Wkano

Hvordan slutte å bite negler

Nail biting er en dårlig vane som kan ikke bare gjøre hendene ser skjemmende, men hvis du bite negler sterkt nok, kan du permanent skade neglene, tennene, eller til tannkjøttet. Hvis du er lei av spiker stubber og blødninger, kan du prøve disse enkle hjelpemidler for å fremme normal og vakker spiker vekst.

Trinn

Hvordan slutte å bite negler. Konfrontere problemet.
Hvordan slutte å bite negler. Konfrontere problemet.

Gjør deg klar for en endring

 1. 1
  Konfrontere problemet. Det er på tide å innrømme at nervepirrende vane er å komme ut av kontroll, og at du ikke føler deg i stand til å stoppe når du vil. Før du slutte å prøve å bite negler, må du innse at du har gjort det i klassen, på jobben eller andre offentlige steder, og at det ikke er sosialt akseptabelt. Fortell deg selv at du vil ha sunne, vakre negler, og for å slippe stygg vane for godt.
  • Ta bilder av neglene og undersøke dem. Er det det du vil at neglene skal se ut for alltid?
  • Studer negler av folk som ikke biter negler for ekstra motivasjon.
  • Husk at alvorlig nervepirrende kan også forårsake helseproblemer. Når du bite negler, har du stadig overføre bakterier fra hendene til munnen.
  • Snakk med en venn om problemet ditt. Du trenger ikke å håndtere dette alene.
 2. 2
  Visualiser deg selv med, sunne negler. Ta et bilde av sunne negler og sette den på veggen din, eller selv bære den med deg.
  • Hver kveld før du går til sengs, visualisere deg selv med friske negler.
  • Visualiser deg selv med friske negler hver gang du er fristet til å bite negler.
 3. 3
  Lag en plan. Planlegge en dag for når du vil bli bestemt på å slutte å bite negler. Dette betyr ikke at du må helt slutte å bite negler den dagen, men at du bør være forpliktet til å begynner prosessen med å stoppe den dagen.
  • Skriv dagen i kalenderen.
  • Hvis du virkelig fokusert, skriv ned ditt ideelle stoppdato.
 4. 4
  Vit når du skal få hjelp. Hvis neglen biting er et slikt problem at du alltid bite negler, ofte forårsaker neglebåndene å blø, eller til og med miste negler, kan du ikke være i stand til å slutte å bite negler på egen hånd. Hvis dette er tilfelle, kan du se en lege så snart som mulig for å se om problemet er et symptom på et større problem som Obsessive Compulsive Disorder (OCD).
  • Hvis du har prøvd alt for å slutte å bite negler, og ingenting har fungert, kan det også være på tide å oppsøke lege.

Metode en: dekke neglene med plaster

 1. 1
  Sett plaster på dine negler. Dekke neglen med pute av bandasjen.
 2. 2
  Holde dem på hverdagen. Du kan bruke friske bandasjer hver gang du dusjer, eller noen få dager.
  • Du kan fjerne dem for en spesiell anledning, eller velge å beholde dem på slik at du ser dum i løpet av anledningen, og er enda mer motivert til å slutte å bite negler.
  • Hvis denne prosessen er i ferd med å skade neglene, kan du ta dem av om natten.
 3. 3
  Etter noen uker, ta av plaster.
 4. 4
  Legg merke til hvor mye bedre neglene dine ser. Hvis du begynner å bite negler igjen, sette plaster på igjen.

Metode to: ta det en spiker på en gang

 1. 1
  Pick minst en spiker for å "beskytte" i en tid.
 2. 2
  Gå noen dager uten å bite som spiker.
 3. 3
  Legg merke til hvor mye bedre at spiker utseende enn de andre. Etter noen dager, vil en ikke-bitt negler blomstre og belønne deg.
  • Ikke bite det. Hvis du må, bite en av de "ubeskyttede" de. Noen ganger hjelper det å vite at du har en spiker til å bite, selv om du faktisk ikke bite på eventuelle ubeskyttede seg.
 4. 4
  Plukk en spiker til å slutte å bite. Når du har vokst din non-bitt negler for en stund, begynne å beskytte en annen. Og en annen.
 5. 5
  Fortsett slik til du har klart å unngå biting alle neglene. Hvis du noen gang virkelig føler trang til å bite negler, fokusere på bare en spiker til å bite.

Metode tre: holde hendene og munnen opptatt

 1. 1
  Finn en vane å ta plassen til spiker biting. Når du har trang til å bite, gjøre det i stedet. Noen mennesker liker å tromme fingrene, twiddle sine tommeltotter, hekte hendene, legger hendene i lommene, eller bare stirre på sine hender. Bare sørg for at det ikke er en dårlig vane, velg en nyttig en eller en som spiller egentlig ingen rolle uansett.
  • Bære en gummistrikk, penny, eller noe annet å holde i hendene. Spill med at stadig i stedet for å bite negler.
  • Distrahere hendene til tider når du vanligvis bite negler, som kjørte bil, eller når du sitter i klassen. Finne en ny måte å erstatte vane avhengig av hvor du er. Hvis du er i klassen, fokusere på å skrive ekstremt grundige notater. Hvis du er i passasjersetet på en bil, fikle med nøklene.
  • Prøv å holde en "egg" av Silly Putty med deg. Det er morsomt å leke med, og det opptar hendene under biting utsatt ganger.
  • Prøv å holde en fjerdedel eller annen mynt i lommen, og leke med den når du føler trang til å bite negler.
  • Plus, disse ikke involverer å spise eller tygge på noe, slik at de vil bidra til å bryte vanen med oral fiksering.
 2. 2
  Distrahere hendene ved å ta opp en hobby. Ikke bare vil den nye hobby holde deg fra å bite negler, men du kan også finne en ny lidenskap på samme tid.
  • En hobby å distrahere hendene kan være å lage modeller eller vedlikeholde huset, strikking eller hekling, løping, eller andre utendørsaktiviteter, eller til neglepleie og dekorasjon.
  • Hvis du er kunstnerisk, prøve å gjøre prosjekter med leire eller gips. Det blir over hendene, og smaken holder seg i neglene lenge etter at du vaske av eventuelle synlige rotet. De både smak dårlig (leire smaker salt og kan forlate en slimete konsistens og gips smak kalkholdig) og gjør prosjektene vil også holde hendene opptatt.
 3. 3
  Holde munnen opptatt. Selv om du bør unngå å utvikle en alvorlig ny muntlig fiksering, kan noen små triks holde munnen opptatt og vil kutte ned på hvor mye tid du brukte å bite negler. Her er noen ting du kan gjøre:
  • Tygge tyggegummi eller suge på drops eller godteri hele dagen. Bite negler blir tøft hvis du er opptatt tyggegummi eller ta i smaken av en deilig suger godteri. Dessuten vil følelsen av dine bitt negler blande med smaken av minty tyggegummi eller en appelsin-flavored godteri bare være brutto.
  • Snack små hele dagen. Selv om du bør unngå snacking så mye at du ender opp med å få vekt, bør du bære rundt sunn snacks som gulrot pinner eller selleri, slik at du kan knaske på dem hele dagen.
  • Bære rundt en vannflaske. Ta med vann med deg uansett hvor du går, slik at du alltid kan ta en slurk vann når du har et svakt øyeblikk.

Metode fire: Bruk en liten bit inhibitor

 1. 1
  Male et knaske inhibitor på neglene for å hindre deg fra å tygge dem. Bitrex er et kjemikalie som er satt i produkter for å gjøre dem smake foul, hentet fra ditt lokale apotek.
 2. 2
  Påfør løsningen på neglene flere ganger om dagen.
 3. 3
  Bære noen løsning med deg hele tiden.
 4. 4
  Hvis du blir vant til smaken av løsningen, prøve å bruke en annen løsning.
 5. 5
  Fortsette å bruke løsningen når du slutter å bite negler. Selv om du har sluttet å bite negler, kan du holde løsningen rundt som et trofé.
  • Hvis du noen gang fristet til å slutte å bite negler i fremtiden, så kan du lukte løsningen for å minne deg selv på hvor ubehagelig opplevelsen var.

Metode fem: dekke dine negler

 1. 1
  Dekk neglene med neglelakk. Hvis du er en kvinne, dekk dem med en dristig farge som rød, eller en farge som svart som vil se dumt hvis den er sprukket fordi du bite negler. For gutta, pusse dem og bruke litt glans og vekst promoter eller vaselin. Det er vanskeligere å bite negler som ser flott.
  • Hvis du er mann og du går inn for en manikyr og noen gir deg sorg for ikke å være mandig, bare si du tar radikale skritt å slutte å bite negler, uansett hva det tar. Det burde være mandig nok for alle.
 2. 2
  Slitasje falske negler. Dette er en flott måte å holde neglene dekket. Får neglene profesjonelt velfriserte, som innebærer å få akryl limt til neglene. De siste i evigheter, og når du får dem tatt av, vil du ha ditt virkelige naturlige negler under.
  • Hvis du er virkelig bestemt, kan du få et spesielt dyrt manikyr med kunstige negler. Dette vil få deg til å føle deg enda verre om å bite negler og ødelegger kostbar utseende.
 3. 3
  Dekk neglene ved å bruke hansker. Hold hansker i baklommen og bruke dem når du vil bite. Dette vil motivere deg enda mer hvis det er midt på sommeren, og du ser latterlige hansker.
  • Hvis du skriver eller gjør noe annet som er spesielt vanskelig å gjøre med hansker, vil du bli enda mer motivert til å slutte å bite negler. Minn deg selv at hvis du ikke har en nervepirrende problem, at du ikke trenger å bære hansker.

Opprettholde sunne negler

 1. 1
  Unn deg en manikyr så ofte du kan. Du har tjent en manikyr for å nå målet ditt å slutte å bite negler. Når neglene er i god form, bør du fokusere på å holde dem på den måten, og den beste måten å vise frem dine skinnende nye negler er å få en manikyr.
  • Chat med manicurist om å ha gode negler. Du har lov til å skryte!
 2. 2
  Hold neglene relativt kort. En enkel manikyr kan bidra til å opprettholde dine sunne negler, og så vil holde dem relativt kort og hindre deg fra å bite dem mer.
  • Hvis du har noen overskudd vekst, klippe neglene tilbake. Hold clippers med deg hele tiden. Du kan ikke bite hvis det er ingenting der.
 3. 3
  Skyv neglebåndene tilbake fra tid til annen. Mange spiker-biters ikke har "måner" på bunnen av sine negler fordi deres neglebåndene ikke har blitt skjøvet tilbake. For å gjøre dette, skyv neglebåndene mot fingeren for å avdekke mer av neglen din. Dette er lettere å gjøre etter en dusj når dine hender og negler er våte.
  • Dette gjør spikeren ser lengre, og det gir et mer attraktivt form, som også kan være en motivasjon til å slutte å bite.
 4. 4
  Oppretthold et sunt kosthold. Et sunt kosthold vil hjelpe deg å føle deg bedre overall og vil hjelpe neglene reparere og vokse godt. Spis kalsium og magnesium rik mat slik at neglene vil reparere og vokse godt. Ikke bare det, men det meste av den grunn at den menneskelige kroppen ønsker å bite negler er en mangel på kalsium og magnesium i kroppen. Kroppen trenger at materialet tilbake.
  • Egg, soya, hele korn, og lever er også nyttig å negler. Svovel mineraler som finnes i epler, agurk, druer, hvitløk, asparges og løk alle bidra til jevn vekst. # * Essensielle fettsyrer, eller efas, finnes i laks, nøtter, frø og tunfisk. De alle bidra til å holde neglene skinnende og smidig.
 5. 5
  Feire neglen suksess. Ikke vær redd for å vise frem dine nye negler til dine venner, eller til folk du ikke kjenner veldig godt. Vis dem hendene og si: "Kan du tro at jeg pleide å ha en nervepirrende problem?"
  • Ta bilder av dine hender og nyte hvor bra de ser ut. Du kan også henge dem opp, eller henge dem ved siden av et bilde av dine fillete "før" negler å vise at du er i stand til å gjøre store endringer i livet ditt.
 6. 6
  Hold neglene sunne. Regelmessig vaske hendene, bruke cuticle olje, og bruke glans og vekst promoter.

Tips

 • Rens neglene. En del av årsaken til at du bite dem er fordi de er skitne. Buff da, skrubbe dem, rense dem. Dette vil gjøre at du setter pris på dem mer.
 • Rene, velstelte negler vil være en forbedring til din selvfølelse.
 • Se om du kan legge merke til hvordan eller når du bestemmer deg for å begynne å bite. Det kan være en underliggende årsak til stress, nerver eller kjedsomhet. Håndteringen av underliggende og virkelige problemet kunne stoppe spiker biting og mer.
 • Tenk på utseendet ditt mot andre. Folk har en tendens til å finne alvorlig korte, fillete eller blødning negler som en turn off og svært grov. Det er ofte antatt å være et tegn på dårlig hygiene.
 • For å holde deg motivert, eller minne deg hvor ille neglene brukes til å lete, kan du registrere fremgang i en notatbok eller fotoalbum. Ta "før og etter" bilder av neglene og sette dem i boken for å holde deg motivert. Erkjennelsen av at det vanligvis tar tre uker å vokse negler en halv centimeter, kartlegge ut i boken hvor lenge du vil at neglene skal være innen en bestemt dato.
 • Som neglene og huden vokser, vil de føles oppsvulmet og kløende. Dette er normalt. Dette fudge-finger følelsen vil gå unna i tide.
 • Ikke begynn å tro at det er en kortsiktig løsning. For å stoppe spiker bite, krever en tålmodighet og bevissthet.

Advarsler

 • Ikke vær dum og erstatte nervepirrende med en dårligere vane. Mens stubby siffer er usunn og smertefull, kan andre vaner bli verre.
 • Tygge neglene inviterer infeksjon.
 • Sprø negler kan være forårsaket av sterke vaskemidler og kjemikalier, soleksponering, dårlig kosthold, eller langvarig bruk av spiker herdere. Unngå bruk av herdere inneholdende formaldehyd, som har en uttørkende effekt på negler.

Ting du trenger

Plaster metode

 • Plaster

Holde hendene og munnen opptatt metode

 • En gummistrikk
 • Silly kitt
 • Gum
 • Mints

Bite inhibitor metode

 • Bite inhibitor

Cover-up metoden

 • Neglelakk eller falske negler