Wkano

Hvordan være en normal tenåring

Har du noen gang bare ønsker å være en "normal" tenåring? Gjør deg klar for noen skuffelse, fordi det finnes ikke noe slikt. Hele poenget med å være en tenåring er slik at du kan definere deg selv som et individ, ikke slik at du kan være "normal" - det vil si, som alle andre.

I løpet av tenårene, er du ikke anta å bekymre deg om å passe inn med de "i mengden". Tenårene er ment å være om å definere hvem du virkelig er og hva du ønsker å oppnå når du nærmer voksenlivet.

Trinn

Hvordan være en normal tenåring. Finne ut hva som gjør deg unik.
Hvordan være en normal tenåring. Finne ut hva som gjør deg unik.

Personal

 1. 1
  Finne ut hva som gjør deg unik. Hva gjør du synes å like at andre mennesker ikke bryr seg om så mye? Hva klær, er musikk eller filmer du trukket til? Hva er din favoritt og minst favoritt mat, dyr, osv.?
 2. 2
  Prøv forskjellige personligheter. Noen ganger tenåringer flytte fra klikken til klikken i et forsøk på å finne en som gjør dem føler seg mest hjemme. Hvis du er heldig som noen tenåringer, er det ingen cliques slik at du kan bevege deg fritt. Du kan gjøre dette også, eller du kan være separatist og skjære din egen nisje. De fleste tenåringer etter den tid deres er i øvre videregående skole har en tendens til å ønske å gli inn i mengden og de cliques dø ut. Men det er cliques i den voksne verden også. Prøv alt, fordi til slutt har du ingenting å tape (så lenge det ikke innebærer å skade deg selv eller andre)
 3. 3
  Uttrykk deg selv. Hvis du liker fargen magenta, bruke den, og ikke lytte til hva andre folk sier (selv om det kan komme til deg litt først).
 4. 4
  Stramme deg opp til. Tenåringer kan være noen av de grusomste skapninger på jorden. Uansett hva du gjør, du er nødt til å bli gjort narr av eller latterliggjort på enkelte punkt. Lær hvordan du kan ikke ta det personlig. Hvis skolen din ser ut til å være kul med alle, så ta fordel av det!
 5. 5
  Finne likesinnede mennesker. De kan ikke være på skolen din, så vurdere å se andre steder for å finne nye venner, de som vil forstå hvor du kommer fra. Og hvis du ikke finner dem, bare være tålmodig, vil du sannsynligvis har bedre hell i college eller i den "virkelige verden". Har du ikke en milliard venner, bare noen få nære seg. Også, hvis du får en jente / gutt venn, ikke la dine venner, eller du vil bli hatet. Bare fordi det kan være noen cliques eller klart "grupper" betyr ikke at folk ikke vil ta parti på en sak.
 6. 6
  Prøv å holde deg i moten, men har ditt eget unike utseende også. En person iført en disco antrekket ser ganske klebrig når alle har på seg jeans og en T-skjorte, med mindre disco antrekket er tilbake med stil. Det ser ut som 1940 og 1950 ting kommer tilbake i moten siste. Bare bære ting som du liker (uten å gå for overbord). Igjen dette avhenger av hva slags gruppe du henger med. Igjen, hvis det ikke er noen grupper, som det er med dagens videregående skoler, så kan du stort sett komme unna med alt. Et tips:. Ekstrem konformitet er en no-no samsvarserklæring ødelegger din individualisme.
 7. 7
  Utvid din definisjon av musikken. Aldri begrense deg til bare én type musikk eller noe dumt sånn. Bare fordi du er Emo, Goth, Punk, noe sånt, betyr ikke at du ikke kan høre på The Format. Ikke la din stil avskåret dører for deg! Det er mange mennesker som lytter til land som i mellomtiden gå av til skate park, og mange andre som lytter til rap, men er i et rockeband.
 8. 8
  Prøv å få en kjæreste eller. Du kan også være singel og være helt normalt hvis du velger å være sånn, men hvis du finner en jente eller gutt du liker, ikke vær redd for å gjøre det første trekket (smiler, snakke, se på hans eller hennes ansikt / eller øyne), å være en tenåring innebærer mye interaksjon med andre, og det gir deg også erfaring for en sunn utvikling. Men vær klar over all den sex og ting som går med å ha en "altfor seriøse" forhold, spesielt hvis foreldrene dine ikke godkjenner, eller din religiøse / moralske overbevisninger ikke godkjenner sex, osv. Mange kirker, spesielt katolske kirke, er strenge på avholdenhet.

Skole

 1. 1
  Kontroller at du tar utmerket. Det kan høres verdiløs, men det tvinger deg til å betale oppmerksomhet - og deretter lese notatene en gang i blant virkelig forbedrer testresultater og gjør deg til en bedre student, slik at du kan ha dette tre sirkler i fred familie, venner og skole.
 2. 2
  Prøv på. Ikke slakk av på det, fordi tro det eller ei, det virkelig hjelpe deg å lære.
 3. 3
  Har telefon-numrene til et par personer i hver av klassene, du vet aldri når du glemmer leksene.
 4. 4
  Følge med i timen og stille spørsmål, vil læreren din liker det og din karakter vil gjennomsnittlig ut selv mesteparten av tiden.
 5. 5
  Respekter dine lærere, deretter se på karakterer stige. Han / hun jobber veldig hardt for å gi deg et godt læringsmiljø. Vise takknemlighet: kompliment en god leksjon, nikk med forståelse og være enige. Det er ganske enkelt:
  Gjør det beste ut av enhver klasse!

Hygiene

 1. 1
  Utøve. Hvis du blir vant til det, det er veldig gøy, og det holder deg frisk. Selv walking hunden ned blokken din vil få deg til å føle deg bedre. Trening er også en fin måte å blåse ut damp.
 2. 2
  Puss tennene og. Du aner ikke hvor mye bedre smilet ditt ser ut, hvis du pusser en gang om morgenen og før sengetid. Ikke børste for hardt, men, som du kan skade emaljen.
 3. 3
  Ta en hver dag. Bruk masse såpe og husk å barbere, jenter! Vaske håret annenhver dag, og på fridagene benyttet i en hestehale, eller la håret tørke som 45 minutter, deretter blåse tørr. Det blir så mye lettere å style det hvis det semi rett.
 4. 4
  Sminke hvis du er tillatt. Bruk så lite som mulig. Noen gutter vil tro du ser mye bedre uten den! Øyenskygge, mascara, concealer, lipgloss, vet du det grunnleggende. Det gjør at du ser frisk og pen.
 5. 5
  Hold neglene pen, holde dem rene og arkivert, ikke bite dem, og pusse dem
 6. 6
  Vask hendene hele tiden. Hvis du vasker hendene så mye du kan, kan du knapt få syk, og utseendet vil være mye mer behagelig.
 7. 7
  Alltid holde håret fint. Rett det, legg den i en hestehale eller fletter, eller krølle det.

Tips

 • Finn måter å ha det gøy med vennene dine. For forskjellige mennesker dette betyr forskjellige ting. For skatere, gjøre noe crazy skate triks og ler. Tenk hest, motorsykkel og bil løp, mål konkurranser, paintball og air-soft. For ulike grupper, er det forskjellige ting å gjøre. Spille dataspill som The Sims, men ikke overdriv. Se hva du liker og lytte til musikken du synes høres best.
 • Være et individ. Ha dine egne meninger, men kan ikke utelukke alle andres.
 • Lær når du skal stoppe og si nei! (Ex. Si "Nei", når noen ber deg om å drikke eller prøve en sigar / sigarett Røyking vil ikke gjøre deg normal eller kjølig;. Det vil bare gjøre røykere ønsker å unngå å være rundt deg Hvis du er under 18 år, det. er ulovlig og kan føre til kreft). Drikking er ulovlig under 21 år, og mange mennesker i barene er crusty middelaldrende fylliker som vil tygge deg og spytte deg opp. Weed er så 1960-tallet, og det er ulovlig (med mindre du er i en av to eller tre stater i Europa) så ikke gjør det.

Advarsler

 • Ikke gjør noe du føler deg komfortabel med. Hvis du finner deg selv å bli presset til å gjøre noe som gir deg en urolig følelse i magen, melde deg ut eller snike unna. Regrets er ikke noe moro, selv for tenåringer.
 • IKKE bruke all fritiden din sperret inne på rommet ditt på nettsamfunn eller videospill. Gå ut og få litt frisk luft og mosjon. Du kommer til å få fett.
 • Definisjonen av normal er relativ. Vær bevisst om kulturelle forskjeller.