Wkano

Hvordan slutte å skyve folk bort

Så, du har identifisert at du har et problem med å skyve folk bort, uansett situasjon eller grunn. Godt gjort!. Du er godt på vei til å forstå, og erobre, dette problemet. Vanligvis er dette problemet ned til din egen selvtillit og selvtillit verdt. Som med alle problem, vel vitende om at det er det er den første, og vanskeligste skritt, for å overvinne den. Du er her, som er utmerket, så la oss fortsette med det.

Trinn

Hvordan slutte å skyve folk bort. Identifisere hvorfor du er virkelig presser personen vekk.
Hvordan slutte å skyve folk bort. Identifisere hvorfor du er virkelig presser personen vekk.
 1. 1
  Identifisere hvorfor du er virkelig presser personen vekk. Lukk øynene og visualisere den personen i hodet-lytte til deg selv. Hva føler du når du ser denne persons ansikt? Truet? Nervøs? Bare den følelsen inni.
 2. 2
  Flertallet av tiden, folk skyve andre bort på grunn av en underliggende problemet med seg selv. Vanligvis er dette en tillit problemet, som vanligvis finnes i relasjoner. Hvis du har vært skadet i det siste, er det forståelig at du er skeptisk til å la en annen person få som nær deg igjen. Tanken kan virke latterlig. Så vanskelig som det kan virke, vil du stoler igjen. Du vil erobre de negative følelsene og overvinne dem, for å være trygg, sterk person du er.
 3. 3
  Snakke med noen, og dette er et stort skritt å åpne opp. Det er enkelt, lett og utrolig forfriskende. Du trenger ikke å gå i detalj, bare å lesse noen følelser kan være en verden av hjelp, og hjelpe deg til å innse at du ikke er alene i dine følelser.
 4. 4
  Verdien selv. Tenk positive tanker når du føler deg ned lage en liste over de tingene som gjør deg spesiell og unik. Jeg vedder på at du kan skrive ned mer enn du tror. Også, spør noen andre til å skrive ned en ting eller to-dette vil gi deg en følelse av selvtillit verdt.
 5. 5
  Realisere at ikke alle vil skade deg. Sure, vil noen mennesker, men ved å ikke tillate deg selv å komme nær noen, tenk på alle de tingene du går glipp av. De mest oversett ting, shopping turer med jentene du ikke tør snakke med i tilfelle de ikke liker deg, dateres med fyren du trodde var for godt for deg. Det er folk der ute som setter pris på og elsker deg for den du er.
 6. 6
  Hvis du føler at du ikke kan møte verden i dag, gjør det oss mennesker gjør best. Fake det! Plaster på et stort smil, selv når du føler at du ønsker å gråte. Tillit er den mest sexy ting stadig selv når den er forfalsket. Gjenta positive mantraer i hodet som; Jeg er sterk og jeg kan oppnå noe du vil begynne å tro det..
 7. 7
  Kom deg ut der. Gripe enhver anledning og begynne å ta risiko. Dette vil hjelpe din selvtillit og hjelpe deg å møte så mange nye mennesker som du kan.

Tips

 • Slutte å være så skeptiske / fordømmende. Ta tid, sakte som du liker, å bli kjent med noen.
 • Fortell deg selv hver dag at du er en fantastisk person, og du vil begynne å tro det, om ikke med en gang.
 • Ta deg tid for deg selv, ha et langt bad, lese en bok, høre på litt musikk og behandle deg selv.
 • Vedta denne mantra; Hva er det verste som kan skje?
 • Snakk med folk-åpne opp, men vanskelig det er.