra mat og bakterier i munnen og vil hindre en infeksjon. En annen ting du trenger å gjøre det kjøpe en helbredende spray som H20cean eller bactine. Hvis du ikke har råd H20cean sin rett og slett bare saltvann. Du kan kjøpe H20cean i et hett tema. Eller en lokal piercing / tatovering butikk. Bactine og kjøpes i Walmart i ca 3-4 dollar. Bactine ble anbefalt til meg, og når jeg prøvde det jeg likte resultatene fordi det numbs leppe. Når du kjøper spray.. (Du skulle ha kjøpt det før piercing leppen) vaske hendene og dra leppen slik at du kan spraye på innsiden og utsiden av piercing. Når det er gjort spray en kø tips og sirkel det rundt piercing bare for å sørge for at du får alle gunk eller væske det kan være oser. Ikke bekymre deg. Det er normalt. Også rødhet etter 24 timer er normalt, noe som betyr at din piercing er irritert.
 9. 9
  Hvis piercing blir infisert sørg for å holde rense den skikkelig omtrent tre ganger om dagen. Men uansett hva du gjør... IKKE ta ut piercingen fordi det kan fange infeksjon i leppe og forårsake problemer. Istedenfor å stoppe ved en lokal piercing butikk og se om det er alvorlig... hvis så kontakt lege.

Tips

 • Hoops og labrets, både vask på litt hvis det for lite så får en ekstra lang labret å bruke i begynnelsen.
 • Rengjør det hver dag.
 • Ikke endre det for 8-10 uker som den trenger tid til å gro.
 • Hule nåler er den beste måten å pierce.

Advarsler

 • Det er en høy risiko for infeksjon når du gjør dine egne piercinger.
 • Hvis en infeksjon starter, se en lege umiddelbart!
 • Hvis du er mindreårig, ta kontakt med foreldrene dine før du begynner.

Ting du trenger

 • Latex hansker
 • Papirhåndklær
 • Bactine eller H20cean
 • En steril leppe ring
 • En steril hul nål i mellom 16 og 14 gauge
 • Klemmer (Valgfritt}
 • Eye liner eller vaskbar markør
 • En steril sted