Wkano

Hvordan tiltrekke en Gemini jente

Å tiltrekke Gemini er som å forberede deg til å kjenne to forskjellige personer. Forvirret? Ikke vær, vi snakker om henne dobbel personlighet. Hun har en dobbel natur og kan vise ulike personlighetstrekk på ulike tidspunkter.

Trinn

Hvordan tiltrekke en Gemini jente. Som tegn på en gemini kan ha en annen personlighet i en person, betyr dette også at du må klare å være annerledes hver dag som du møter henne.
Hvordan tiltrekke en Gemini jente. Som tegn på en gemini kan ha en annen personlighet i en person, betyr dette også at du må klare å være annerledes hver dag som du møter henne.
 1. 1
  Finn din sjanse. Bli kjent med henne med å hilse henne forsiktig og rolig. Prøv å finne ut hennes hobbyer først fordi de fleste Gemini jenter liker å lage samtale med en ny person når de deler en lignende hobby.
 2. 2
  Som tegn på en gemini kan ha en annen personlighet i en person, betyr dette også at du må klare å være annerledes hver dag som du møter henne. Være klar til å møte en ny side av hennes karakter. Gemini jenter har en tendens til å bli lett lei. Hvis hun finner seg selv får ingenting, prøver å lage en morsom gåte og / eller gi henne ny musikk som kan muntre opp sin kjedelig dag (Gemini jenter elsker kunst).
 3. 3
  Snakk din mening om livet når alt ser ut til byrde ditt sinn, og være villig til å dele den med henne. Vær sjenerøs og kjenner grensene i menneskelige relasjoner.
 4. 4
  Etter det, må du sørge for hvorvidt du har disse tre enkle, men viktige egenskaper som lett kan tiltrekke en Gemini jente.
  • For det første, du bedre har litt mer kunnskap enn henne: om filosofi, vitenskap, språk, filmer, musikk, bøker, etc. Prøv å utvide ordforrådet ved å bruke et nytt ord hver gang du snakker med henne fordi en Gemini jente vil være interessert i en fyr som er smart, men ikke skremmende.
  • Dernest bør du ha en god smak i kunst eller være intelligent nok til å snakke om kunst, men denne gangen må du ikke handle som om du vet alt. Snakk til henne med verdighet, men husk alltid å være hyggelig mot alle, snakke med sine venner også når du er rundt dem, ha et smil på ansiktet ditt, og noen ganger kaste en morsom vits i midten av en samtale når du finner samtalen starter å bli treg.
  • For det tredje, være en god lytter fordi en Gemini jente er en god lytter og en god rådgiver også. Vit når du skal snakke din mening og når du skal være stille og bare lytte. Gjøre henne komfortabel ved å være varm og en god hemmelig keeper som alltid er villig til å være en hyggelig person. Gjøre henne og andre folk smile og / eller le når livet blir vanskelig. Du må la folk gjøre det samme til fordel for deg, og være et åpent sinn.

Tips

 • Kanskje du kan ikke alltid være den hun er alltid forventer å ha eller å være rundt. Du har følelser akkurat som hun gjør. Noen ganger kan være følelsesmessig også, så når dette skjer med deg, snakke opp! Fortell henne klart grunnen til at du er så opprørt, glad, etc.
 • Alltid være deg selv når du er rundt en Gemini jente. Du kan være rotete, nerdete, sporty, etc. Men husk å holde rene, og velge en fin parfyme.
 • Vit at du ikke kan holde tilbake en Gemini jente når hun er i ferd med å eksplodere, men du sikkert kan roe henne ned ved å si: "Har du behov for meg å være rundt deg, nå?" når hun er i ferd med å gråte. Hvis hun ikke gir noe svar, bare holde henne i hånden / klemme henne for en stund og si "Det er greit, vil du være helt fint fordi jeg vet du er. Bare ring meg når du trenger meg." På dette tidspunktet kan du la henne være i fred, hvis hun bokstavelig talt trenger deg så hun vil ringe deg snart. Når hun er sint bare si "Slapp av, noen ganger alt er ikke hva det ser ut... men tro meg, jeg bryr meg om deg. Du kan snakke med meg når du har roet seg ned." Forlate henne for en stund, og du kan gi henne en kopp te eller iskrem.

Advarsler

 • Ikke lat som om du er bedre enn andre mennesker.
 • Ikke fornærme, sladder eller bakvaskelse.