Wkano

Hvordan lage din venns eldre bror tenker på deg romantisk

Å ha et crush på din venns søsken er en vanlig ting, men det kan være noen problemer. Her er hvordan å gjøre det arbeidet.

Trinn

Hvordan lage din venns eldre bror tenker på deg romantisk. Bestemme hva slags interesse, enten langsiktig eller bare en flørt.
Hvordan lage din venns eldre bror tenker på deg romantisk. Bestemme hva slags interesse, enten langsiktig eller bare en flørt.
 1. 1
  Bestemme hva slags interesse, enten langsiktig eller bare en flørt. Hvis det er bare en flørt, bare begynne iført sexy klær rundt ham. Hvis det er et langvarig forhold du ønsker, kan du følge disse andre trinnene.
 2. 2
  Endre hvordan du handle rundt ham, og dermed endre hvordan han oppfatter deg. Han ser sannsynligvis du som hans søsters / brors venn. Ikke tenk på ham som din venns bror. Tenk på ham som en som lever i sin husstand eller en annen venn.
 3. 3
  Lov modnes og ikke vær sjenert. Prøve og snakke med ham selv om det er bare en hilsen eller småprat. Ikke vær for rask, så du ønsker å være vennlig med ham før noe annet.
 4. 4
  Prøv å ikke gjøre det tydelig at du liker ham. Spesielt hvis han ser deg fremdeles som hans søsken venn. Bare se på det som å prøve å lage en annen venn. Hvis han refererer til deg ved navn når du snakker med sine venner eller noen andre, du gjør mye fremgang.
 5. 5
  Vit at du ikke kan gjøre ham like deg. Hvis han ser deg som noe som han liker eller som en venn og ikke hans yngre søsken venn, da har du gjort en meget positiv utvikling.
 6. 6
  Hvis vennens bror har en facebook, legge ham, men ikke bombardere ham med meldinger eller kommentarer. La oss sette en grense: 3 meldinger i uken (mer hvis det er svart på deg eller er det bare tilfeldig talk) og bare to kommentarer i uken. Dette varierer på fyren. For eksempel, hvis han er den typen Facebooker som kun innlegg 1 eller 2 statuser i uken, så bør du bare kommentere en gang i måneden på det meste. Og også, hvis du tror din venn kan føle ubehag med deg legge hans / hennes bror, så ikke gjør det. Ditt vennskap med denne personen er viktigere enn dine følelser for sin bror, uansett hva. Hvis du ikke er sikker, spør dem "Er det greit at jeg legger til broren din på Facebook?"

Tips

 • Husk å holde seg borte fra å bli klassifisert som hans yngre søsken venn. Hvis du kan bli kjent med ham etter det faktiske navn, du gjør fremgang.
 • Sørge for at hans søsken er greit for deg å like ham. Det er bedre å ha en venn i stedet for hans / hennes bror.
 • Ikke over-gjøre det. Hold deg unna dressing fancy og gjør deg opp når du går til din venns hus. Du kan gi ham noen feil inntrykk.
 • Du og din venn ønsker å bestille en pizza eller gå til butikken. Spør den eldre bror om han "ønsker noe". Forklar at du og (din venns navn) skal bestille en pizza eller på vei til butikken, og at du ønsker å vite om han vil noe. Dette er en god måte å begynne å snakke med ham og å være vennlig med ham.
 • Hvis det er din venns bror, be din venn om råd. Hun kjenner ham mer enn du gjør.

Advarsler

 • Ikke vær skumle. Creepy oppførsel inkluderer: å starte en prat med denne gutten hver eneste gang han logger inn på Facebook / MSN, tekstil / ringer ham hele tiden, flørte med ham selv om han har en kjæreste, gå til din venns hus og ignorerer ham / henne til å henge med hans / hennes bror hele tiden, eller fortelle grove vitser hele tiden, bare for å nevne noen eksempler.
 • Tenk på din venns følelser. Han / hun kan finne det ubehagelig hvis hans / hennes venn er dating hans / hennes bror.
 • Prøv å unngå alt som vil spille deg av som hans yngre søsken venn. Hvis han kan referere til deg ved navn, så ting vil bli mye enklere.
 • Din venn kan føle litt sjalu hvis han / hun ser du tilbringer mye tid med hans / hennes bror. Snakk knuse over med din venn. Ikke bli sint hvis vennen din ikke tror deg eller noe sånt. Hvordan ville du føle hvis den vennen hadde en ting for søsken ditt (og hvis du er en eneste gutt, din DAD).