Wkano

Hvordan bli en livredder


Å være badevakt er en flott sommer jobb for noen. De gjør mange venner, og er ute i frisk luft, i stedet for inne hele dagen. Selv om det er gøy, du også nødt til å ta det veldig alvorlig, fordi noens liv kan stole på deg!

Trinn

Hvordan bli en livredder. Finn en badevakt klasse i ditt område.
Hvordan bli en livredder. Finn en badevakt klasse i ditt område.
 1. 1
  Finn en badevakt klasse i ditt område. Noen badevakt trening klasser tilbys gjennom YMCA eller det lokale Røde Kors-distriktet kapittel. Andre nasjonalt anerkjente sertifiseringer kommer fra Starfish Aquatics Institute, NASCO, og Ellis and Associates. Noen videregående skoler tilbyr svømming programmer for gym klasse med HLR-sertifisering inkludert. Dette dreper to fluer i en smekk ved å styrke deg for den fysiske delen av badevakt test samtidig slik at du kan omgå andre HLR trening. Avhengig av område av landet, kanskje du har den beste lykken ved å ringe din lokale bassenget. Mange ganger de vil betale for kostnadene. Hvis du har et bestemt sted du ønsker å badevakt, ringe dem først for å se om de har noen opplæringsmuligheter eller krav.
 2. 2
  Lifeguard trening er utfordrende, men givende. Du vil ønske å være i god form før du begynner. Du være en sterk svømmer før du begynner. De fleste klasser vil kreve at du passerer en svømmetur test før du går videre.
 3. 3
  Opplæring vil bestå av fysisk og mental trening. Ta hensyn til instruksjon. Når klassen er over, øve. Hvis du ønsker å være gode på noe i livet, må du øve. Svømme daglig. Les lærebøkene de gir deg. Løft vekter for å bygge styrke. Og selvfølgelig, holde seg friske med et godt kosthold og nok hvile. Klassen er vanligvis bare seks uker (med mindre du tar en Ellis and Associates selvfølgelig, så er det tre dager lange.). Ved slutten av trening vil bli gitt flere tester. Du vil bli gitt skriftlige prøver å sørge for at du husker de faglige tingene du har lært oss. Du vil bli testet gjøre HLR på en dummy. Du vil bli testet hente murstein danner bunnen av et basseng. Og til slutt vil du bli testet "redde" en virkelig person som vil late som trenger hjelp.
 4. 4
  Komme ditt sertifisering, betyr at du nå kan få en jobb. Badevakter er vanligvis høy i etterspørselen. Du kan ringe din lokale bassenger og spør om de ansetter. Andre steder du kan fungere er leirer, badeland, eller til stranden.

Tips

 • Alltid holder 10/20 beskyttelse strategi
 • Sørg for at din bestemt type trening vil dekke det stedet du ønsker å jobbe. Det er vanligvis separate kurs for livet vokter ved et basseng, vann, strand og badeland.
 • Nærmer intervjuet profesjonelt, som du ville gjort noen jobb. Livet vokter er gøy, men du må ta det på alvor hvis du ønsker å få leid.
 • Sørg for at alle dine sertifiseringer holde deg oppdatert.
 • De aller fleste steder vil kreve at du også har HLR trening. Du kan få dette gjennom Røde Kors eller en lignende organisasjon.
 • Aldri glemme, hvis du ikke vet, Go!
 • Alltid opptre og kle profesjonelt mens på vakt.

Advarsler

 • Alltid ta hensyn.