Wkano

Hvordan å møte kjæresten din far

Møte kjæresten din far kan være en svært vanskelig og stressende hendelse i et nytt forhold. Her er hvordan du spiller det avkjøles og vinne sin godkjenning!

Trinn

Hvordan å møte kjæresten din far. Prøv å få litt innsikt fra kjæresten din om hva slags person hans far er før møtet.
Hvordan å møte kjæresten din far. Prøv å få litt innsikt fra kjæresten din om hva slags person hans far er før møtet.
 1. 1
  Prøv å få litt innsikt fra kjæresten din om hva slags person hans far er før møtet. Er han konservativ, laid-back, streng, kritisk, åpen, morsom? Disse vil alle være nyttig i forberedelsene til møtet. Hvis du ikke kan få noe info ut av ham på forhånd, ta signalet fra kjæresten din om hvordan han fungerer sammen med sin far. Har spøke han rundt og er han sarkastisk? Er han formell og reservert? Følg kjæresten din ledelse på dette.
 2. 2
  Ta hensyn til hvor du vil møte ham. Er han matlaging middag for deg? Er han tar deg ut til middag? Er du møte på en stor familie funksjon? Er du se en sportsbegivenhet? Husk hvor arrangementet skal være slik at du kan forberede deg skikkelig.
 3. 3
  Lag en mental sjekkliste over mulige problemer som kan oppstå. Du bør ha litt innsikt i hva slags person kjæresten din far er, og hva slags tro han holder. Kanskje kjæresten din far er en republikansk og du er en venstreorientert liberal. Kanskje han er gammeldags og streng og du var oppvokst i en mer moderne og progressive familie. Hvis du tror det er et område hvor du vil støte sammen, unngå emnet eller i det minste ta en leken tilnærming til det. Ikke prøv å presse på noen knapper eller endre sine meninger. Være så hjertelig som mulig, være ærlig og sannferdig om dine meninger om spurt, men pass på å respektere hans tro og meninger også.
 4. 4
  Se presentabel og kle seg konservativt. Du trenger ikke å kjøpe et nytt antrekk for hendelsen, men ser fin vil vise ham at du bryr deg om hans mening og hans sønn.
 5. 5
  Svare på situasjonen på hånden.
  • Hvis du møter på en sit-down middag på fars hus, er det fint å ta med en flaske vin eller en liten gave for å vise takknemlighet. Tankene dine manerer ved bordet og bidra til å rydde opp etterpå.
  • Hvis møtet er et sted tilfeldig som en sportsbegivenhet eller se sport på TV, olabukser og behagelige klær, men fortsatt ser fint. Være morsomt og ikke handle lei eller klage. Vis ham at du er lett å gå og kan henge med familien.
  • Hvis du møter på en stor familie arrangement og fokus er ikke helt på å møte faren, engasjere seg i samtalen og prøver å få ham en mot en. Etterpå tar en interesse i resten av familien, og ikke klamre seg til kjæresten din side. Vis dem at du er sosial og smile mye! Dette vil vinne farens godkjenning.
 6. 6
  Unngå å krangle med kjæresten din, kritisere ham hardt eller pinlige ham foran familien hans. Handle kjærlig og respektfullt til ham og hele hans familie. Ikke handle sjalu eller sette ned kjæresten din.
 7. 7
  Smiler mye og ler av vitser som fortelles. Ber Faderen spørsmål og engasjere ham i samtale. Folk til å snakke om seg selv, så handle interessert i hva han har å si! Også stille spørsmål om kjæresten din. Fedre er stolt og glad for å se at deres barn blir beundret og tatt vare på. Ikke dominere samtalen helt. Snakk om deg selv, men sørg for at det er en toveis samtale. Du lærer om hverandre.
 8. 8
  Gi komplimenter! Si at huset er nydelig, maten er god og vinen er utmerket. Hvis han tar deg ut til en restaurant og du ikke liker maten, ikke klag. Han betaler for det, så lider gjennom! Du ønsker ikke å gå av som sutrete og høy vedlikehold.
 9. 9
  Snakk respektfullt av dine egne foreldre og familie når man diskuterer dem. Det viser at du har respekt for de eldre og at du opprettholder en kjærlig forhold til dem.
 10. 10
  Holde hodet kaldt. Hvis fars personlighet sammenstøt med deg og du misliker å være rundt ham, ikke glem at han hevet mannen du elsker og glise og bære det. Hvis forholdet varer, vil han alltid være en del av livet ditt. Være så høflig som mulig.
 11. 11
  Hvis han har tatt deg ut på middag eller gjorde du middag, takke ham verbalt etterpå og sende en takk notat i posten når du kommer hjem. Folk elsker å få takkekort, det er en fin gest.
 12. 12
  Etter møtet, sørg for å fortelle ham at det var en glede å møte ham, og du ser frem til å se ham igjen i fremtiden!

Tips

 • Husk, han er sikkert like nervøs som du er! Ikke bli for nervøs eller ta det for alvorlig!
 • Vær deg selv! Ikke gjør opp falske oppnådd eller historier. Han vil se gjennom dette og se deg som stakk opp eller gal.

Advarsler

 • Ikke vær negativ eller sutre.
 • Ikke diskutere ditt sexliv med sin far!
 • Ikke drikk for mye! Ta en drink eller to hvis alle andre er, men ikke kommer ut av kontroll.
 • Forlate bagasjen på døren. Dette er ikke et sted å snakke om hvordan du hater dine romkamerater eller foreldre. Ta med mest positivt selvbilde til møtet og la ditt sanne farger skinne!