Wkano

Hvordan unngå å bli skutt

Når det trekkes i avtrekkeren, er det umulig å "smette en kule". Det er altfor fort for et menneske. Imidlertid kan du følge disse trinnene for å unngå å bli skutt i første omgang, før avfyring.

Trinn

Hvordan unngå å bli skutt. I umiddelbar nærhet hvor en angriper er sannsynlig å begynne eller skyter folk, kaste gjenstander på angriperen.
Hvordan unngå å bli skutt. I umiddelbar nærhet hvor en angriper er sannsynlig å begynne eller skyter folk, kaste gjenstander på angriperen.
 1. 1
  Dodge. Se personen sikter sin pistol på deg. Se på personens trigger finger. Er det i ferd med å trekke i avtrekkeren? Er pistolen sikter på deg? Når du tror personen er bare om å trykke på avtrekkeren, eller trekker på avtrekkeren, innkalle alle hastigheten inn i en av bena, og dytte bort hardt med det. Hva du prøver å oppnå her er å gjøre kule traff et ikke vitalt organ, og dermed øke sjansene dine for å overleve. Når du blir truffet, spille død slik at skytteren ikke fyre av en runde inn i hodet ditt. Du kan ikke bevege seg raskere enn en kule, slik at du forsøker å bevege seg raskere enn en finger. Hvis gunner er høyrehendt og du står overfor ham (eller henne), flytt til venstre, hvis han eller hun er venstrehendt, flytt til høyre. Dette gjelder for rifler samt håndvåpen. Det er vanskeligere å svinge armen og kroppen i retning av skyte hånden og skyte nøyaktig. (Bare forsøk som en siste utvei)
 2. 2
  Forkjøpet. Skyt først. Hvis du har en pistol og skyte først unngår behovet for å unnvike. Selvfølgelig kan det hende at bildet ikke er dødelig. Etter fotograferingen umiddelbart begynne å unnvike.
 3. 3
  Finn dekke. Kjør så fort du kan mot dekselet. Hvis dekselet er direkte eller nesten rett bak deg (retning gunner vender), så gjør ikke det. Det ville være for lett for ham å skyte deg ned hvis du kjører samme retning han står overfor. Dodge og veve en bit som du gjør din vei til det, eller kjøre for å dekke som kan være litt lenger. Sørg for at dekselet mellom deg og personen med pistolen. Hvis de kan se deg, kan de skyter deg. Hvis de ikke kan se deg, må de få heldige ved å skyte vilt.
 4. 4
  Kjør. Hvis du kan kjøre, få betydelig dekselet (som en bygning) i mellom deg og drapsmannen og deretter fortsette å kjøre (sikk-zagging ofte) til du er tvunget til å stoppe.
 5. 5
  Skjul. Hvis du ikke kan kjøre, skjule et sted med en tilbake vei ut. Hvis du blir fanget, enten forsøk på å resonnere med dem, eller angripe dem.
 6. 6
  Angripe. Angripe noen med en pistol når du ikke har en er en siste utvei valg. Vent til gunner å komme til inn i stedet at du er fanget i, og være klar for ham når han gjør. Plukke opp et våpen (selv en stein). Ikke vær der han forventer at du skal være venter. Prøv å overraske ham når du gjør angrep. Seg lavt, eller klatre opp noe hvis du ikke finner noe annet sted å gå.
 7. 7
  I umiddelbar nærhet hvor en angriper er sannsynlig å begynne eller skyter folk, kaste gjenstander på angriperen. For eksempel, i et kontor situasjon, kaste bord, kan stoler, skrivere, blyanter, papir etc. redde livet ditt og deaktivere angriper lenge nok til å hente våpenet. I en situasjon hvor skjulested vil bare forlenge livet til angriperen finner og skyter deg, treffer noen i hodet med en stiftemaskin kan riste dem opp nok til å blindside dem og hente våpenet. Du kan også bruke sand, aske, støv eller andre fine, pulvermaterialer til blinde angriperen midlertidig. Hvis du gjør dette utenfor, være forsiktig så du ikke blind selv som vinden kunne blåse det rett tilbake på deg.
 8. 8
  Ta pistolen. Banke pistolen ut av hendene først, og deretter få pistolen, så raskt som mulig. Hva gjør du når du er over 4 meter fra skytteren?
 9. 9
  Stoppe trusselen. Hvis du får pistolen, og du ikke nøle med å skyte dem center mass hvis de holder prøver å angripe deg. Aldri satse på en arm eller ben med mindre du er Agent 007 eller et medlem av GIGN. Dersom overfallsmannen er iført skuddsikker vest, prøv dobbel-tap teknikk. En dobbel-tap blir fremført ved å plassere to påfølgende skudd på samme sted. Selv om bare anbefales for erfarne skyttere, er den dobbelt-tap effektiv på å bekjempe kroppen rustning som det første skuddet avfyrt vil skade kroppen rustning og det andre skuddet vil trenge målet. Hvis du har slått pistolen unna, kan du ikke få pistolen, men de fortsatt kunne få det tilbake, prøve å uskadeliggjøre dem. Et kraftig slag mot nakken, bakhodet, eller ansiktet er det beste alternativet å ta dem ut av spill. Hvis du ikke finner noe tungt eller lang tid å gjøre det med, lage en knyttneve og slå ned og den nederste delen av hånden din, eller bli med begge hender og slå seg ned med dem. Hvis drapsmannen faller eller snubler sparke dem eller slå dem i ansiktet eller lyske før de er ute av stand til å stå opp og komme på deg igjen.
 10. 10
  Hold trusselen stoppet. Hvis de er på bakken, men får opp, levere et slag mot solar-plexus. Dette er området like under rib-bur i sentrum av legemet, som da truffet, vil banke luften ut av dem. Hvis rammet hardt nok, et slag kan overvelde kroppen lenge nok for deg å få pistolen.

Tips

 • Gjør hva du må gjøre for å øke dine umiddelbare sjansene for å overleve. Hvis drapsmannen vil at du skal godta noen etterspørsel, gjør det! Hvis han vil at du skal være stille, gjør det! Hvis han vil at du skal kvakksalver som en and, gjør det! Gjøre hva han forlanger, og vente på din tid til å flykte eller bli reddet. Det er ingen vits i å dø på grunn av stolthet.
 • Hvis du har en mobiltelefon, da gjemmer ringe politiet, ikke truer din angriper med det faktum at du har en mobiltelefon. Hvis han vet at du har det, vil han ønsker det.
 • Som du gjemmer, bør du plukke opp en stein eller verktøy som kan hjelpe deg å påføre skade på skytter når han nærmer seg deg.
 • Det er en god idé å ha noen forkunnskaper i våpen, i hvert fall nok til å identifisere hva du står overfor, maks mengde kuler det kunne ha i et magasin (et sikkert kort i dag er 7-15), og deres effektivitet. De fleste som er skutt dø bokstavelig talt fra å gi opp. Det hjelper hvis du vet du har bare blitt skutt av en 9mm Parabellum eller.45 ACP.
 • Husk at disse instruksjonene ment som forslag, og er ikke ment å erstatte sunn fornuft, eller brukes i innstillingen til instruksjoner, ordrer eller bistand fra riktige politimyndigheter.
 • Hvis angriperen bruker en hånd pistol, jo mer avstanden mellom deg og skytteren, jo bedre. I motsetning til filmer, håndvåpen er svært vanskelig å skyte med nøyaktighet, og bare dyktige skyttere nøyaktig kan treffe mål på lange avstander.
 • Det kan være lurt å gradvis Crouch litt og være klar til å dytte bort med beinet ditt som gunner er klargjøring seg til å skyte deg. Bare sørg for at han ikke ser det du gjør dette, eller han kan med rette tror du plotte noe og skyte deg raskere.
 • Husk at selv en pistol utøvet av en fire-åringen er mer farlig enn en 400 kilos gorilla, så selv om gunner ser ikke fysisk truende, aldri glemme at ditt virkelige problemet er pistolen.
 • Det er alltid bedre å risikere å unnvike for tidlig enn for sent. I denne situasjonen, ville du håper å være håndtere en vanlig kriminell som er en notorisk dårlig skudd. Hvis du skal flytte uberegnelig, er den eneste måten den andre personen vil treffe deg lykke til. Hvis personen er et godt skudd, er du skrudd uansett.
 • Hvis den personen som holder våpenet ikke har skutt deg ennå, prøv å ikke gi dem grunn til det. Kjør bort i stedet for å true dem. Velg unnslippe enn angrep. Later til å være enig med sine krav. Later til å sympatisere med sine problemer.
 • På de fleste halvautomatiske pistoler, hvis det sklie (den øverste del av pistolen) ikke hviler i den fremre stilling, er bladet ut av ammunisjon. Raset vil låse på plass når den siste kule er avfyrt.
 • Prøv å ikke få noen sint nok til at de føler behov for å skyte deg.
 • Hvis du ønsker å unngå hele denne situasjonen, ikke har fiender som leker med våpen.
 • Hvis overfallsmannen bruker en revolver på kloss hold, husk at sylinderen må rotere før skuddet avfyres. Så, hvis du klarer å få en hånd på pistolen sørge for at du holder den slik at flasken ikke kan rotere. Gjør dette KUN når pistolen ikke allerede er spent. Hvis denne operasjonen kanonen er spent eller ikke fra posisjonen til hammeren, som er plassert øverst i håndtaket, bak sylinderen. Hvis hammeren er opp, betyr det at pistolen ikke er spent.
 • Hvis de har allerede begynte å skyte, løpe.

Advarsler

 • Hvis en semi-automatisk pistol ikke har et magasin i det, kan det likevel ha en kule i kammeret.
 • Innse at et menneske ikke kan smette unna en kule når den har faktisk blitt avfyrt. Denne metoden er fullstendig avhengig av å forutsi når noen vil skyte, ikke fysisk unnvike en kule i luften.
 • Innse at det beste svaret når konfrontert av en væpnet gjerningsmann er passiv respons. På den sjeldne sjansen du blir møtt med et våpen, øke spenningen eller skjerpende din overfallsmannen i stor grad øker sjansene for å dø.
 • Hvis alt annet mislykkes ikke prøv den "du er ikke fikk guts"-linjen som du vil tape mye mer enn du har alt å vinne.
 • Aldri belaste en pistol-mann. Med mindre du er nær nok til å berøre pistol eller ikke direkte i skytteren syn bør du ikke kjøre på skytteren. Dette kan skremme ham / henne og føre dem til å skyte instinktivt.
 • Etter å ha studert psykologi er prospektteori en favoritt teknikk er å si "ikke gjør det til deg selv" antyde at overfallsmannen har mer å tape enn gevinsten av lommeboken din.
 • Forsøk å snakke deg ut og vente på hjelp utenfra. Motstå vil øke sjansene for å bli drept, så med mindre det etter angriperens ordre representerer økt fare som bortføring, i samsvar med sine krav er den beste måten å overleve. (Ofte selv med bortføringen som en mulighet er det bedre å etterkomme. Politiet kan finne deg. De kan ikke gjøre mye for deg hvis du er død.)
 • Hvis dekselet er lett gjennomboret av kuler eller er gjennomskinnelig, vurdere raskt beveger seg mer bort til tettere dekke.