Wkano

Hvordan ta vare på en leppe piercing

Du har fått en flott ny piercing, men omsorg for den riktig er en annen ting helt. Ingen ønsker en svulmende infisert leppe. Piercinger kan lett bli infisert i de første ukene, så dette er tiden da du må være den mest grundig om rensing din. For å finne ut mer om de beste praksis, kan du lese denne artikkelen.

Trinn

Hvordan ta vare på en leppe piercing. Vet at de fleste piercing steder vil gi deg (for noen kostnad) noen form for bakteriedrepende aktuell løsning å gjelde for din nye piercing.
Hvordan ta vare på en leppe piercing. Vet at de fleste piercing steder vil gi deg (for noen kostnad) noen form for bakteriedrepende aktuell løsning å gjelde for din nye piercing.
 1. 1
  Vet at de fleste piercing steder vil gi deg (for noen kostnad) noen form for bakteriedrepende aktuell løsning å gjelde for din nye piercing. Disse løsningene er enkle å få tak i fra piercer din og vil ha stor nytte.
 2. 2
  Forstå at hvilken som helst kombinasjon av følgende vil hjelpe din piercing å gro raskere og med mindre risiko for infeksjon.
 3. 3
  Bruk en bakteriedrepende middel for å rense forsiden av leppen og ringen. Plasser en liten mengde såpe på ringen og spinne den gjennom. Skylling med vann.
 4. 4
  Rens innsiden av munnen din ved hjelp av en ikke-alkohol munnvann som Biotene eller crest prohealth (ikke bruk listerene, den inneholder alkohol som vil hemme healing) eller en blanding av 1/4th teskje salt til en 8 unse glass vann. Swish og spytte!
 5. 5
  Neosporin bør ikke brukes på piercing din når som helst så det er ikke ment for sår, som er hva en piercing er.
 6. 6
  Du kan bruke en destillert saltvann løsning, men på utsiden og innsiden for å rengjøre den. Legg 1/4th teskje un-iodized havsalt til en halv kopp med varmt vann, dyppe en Q-tip i det og vattpinne utsiden av piercing for å rengjøre den.
 7. 7
  Ikke bruk alkohol eller peroxide løsning, på din nye piercing. I motsetning til tidligere rapporter, har National Piercing Association viste at bruk av disse produktene vil tørke ut piercinger og helbrede dem feil og kan skade kroppen din.
 8. 8
  Ikke prøv å endre leppe smykker før den er leget. Spør en profesjonell piercer å endre den, eller bare vente til de 3 ukene av healing er oppe fordi du tar ringen ut kan føre til at piercing å lukke.

Tips

 • Ha det gøy! Body piercing kan være en morsom måte å uttrykke deg.
 • Se deg rundt piercingen rom og få en god følelse for renslighet. Hvis stedet ikke ser opp til dine standarder, forlate. Husk at noen er i ferd med å skape et sår i kroppen din, og alt du vil ha dem til å forlate bak er smykker, ikke en infeksjon.
 • Gjør hjemmeleksen din! Før du får en piercing, snakke med piercer eller noen du kjenner som tidligere har fått en piercing fra dem.
 • Vask alltid hendene før du tar piercing.
 • Puss tennene!
 • Ikke bruk Q-tips eller bomullsdotter rundt en ny piercing - løse fibre kan få i frisk såret og forårsake en infeksjon. Heller bruke et shot glass og suge utsiden av din nye piercing med varmt saltvann for ikke mindre enn 10 minutter.

Advarsler

 • Hvis det ikke blir smittet, ikke ta ut piercingen. Ellers kan helbrede og forsegle infeksjon inni deg. I stedet, se en lege umiddelbart.
 • Vær oppmerksom på at disse instruksjonene er for noen med en ny piercing som ikke er infisert!

Ting du trenger

 • Duft-fri bakteriedrepende såpe
 • Uniodized salt og varmt vann
 • Munnvann / vann blanding (ikke alkohol)
 • Bomullspinner eller Q-tips