Wkano

Hvordan skulket skolen uten foreldre å vite

Ønsker du å hoppe over skolen, men ønsker ikke å måtte bruke falsk syk? Les disse trinnene på hvordan å hoppe en klasse eller en hel dag!

Trinn

Hvordan skulket skolen uten foreldre å vite. Kjenn utganger og innganger.
Hvordan skulket skolen uten foreldre å vite. Kjenn utganger og innganger.

En klasse

 1. 1
  Veie konsekvensene. Før du gjør noe, vet skolens frammøte politikk og hvor mye problemer du kan potensielt være i hvis du blir tatt. Vær oppmerksom på at skolen kan kalle foreldrene dine hvis du er merket borte fra klassen, og at du kan ha til ansikt straffen for forvaring.
 2. 2
  Planlegge fremover. Plukk når du skal hoppe over klassen. Første og siste periode er vanlige valg fordi du kan fake en tillatelse slip fra foreldre og fortelle oppmøte kontoret du sovet i, eller at du måtte forlate tidlig for en legetime. Alternativt kan du velge en dag når du vet at skolen skal ha en lang forsamlingen som en ånd bolle eller talent show. Vet om hvor lenge arrangementet vil vare, og sørg for at du er tilbake med tid til overs. Hvis du går tilbake før montering er ute, henge ut på badet til du hører folk i hallene, og deretter gå tilbake til klassen som normalt.
 3. 3
  Handle naturlig. Husk, mangel på tillit vil gi deg bort raskt. Hvis en lærer eller administrator fanger deg ut døra, se dem i øynene og si at du venter på en forelder å plukke deg opp for en avtale. Hvis du møter en spørrende fremmed utenfor skolen, si at du er hjemme skolert uten å høres defensiv eller opprørt.
 4. 4
  Kjenn utganger og innganger. Hvis du vet om en dør som er ute av veien og ikke mye folk bruk, kan dette være det beste alternativet for å komme ut. Bare sørg for at det er ikke mye utvendig vinduer rundt det der lærerne kan se deg forlate.
 5. 5
  Splittet opp. Hvis du drar i en stor gruppe, ikke alle gå ut døren sammen med en gang. Rave utganger og avkastning, og gå ett eller to om gangen for å unngå oppmerksomhet. Etablere en møteplass og tid, og hvis noen ikke gjør det, antar de ble fanget. Ikke gå tilbake for noen.
 6. 6
  Vit hvor du skal. Det siste du ønsker å gjøre er å ringe foreldrene dine og få dem komme plukker deg opp fordi du har tapt mens du var å skulke skolen. Sørg også for at du vet hvor lang tid det tar buss til å reise til din destinasjon.

Hele dagen

 1. 1
  Vite konsekvensene. Noen skolekretser vil ikke la deg passere hvis du går glipp av altfor mange dager i et semester, inkludert sykedager. Pass på at du ikke setter din utdanning i fare ved mangler en hel skoledag.
 2. 2
  Lag en plan. Velg en dag at du vil hoppe over skolen. Ta i betraktning noen tester, spesielle arrangementer, osv. som kan ha oppstått. Du ønsker ikke å gå glipp av noe obligatorisk at du ikke vil være i stand til å gjøre opp.
 3. 3
  Bestem det du ønsker å bo hjemme eller gå ut. Bor hjemme holder deg borte fra nysgjerrige øyne av fremmede, og lar deg ta telefonen dersom skolen kaller angående fravær. Går ut kan tilby mer underholdning, men du risikerer å støte på foreldrene dine, venners foreldre eller andre som du kanskje ikke ønsker å se. Hvis du drar hjemmefra, gå til en park eller skogen eller et sted var du kan henge ut uten en masse mennesker. Hvis du henger i en park, ta en iPod eller noe å gjøre i tilfelle du blir lei. Hvis det er varmt ute, kan du gå til en dam eller innsjø til å svømme.
 4. 4
  Finne ut hvordan du kommer til å forlate. Det er noen forskjellige måter å unngå å gå til en hel skoledag. Her er et par ideer:
  • Hvis du har utearbeidende foreldre som ikke bor hjemme, og du går til skolen eller ta buss, rett og slett begynne på vei til skolen i hvilken måte du gjør, men på vei gå til et gjemmested og gjemme til dine foreldre er borte. (Det kan være lurt å plukke ut gjemmested dagen før så du ikke kjører rundt og leter etter et sted å gjemme seg.) Etter dine foreldre blader og du ser ingen vandre rundt, løpe eller rask gange tilbake til huset ditt og henge ute for litt. Deretter forlate huset tretti minutter før foreldrene dine er ment å komme tilbake og gå tilbake til huset som du bare fikk ut av skolen.
  • Gå til skolen som vanlig i morgen, bare ikke gå i dørene. Etter at du har blitt droppet, casually gå bort fra bygningen. Hvis noen spør hvor du skal, sier du glemte leksene dine og du bare lever noen få kvartaler unna.
  • Vurdere å skrive en unnskyldning note (i god foreldrenes håndskrift ) et par dager i forveien og slippe den av på oppmøte kontoret, med en merknad nederst for administratorene å ringe til foreldre i deres "nye arbeidet nummer" med eventuelle spørsmål. La mobiltelefonen tall nederst, og når administrator kaller, bekrefter selv eller har en venn bekrefte unnskyldt fravær. Dette er en stor risiko, men, hvis du blir tatt, kan skolen ta disiplinærtiltak.
 5. 5
  Handle trygg. Hvis du er ute av huset og kjøre deg til folk som stiller spørsmål om du skal være på skolen, har en historie og hold deg til den. For eksempel, si at du besøker din fetter fra ut av staten, eller at din hjemme skolert. Disse unnskyldninger er lettere å trekke av hvis du ikke har din ryggsekk med deg.
 6. 6
  Hode hjem tidlig. Starte hjemover en halvtime før skolen lar. Hvis noen spør deg hvorfor du ikke er på skolen, si noe sånt som: "Jeg var syk og min far kunne ikke komme plukke meg opp."
 7. 7
  Håndtere notatet problem, hvis det er nødvendig. Hvis du trenger å ta et notat til skolen når du hopper, så bare si at din klasseforstander mistet den forrige fraværende notat og de trenger ikke å skrive det fordi de ikke kunne finne den. Når foreldrene dine ber om datoen, sier at læreren sa at det ville være greit hvis du har glemt datoen for den tiden du var nylig fraværende og du bare fortelle dine foreldre til å sette dagens dato. Husk å bruke en penn.

Tips

 • Hvis du ser dette opp hjemme, slik at foreldrene dine ikke vil se at du har sett denne artikkelen.
 • Finn dine foreldres mobiltelefon. Dial 0 (Europa) eller 100 (UK) og fortelle operatøren du ønsker å blokkere et visst nummer på telefonen - gi din skoles tall og foreldrene dine vil aldri få samtalen (slette samtaleloggen fra anropsloggen så foreldrene dine vunnet ' t vet du ringte operatøren!)
 • Hvis du ønsker å ta med en venn, velg en som du vet ikke vil tyste på deg senere.
 • Hvis du har en fasttelefon, skyv pluggen litt ut av stikkontakten slik at det ser ut som det fortsatt er plugget i, men det er virkelig koblet fra. Gjør dette rundt den tiden skolen din normalt kaller.
 • Hvis du kjører bussen til skolen, på slutten av dagen, komme tilbake til skolen og vente på et gjemmested til barna begynne å komme ut til styret bussene. På dette tidspunktet, du bare nonchalant delta i mengden og ta bussen hjem som vanlig.
 • Lov syk dagen før du har tenkt på å skulke skolen. Også lage selv ser litt syk når du går tilbake til skolen neste dag.
 • Dersom skolen kommer til å ringe (og bruker en innspilt melding), snakke i ditt hjem telefonen med en venn rundt den tiden du tror de vil ringe. Når skolen samtaler (foreldrene dine vil ikke høre fordi du er på telefonen), bytte over og lytte i ca 3-4 sekunder, deretter bytte tilbake. Dersom skolen normalt kaller to ganger, holde på lenger. I tillegg kan du ta telefonen av kroken og skjule det, hvis du har en trådløs telefon.

Advarsler

 • Gjør dette på egen risiko. Å bli fanget kan resultere i alvorlig straff.
 • De kan også sende dine foreldre være forberedt.
 • Skolen kan ringe foreldrene på jobb så vær forberedt.
 • Du kan lese dette og tenke "Åh, dette høres gøy. Jeg tror jeg vil gjøre det, og jeg vil aldri bli fanget. DU VIL, minst, hvis du tenker sånn. Seriøst vurdere å gjøre dette før du gjør., Og være forberedt på å ta konsekvensene.
 • De fleste lærere kan fortelle forskjellen mellom en voksen stemme og en barneklubb stemme. Bare prøve å unnskylde din egen fravær på telefonen hvis folk ofte forveksler deg for foreldre når de kaller huset.
 • Ha alltid en venn i klassen fordi de kan ta notater, og du kan kopiere fra dem.
 • Også er det sterkt anbefalt bare å hoppe over skolen hvis det er absolutt nødvendig [tiltrengte] slik som å komme bort fra farlig mobberen eller farlig mobbere og selv da er det anbefalt å gå til en politistasjon og rapportere faren (e) som gjorde at du må forlate et mobbe eller bøller for eksempel. - Fira777

Ting du trenger

 • En klokke eller mobiltelefon med tiden.
 • Skolens telefonnummer (for å gi til operatøren hvis du vil blokkere skolen fra å ringe foreldrene dine).
 • En back up plan (bare i tilfelle noe ikke går som planlagt)