Wkano

Hvordan unngå å bli spilt

Her er noen tips / hint om hvordan å plukke opp det du er, muligens, som spilles eller tips / hint som kan hjelpe deg fra å bli spilt i senere relasjoner. Det er mange ting å se opp for, eller for å unngå deg selv fra å bli spilt, og her er noen ting du bør se opp for:

Trinn

Hvordan unngå å bli spilt. Spillere later til å fange følelser raskt.
Hvordan unngå å bli spilt. Spillere later til å fange følelser raskt.
 1. 1
  Spillere later til å fange følelser raskt. De vil ringe hver kveld, tekst hele dagen, og kanskje til og med sovner på telefonen med deg om natten. Som smigret som du kan være, vet at det er alt en felle! Hans mål er at du skal bli vant til det. Ved å gjøre det ovenfor, blir han få den rutinen som er lagret i hjernen din, slik at neste uke når han slutter å snakke til deg, er du allerede hodestups hæler for ham. Hvis du vil beholde en spiller rundt deg, må du ta deg tid. Når han prøver å sovne på telefonen samtidig som du snakker til deg og hendelser som ligner på det, ikke la det skje. En måte å gjøre dette arbeidet er å unngå slik at telefonsamtalen skal vare over en time.
  • Hvordan virker det? Det var en rutine av deg - du er så vant til å snakke med ham hele natten, men han plutselig ikke snakker til deg. Som et resultat, vil du begynne å savne ham. Det er når du treffer ham opp, og han vet han har du pakket rundt fingeren hans.
 2. 2
  Spillere elsker å gi kallenavn. Mesteparten av tiden, vil han gi deg et kallenavn for å gjøre situasjoner søt og langs disse linjene. Men han gir deg et kallenavn for å føle deg mer av en tilknytning til dem. Noen gutter er raske til å kalle deg "babe", "honning bunter", eller "søta pie". Hvis du fange den i spilleren du har, se opp og være advart: spillere kan være søte pratmakere og glatte med sine ord.
 3. 3
  Spillere elsker å spørre deg om ditt sexliv. Selv om gutta kan være naturlig nysgjerrig på det, er antallet gutter du har ligget med ikke avgjørende for å bygge en god, ekte forhold.
 4. 4
  Spillere elsker å skjemme deg bort med komplimenter. "Babe, du er så vakker" kan være en av dem. Selv om du følte så stygg den dagen, vil det alltid være en fyr sa: «Å, du ser vakker" eller "Du ser flott" uten grunn. Som smigret da du kan føle, huske at de komplimenter du til å føle deg godt om deg selv. Når en jente føles godt om seg selv, går deres tillit nivå opp, og hun vil være villig til å gjøre noe for å få den tilliten enda høyere. Også gutta er klar over at jenter elsker komplimenter.
 5. 5
  Spillere vil begynne å snakke om sine liv. De kan si noe som ligner på "Jeg har vært skadet i det siste." De åpner opp og gjør at du føler at du har en tettere tilknytning til dem. Det er alt for sympati poeng! De vil briste ut med følelser, og vil snakke om hvordan de har blitt spilt før, hvordan de har blitt såret virkelig dårlig før, og at de vet hvordan du føler deg. Sjansene er de har vært knust før, men at kjærlighetssorg er hva føre dem til å bli en spiller. Mange av de gangene spillerne trekker linjen, "Jeg er en forandret mann, jeg har hatt min andel av å spille spill, men de dagene er gjort;. Jeg bare ønsker å møte noen som kan holde meg på sporet." Jentene begynner følelsen sympati for dem, og de ønsker å være der for dem. Naturligvis, når en jente ser en fyr er knust, jenter liker å trøste dem og gi dem en skulder å lene seg på. Jo mer de ønsker å være der for spillerne, jo flere jenter bli kjent med dem. Men jo mer de får festet, jo vanskeligere er det for dem å trekke seg ut.
 6. 6
  Spillere elsker å trekke linjen, "Jeg vil behandle deg bedre enn det - jeg ville aldri gjøre deg galt." Mye av tiden, jentene er sårbare. Når jenter ser at en fyr er å forstå, begynner de å tro at denne fyren vil være den ene og at de ikke vil bryte sine hjerter. Bare fordi fyren hevder at han vil behandle henne bedre betyr ikke nødvendigvis at han vil holde det løftet i fremtiden.
 7. 7
  Spillere vil ikke ønsker å bli sett offentlig eller har en offentlig sammenheng. Et eksempel er på Facebook. Spillere vil ikke ønsker å bli sett offentlig med deg - ikke fordi de er sjenerte, eller de er redd, eller deres venner vil gjøre narr av dem - men fordi han kan kjøre inn i en av hans andre jenter han snakker til når ryggen er slått. Spilleren vil ikke ønske å endre sin sivilstatus på Facebook eller snakke om deg på Facebook. Mye av tiden, hevder de er de ikke klar, eller de bare ikke ønsker å bli sett offentlig med deg. Sannheten er at de ikke ønsker å gjøre det virke som de har noe å gjøre med deg fordi som stenger sitt marked for å få andre jenter. Det er en 50 prosent sjanse for at han egentlig ikke er klar for et forhold, men det er en 50 prosent sjanse for at han bare ikke ønsker å bli bundet. Hvis noen fyr virkelig liker deg, ville han ønsker å ha det slips med deg, slik at ingen andre kan hevde deg.

Wanna Unngå å bli spilt?

Advarsler

 • Spillere vil også bringe deg ut til offentlige steder, men noen ganger vil han prøve å unngå det. Han vil bare være komfortabel med deg når dere to er alene. Når du er ute i fellesområder, vil han se over alt. Hans handlinger har allerede advart om at han er muligens en spiller. Ikke holde på ham bare fordi du er desperat etter et forhold eller er du sikker på at han vil endre seg i slutten. Før eller senere vil du bli overbevise deg selv at du bare forestille sine handlinger, og du vil skade deg selv til slutt.
 • Spillerne vil være veldig romantisk med deg i det offentlige, spesielt i de samme områdene dere to holde gjentatte besøk. Hvis du stadig befinner deg i de samme stedene og ikke flytte noe sted (ex: alltid kommer til kino), vet at det er en felle, og det er på tide å gå videre uansett.