Wkano

Hvordan være deg selv rundt noen du beundrer eller liker

De fleste oppfører seg som en helt annen person når de er rundt noen de beundrer og liker. Så her er noen enkle trinn for å hjelpe deg være deg selv rundt denne personen og overvinne disse såkalte sommerfugler i magen.

Trinn

Hvordan være deg selv rundt noen du beundrer eller liker. Undersøke hvordan du handler hver dag når du ikke er i nærvær av den personen.
Hvordan være deg selv rundt noen du beundrer eller liker. Undersøke hvordan du handler hver dag når du ikke er i nærvær av den personen.
 1. 1
  Undersøke hvordan du handler hver dag når du ikke er i nærvær av den personen. Er du høyt og sprø, eller sky og reservert? Hold en samlet beskrivelse av hvordan du reagerer og dine personlighetstrekk når du ikke rundt den personen.
 2. 2
  Prøv å forestille deg hvordan du ville handle rundt vennene dine, og visualisere personlighetstrekk du fremstiller som om personen du liker eller beundrer var bare en vanlig venn eller slektning.
 3. 3
  Vær trygg. Tillit er nøkkelen til å få det du ønsker, så gå for det på alle mulige måter.
 4. 4
  Tror det beste. Negativ tenkning fører til negative ting. Hvis du tenke positivt, vil du føle deg mer trygg på situasjonen, og være mye mer behagelig og utgående.
 5. 5
  Vet at den andre personen sannsynligvis ikke vil huske denne samtalen for så lenge. Hvis du sier noe du synes er galt, ikke svette det. De vil sannsynligvis glemme det ved slutten av dagen.
 6. 6
  Det er ikke slutten på verden hvis du tilfeldigvis å bli avvist. Du vet at du prøvde ditt beste, og du vil ikke alltid lure på "hva om?" lenger.
 7. 7
  Ikke for mange av person. Ingen liker noen som virker som en stalker. Hvis du bare å bli kjent med personen, snakke med dem om 2-3 ganger om dagen. Med mindre de snakke med deg først, bør du ikke være jage dem prøver å gjøre en samtale. Det blir skummel og ubehagelig; fort.

Tips

 • Prøv å forestille deg selv med en slektning eller venn du føler deg komfortabel rundt og være deg selv.
 • Planlegg ut hva du skal si før du sier det. Hvis du kjenner personen godt nok, kan du sikkert gjette hvordan de vil svare på de fleste spørsmål. På denne måten vil du være mindre nervøs, og det vil ikke være vanskelig, pauser taus.
 • Husk at personen er bare en person. Det er ikke så vanskelig som du tror.
 • Hvis du er normalt en tørt, kjedelig person... bare prøve og slappe av. Du har sannsynligvis ikke er så tørt eller kjedelig som du tror. Prøv cracking en spøk eller blir litt annerledes enn alle andre.
 • Ikke spør dem ut etter en uke. Svaret er mest sannsynlig, et "nei".
 • Ikke si støtende, skitne, eller råolje ting rundt personen. Ingen liker noen som fornærmer alle hele tiden.
 • Hvis du spør ham ut, og han sier nei, det betyr ikke at du ikke kan være venner med ham!

Advarsler

 • Hvis du later til å være noen andre - du kommer over som falske.
 • Ikke umiddelbart tror du vil ligge med ham / henne