Wkano

Hvordan skjule målere

Viden kjent som målere, riktig strukket lapper, er en trending fenomen blant unge mennesker i dag. Men voksne ikke vanligvis går for den stilen som dagens generasjon. Noen ganger kan de komme i veien for en jobbmulighet, som kan være upraktisk, og foreldrene dine, hvis du er under 18 år, kan ikke la deg få dem. Selv om jeg ikke oppfordre deg til å være ulydig mot dine foreldre, jeg vet du kommer til å gjøre hva du skal gjøre, så denne artikkelen kommer til å vise deg hvordan du effektivt skjule strukket øreflippene.

Trinn

Hvordan skjule målere. Begynn å strekke ørene dine som du vanligvis ville.
Hvordan skjule målere. Begynn å strekke ørene dine som du vanligvis ville.
 1. 1
  Begynn å strekke ørene dine som du vanligvis ville. Hvis du har langt hår, kan du dekke de mindre størrelser med det.
 2. 2
  Hvis du ikke har langt hår eller bære den opp ofte eller noe sånt, disse størrelsene, opp til en 2, er små nok til å sette en vanlig øredobb i. Men øret trenger for å helbrede rundt størrelsen den er strukket til, så ikke la pluggen ut for lengre perioder av gangen. Bare når du er helt nødvendig, og alltid sove med plugger i. Sett pluggene tilbake i snarest, og når det er trygt.
 3. 3
  Ikke bruk smalner hvis du prøver å skjule dem, og du tar ikke noe ørering ruten. Bruk alltid pluggene. De er mindre opplagt og mindre av en bekymring for folk som misliker strukket fliker. Dessuten ville noen mennesker bli lurt til å tro de er øredobber. (Mine foreldre gjorde.)
 4. 4
  Når du kommer til en 2, er dette når du begynner å bruke viskelær. Dette er viktig, tror jeg. Viskelær og 2g plugger er ganske mye det samme størrelse.
 5. 5
  Ta to viskelær ut av normal størrelse blyanter. Enhver form for viskelær er greit, så lenge det er en av de standard seg, ikke som, viskelær caps eller noe.
 6. 6
  Ta din ørering studs (den eneste typen som vil fungere), som bør være minst på størrelse med viskelæret, ikke mindre, og hold deg i baren ting rett inn i midten av viskelær. Jeg anbefaler å gjøre dette FØR du setter det inn i øret ditt. Ellers vil det være vanskeligere. Gjør dette med begge øredobber på begge viskelær.
 7. 7
  Sett viskelær i ørene som du ville en 2g plugg med ørering vendt ut. Om nødvendig, plasser viskelær eller øredobber tilsvarende for å gjøre dem ser ut som best de kan. Jeg anbefaler ikke å bruke en lys farget viskelær, bare i tilfelle noe merkelig skjer og viskelæret er synlig. De gulaktig fargede mekaniske blyanter med den rosa viskelær er sannsynligvis den beste, eller noe som ikke er altfor merkbar.
 8. 8
  Du kan sannsynligvis bruke samme metode som ovenfor for 0-tallet også, men bare være klar over at siden de ville være litt mindre enn dine hull, bør du ikke la dem i for lenge eller annet de vil lukke opp. Endre dem tilbake til riktig størrelse plugger ASAP.
 9. 9
  Hvis du finner ut at de viskelær er for liten for din smak i 0g hull, innpakning et lag eller to av tape rundt viskelær eller til den passer i øret er en annen løsning.
 10. 10
  Du bør gjøre det tape ting hvis / inntil du strekke til en størrelse hvor et viskelær fra en av de større, ikke-så vanlig blyant viskelær passe. I så fall, ville du trenger noen virkelig store pigger som ikke er umulig å få eller trekke seg.
 11. 11
  Bare alltid huske at stud må være større eller minst samme størrelse som hullet / viskelær for at dette skal fungere. Som blir sagt, de gjør ikke halv tomme studs og mens du kan være i stand til å prøve dette på 1/2 cm eller større lapper med de største studs du kan finne, kan jeg ikke garantere at dette vil fungere på det store hull. Men det er ingen skade i å prøve.
 12. 12
  Hvis du er en jente bære tunge øredobber, er det en veldig enkel måte å strekke ørene uten foreldrene dine galne. (Min beste venn har slitt store øredobber for en stund og ørene er allerede strukket ut til om en fem med ut hennes noensinne iført smalner eller plugger.)

Tips

 • Langt hår kan hjelpe til med å dekke dem, ved leie mens de er på mindre siden.
 • Jeg kan ikke understreke nok at hvis du gjør ørering ting, at du kun skal ha ørering i når du er helt nødvendig, og å sette pluggene tilbake på så snart som mulig.
 • Hvis du har noen som har tilgang til en eBay-konto du stoler ikke å fortelle hvem du gjemmer, slå opp "14g falske plugger". Merkelig oppfinnelse, men de er falske plugger du kan bære gjennom 14g og hvis noen spør, kan du trekke dem ut og si: "Nei, se, de er falske plugger!"
 • øredobber må være minst samme størrelse som viskelær, ikke mindre.
 • Ikke bruk smalner. De er mer opplagt. Feste med plugger.
 • Bruk så diskret av en farge viskelær som mulig.

Advarsler

 • husk, strekker forbi en 0 vil mer enn sannsynlig skade ørene dine for alltid. så ta det i betraktning når stretching, punktum.
 • De viskelær går gjennom dine forstørret hullene kan være synlig fra baksiden, så hold det i tankene når håret er opp, eller hvis du har kort hår.
 • Jeg tror ikke tape eller noe som ikke er en plug eller øredobber i ørene i lang tid er bra, så som jeg har sagt mange ganger, bytt tilbake til plugger så snart du kan, når du kan.

Ting du trenger

 • Blyanter med viskelær
 • Smalner og plugger i de størrelsene du ønsker
 • Regelmessig studs
 • Tape