Wkano

Hvordan snike en kjæreste inn i huset ditt

Snike inn en kjæreste i huset kan være en spennende og farlig aktivitet. Planlegging, forsiktighet, bevissthet og evne til å tenke på fly er nødvendig så ting kan gå greit. Du kan planlegge for mange problemer på forhånd, men det er alltid en risiko for at noe skjer kan du egentlig ikke forberede seg, dette kalles en ulempe. Det er her du må være i stand til å tenke på fly. Hva du gjør med din partner er din bedrift. Dette vil vise deg hvordan du gjør det skje.

Trinn

Hvordan snike en kjæreste inn i huset ditt. Det er nødvendig å ha et plan som omfatter et stort antall faktorer.
Hvordan snike en kjæreste inn i huset ditt. Det er nødvendig å ha et plan som omfatter et stort antall faktorer.
 1. 1
  Det er nødvendig å ha et plan som omfatter et stort antall faktorer. Ta hensyn til:
  • Startpunkter for den andre personen
  • Synsfeltet tilbys av vinduene i huset (hvis et annet familiemedlem ser noen i hagen deres på 01:00 i morgen de kommer sannsynligvis til å ringe politiet.)
  • Hvor naboer, og trafikk kan se
  • Hva du trenger å flytte, åpne, låse opp, etc. slik at den andre personen kan komme i
  • Timer som andre beboere i huset gå til sengs og faktisk sovner
  • De timene du selv vanligvis slå inn (hvis du alltid gå til sengs tidlig familien din kan vokse mistenkelig hvis du fortsatt opp på 12:30, eller vice-versa hvis du alltids slå i sent, men si at du går til sengs om 08:00)
  • Støyen du må gjøre å åpne vinduer, trekke opp persienner, åpning dead-bolter, etc.
  • Hvor mye kraft som kreves for å trekke noen gjennom et vindu eller annen åpning (husk at du skal trekke noen av din egen vekt opp i tillegg til partneren din, men det er sannsynlig at adrenalinet vil bli pumping på det punktet, og du vil være sterkere enn vanlig)
  • Hvordan personen vil komme tilbake i morgen.
 2. 2
  Tenk også på forhånd:
  • Hvor partneren din kan gjemme seg i tilfelle at noen andre kommer inn i rommet (skap, under sengen, og bak døren er flott hvis noen er bare å komme inn, men hvis de søker, er det sannsynligvis ikke er et sted som er stor nok for et menneske å skjule at de ikke vil søke. Tenk under hauger av klær / klær vanskeliggjør hvis du har litt tid å skjule).
  • Hvordan en person kan bevege seg rundt i huset hvis det er nødvendig (for å bruke badet eller flytte til et mer sikkert sted for eksempel).
  • Kjæledyr. Hvordan vil de reagere på en fremmed i huset, og hva kan du bruke til å undertrykke dem (mat, godbiter, klining, etc.)
  • Hva gang du og partneren din vil våkne opp hvis du planlegger å sove (helst før andre beboere å gjøre å få ut lettere, eller vekselvis etter at de har forlatt for jobb eller skole, og hvis partneren din trenger en sikkerhetskode for å deaktivere et alarmsystem eller nøklene til å låse en dør.
  • Tenk på din egen timeplan så vel, det er ikke anbefalt å forsøke å snike noen i hvis du må være opp til skole eller arbeid selv.
  • Andre faktorer som kan påvirke deg spesielt (den eneste mulige inngangen er i andre etasje, du bor i en leilighet, eller dele rom med noen andre).
  • Låse døra. Vær sikker på at foreldrene dine ikke har en nøkkel.
 3. 3
  Få personen inne på kortest tidsramme mulig, jo lenger du tar sjansen på en ulempe forekommende øker eksponentielt. (Hvis du må trekke noen opp en ren vegg: Plasser deg slik at du ikke kan trekkes ut av hvor du er.
  • Med høyre hånd, ta tak i person håndledd eller overarm like over albuen, og med venstre, den annen person frie hender og trekk. La dem bruke sine ben å presse i en 45 graders vinkel mot veggen, og når de er høye nok, kan du bruke venstre hånd for å fange deres rumpe eller lår og dra dem gjennom). Hvis du bruker en stige eller trinn, sørg for at du kan sette den tilbake, eller dra den med deg. Sørg for at du er så stille som mulig og reclose eller sette tilbake noe du flyttet (vinduer, persienner, gardiner, porter, møbler, etc.) Det anbefales også å "kjøre-dark": slå av alle lysene som er ment å være off, satt mobiltelefoner på lydløs, slå av dataskjermer og TV-skjermer, (lys radio musikk kan overdøve lydene som kan gjøres mens du får noen i, men bare hvis det ikke er uvanlig for deg å ha radioen på i det natt).
 4. 4
  Flytte rundt i rommet så lite og så stille som mulig, snakke i hvisking, og dempe alle lyder utenom det vanlige, for eksempel mobiltelefon ringetoner. Hvis du er bekymret for at noen kan kalle huset ditt og vekke andre beboere, la telefonen av kroken (eller på hvis det er en bærbar), som vil effektivt blokkere linje og ingen samtaler vil være i stand til å komme gjennom.
 5. 5
  Gjør hva du vil, men gjør det stille. Sørg for at sengen er stor nok for to personer til å være engasjert på det uten å høres mistenkelig høyt. Hvis du trenger en lys, bruke en mobiltelefon bakgrunnsbelysning og ikke skinne det under døren. Hvis personen trenger å bruke badet, sørg for at de er tause, ikke spyle og ikke bruke vasken. Det er ikke noe høyere og fremmede om natten enn en dusj: ikke bruk den. Hvis du trenger å få noe fra et sted i huset, skjuler den andre personen som best du kan og gå få det selv. Sørg for at din partner gjør så lite støy som mulig mens du er ute av rommet ditt. Hvis du eller din partner endringer eller fjerner sine klær, plukke dem opp og sette dem et sted (foten av senga under dekslene fungerer godt. Denne måten personen ikke trenger å febrilsk lete etter klærne sine hvis de trenger dem). Også skjule noe din partner kan ha ført med dem (mobiltelefon, lommebok, nøkler, klær, etc.) Det er intet mindre flaue for å skjule en person, og innse at du forlot sine klær i midten av gulvet når noen søker rommet ditt.
 6. 6
  Hvis du går i dvale, sørg for at alarmen vil få deg opp uten å vekke andre beboere. Mobiltelefon vibratorer er stille, men vil ikke vekke en tung sovende. En radio klokke kan våkne opp andre mennesker, så bestemmer på et volum som vil vekke bare du og din partner. Hvis du ikke kan stole på deg selv å våkne opp når du trenger det, anbefales det ikke å sove.
 7. 7
  Få personen ut. Det kan være lettere eller vanskeligere avhengig av omstendighetene. Gjør det før daggry hvis mulig. Gjør en rask sjekk av huset for å sjekke hvor andre beboere er kanskje hjelpe. Når den andre personen er ute av bygningen ha dem få ut av syne så snart som mulig. Holde dem fri for andres synspunkter. Se noen forlate et hus i morgen er like avslørende som å se dem gå i om natten. Hvis personen er fanget forlater det kan være mulig å overbevise den som fant dem at de skulle stoppe i å besøke (før skole, arbeid, etc.). Hvis få fanget er uakseptabelt, kjøre. Det er sannsynlig den personen som huset du var i, vil få problemer, men det er en anstendig sjanse du vil slippe unna. Sørg for at du tar alle dine eiendeler med deg.
 8. 8
  Komponere selv og komme seg hjem eller hvor du måtte være, hvis du er den personen som snek seg inn. Hvis du må snike seg inn i ditt eget hus, bruker taktikken som er beskrevet ovenfor. Hvis du er den personen som ble snikende noen i, rydde opp på rommet (bokser, flasker, emballasje, løse klær, seng, osv.) Sett søppel på bunnen av en papirkurv kan der det er mindre sannsynlighet for å bli sett. Ikke glem visse elementer kan spyles, som er mye tryggere enn å sette dem i søpla. Hvis du trenger å kaste noe som du ikke ønsker å se, vikle elementet i våte tørkepapir, noe som bør holde noen fra å berøre eller se det.
 9. 9
  Stå i minst to uker før prøver igjen. Gjør det på en annen dag i uken enn før. Hver gang du prøver det sjansen du vil bli fanget stiger. Men etter repetisjon operasjonen bør gå mye glattere. Veie disse faktorene tilsvarende.
 10. 10
  Hvis du snike dem i løpet av dagen sørge for at dine foreldre er helt borte før de kommer over og ha dem ringe deg før da. Hvis du ikke har en telefon eller den andre personen gjør ikke sikker på å planlegge det hele ut minst to dager i forveien
 11. 11
  Pass på at du ikke bryte noen portforbud. Hvis fanget av politi, kan du være i trøbbel for å bryte portforbudet.

Tips

 • Vurdere alder av huset ditt-hvis eldre, trolig bli mer støyende. Walking nær vegger eller vakt-rails i trapper bidrar til å holde støynivået nede.
 • Hvis du har (eller bor i er enda bedre) en kjeller med vinduer eller inngang ta fordeler av det, er det sannsynlig at folk på etasjer over ikke vil høre deg, og du kan som regel høre folk vandre ned trappen gir deg tid. (Dette fungerer bare når du er den eneste i kjelleren).
 • Hvis de gjemmer seg i skapet sørge for at de ikke gjør noe støy og de er godt skjult.
 • Noen alarmsystemer kan deaktiveres ved å plassere en meget sterk magnet ved siden av eller på en av mottakerne. Noen bruksområder for dette er dører og vinduer. Du må teste dette før hånden for å se om det fungerer med systemet.
 • Ikke gjør noe utenom det vanlige dagen av snike i. Ikke spør andre beboere hvilken tid de kommer til å sove, da dette kan vekke mistanke. Ikke kunngjøre at du går til sengs om det uvanlig for deg å gjøre det. Husk at foreldre har sannsynligvis har forsøkt slike ting som disse når de var yngre, og kan være spesielt opptatt av å disse tip-off faktorer.
 • Når den andre personen ikke er innenfor snakker avstand, bruke en mobiltelefon. Kontroller at du snakker med dem før du prøver å få dem inne.
 • Hold deg selv rolig og samlet hele tiden. Tar en pause for å puste dypt, skjønner at du ikke i trøbbel ennå, og at du har en godt gjennomtenkt plan kan gjøre underverker for din holde stress under kontroll.
 • Hvis dine foreldre fungerer må du vite timeplanen før da, så du vet når du skal bringe dem inn og snike dem ut.
 • Hvis operasjonen er svært risikabelt det er ikke anbefalt å forsøke det. Enhver handling hvor enten personen er i fare for å bli skadet bør føre en ny vurdering av planene.
 • Andre alternativer inkluderer, men er ikke begrenset til: bringe person over i løpet av dagen og ha dem later til å forlate, mens faktisk holde dem i huset eller ha dem snike tilbake etterpå, bringe en annen venn som du har lov til å ha en venn med og snike den personen sammen med dem, eller å ha den personen snek seg inn på et tidspunkt da ingen er hjemme og skjule dem før sengetid.
 • Hvis det å ha samleie, ta det sakte for å gjøre det stille.
 • Hvis fanget, ved hjelp av enkle manipulering og skyld turer i stor grad kan off-set straff.
 • Attitude er like viktig som tiltak-hvis du skjuler eller rømmer tror som om du spiller skjul-og-søker. Ikke bare vil det hjelpe deg å redusere stress, vil ditt perspektiv være mer analytisk hvis du anser deg selv som å spille et spill.
 • Branntrapp stiger kan gjøre underverker fra andre etasjes vinduer, bare sørg for å vurdere alarmsystemer, den enkle åpne et vindu, vinduer på den første historien som kan utsette partnere flukt, og din egen evne til å få stigen opp igjen etterpå.
 • Hvis de forteller sine partnere sine utgifter natten og snike dem inn og hjem har et hus telefon sørge for at deres ikke uptight og kaller dem god natt.

Advarsler

 • Hvis dine foreldre kommer i rommet, og du gjemmer dem i skapet gjør ditt beste for ikke å virke mistenkelig eller nervøs, prøv distraherende dem med noe annet.
 • Også ikke røyke eller ha alkohol. Som potensielt kan ødelegge alt. Røyking kan oppdages av røykvarslere og kan også luktet av andre
 • Hvis politiet kommer: Ikke kjøre. Bo hvor du er og følger alle instruksjoner. Du kan ikke seriøst belastet for dine handlinger hvis noen i huset la deg i. Ikke flykte politiet hvor de kan se deg. Du vil bli jaget, du vil bli fanget, og du vil bli belastet mer alvorlig enn om du ikke hadde flyktet.
 • Hvis du blir tatt: Ikke skrik eller skrike. Rolig tale og innrømme dine aktiviteter. Hevder det var din idé, ikke den andre personens, hvis du ønsker det. Har den personen kle seg, om nødvendig, og sikre at de kommer hjem. Etterpå ber følgelig til den som fanget deg å ikke snakke om det til noen. Hvis du er heldig, vil du ta fallet. Ikke prøv å snike noen i igjen, med mindre ingen er hjemme.
 • Hvis du i ferd med å bli fanget: Umiddelbart kle deg selv og den andre personen. Hvis mulig, få dem ut før du blir oppdaget. Plukk opp eller skjule noe som ville utsette deg, slik som klær, bokser, emballasje osv. Ikke høres nervøs hvis avhørt. Hvis timen er hensiktsmessig, kan du handle som om du nettopp har blitt vekket. Løgn anbefales hvis du kan komme unna med det. Hvis du vet du ikke kan, vil det bare skade deg å lyve.
 • Hvis foreldrene dine ikke vil at du skal ta med noen i, kan de ha en god grunn. De er eldre, mer erfarne og i noen tilfeller forstå dine behov bedre enn deg selv, selv om du kanskje ikke innser det. Tenk nøye på hva du gjør og prøver å være ansvarlig.
 • Hvis du blir tatt og blir fanget er uakseptabelt: Run. Raskt samle dine eiendeler, hvis mulig (mobiltelefon og nøkler spesielt) og kjøre. Gå ut en nærliggende vindu eller dør. I ekstreme tilfeller hvor din helse eller liv er i fare ikke nøl med å forsvare deg selv som best du kan. Umiddelbart flykte når anledningen byr seg.
 • Hvis politiet er kalt: Få personen ut og så langt unna som mulig. Du har en begrenset tid før de kommer. Brannbiler er vanligvis først, etterfulgt av politiet. Du kan kjøre fra brannbil personell.

Ting du trenger

 • Tid, er det den mest nyttige ting i denne prosessen.
 • Et rom alene eller romkamerat som ikke vil tyste deg ut.
 • En rotete rom, er det nyttig og vanskelig å søke.
 • En QUICK rømningsvei!