Wkano

Hvordan være en opprørsk jente

Ønsker du å skille seg ut og være unik? Kjører mot mengden og være den eneste "du" rundt er definisjonen av å være opprørsk. En opprører er noen som ikke hva andre ikke ville gjøre, og tenke selv. Hvis du er denne typen person, kan du kalle deg en opprørsk jente. Hvis du ønsker å lære å være en unik, original og opprørsk jente, les videre.

Trinn

Hvordan være en opprørsk jente. Stå opp for deg selv.
Hvordan være en opprørsk jente. Stå opp for deg selv.
 1. 1
  Finn deg selv. Hva er den virkelige definisjonen av dere? Hva liker du? Hva liker du ikke? Tror ikke "Jeg liker fargen blå fordi det er min beste venn favorittfarge. Å være en opprørsk jente, må du få den tankegangen som gjør at du tror at det er greit å ha din egen mening og måter å gjøre ting.
 2. 2
  Kle deg. Å være opprørsk er stort sett hva som er inni, men de klærne du og opptredener saken også. Når du skal handle, søke etter ting som helt skriker deg. Ikke kjøp det samme bluse som din venn har, og ikke gå å lete etter de nyeste moter. Å være en opprører betyr dressing på måter som andre aldri ville kle, og kle seg som din personlighet-unique.To være opprørsk, kan du endre opp stil til du finner en stil alle dine egne. Når du har funnet den stilen, bruke den og forkynne den! Føler ikke at fordi du er jente du har å bære tradisjonelle klær. Etter tradisjonen er ikke opprørsk. Du trenger ikke å bruke skjørt, kjoler eller hæler noensinne. Du kan bruke guy shorts eller slå opp joggesko og posete skjorter. Ikke være hva alle forventer og IKKE gi etter for kjønnsnormer.
 3. 3
  Stå opp for deg selv. Å være opprørske betyr at du vil sannsynligvis kommet over noen få mennesker som ikke setter pris hvor unik og original du er. Når du kommer over disse menneskene, ikke smuldre på sine føtter. Stå opp for dine opprørske måter, hva du tror på, og ting som du liker. Ikke la andre sette deg ned, du er en opprører, trenger du ikke trenger dem. Du trenger ikke å handle som de gjør heller.
 4. 4
  Være spontan. For å være opprørsk du må også være spontan. Nå, for å være spontan du må gjøre ting på impulse.Do ikke alltid følger alle directions.Try ny, annerledes things.Do ikke prøve rare ting, eller du kan bli kalt "tilfeldig", bare prøve å prøve forskjellige stiler av ting.

Tips

 • Gå mot vinden, publikum, eller hva det er som kommer din vei.
 • Vær deg selv!
 • Bøye reglene hvis du må, men prøver å holde seg unna trøbbel.

Advarsler

 • Ikke vær for rask til å komme i en kamp med mindre noen setter sine hender på deg for å skade deg.
 • Ikke bli presset til å gjøre hva noen andre er doing.That gjør deg mer av en rebell.
 • Ved å være spontan, kan du få problemer.